- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
vallah canim bence artik hic birsey eskisi olamayacak. Böyle bisey Affedilmez ve asla unutulmaz bisey. evliliginiz hep tasir bu yükü ve insan icini yer bitirir zamanla Bilmiyorum Cok zor.. Insallah hayirlisi neyse o olurÇocuklarımın birisi 2,diğeri 4 yaşına girecek. gün 24 saatse 25 saati ben ilgileniyorum.babaları da düşkündür ama ilgilenme konusunda pek desteği yoktur
amin,inşallah teşekkür ederimvallaha canim bence artik hic birsey eskisi olamayacak. Böyle bisey Affedilmez ve asla unutulmaz bisey. evliliginiz hep tasir bu yükü ve insan icini yer bitirir zamanla Bilmiyorum Cok zor.. Insallah hayirlisi neyse o olur
Aynen hak veriyorum size.En temiz sekil önce bossnmaktir. Seviyorum diyorda.. Bence aliskanliktir bu. Seven insan yapamaz böyle bisey, ki kadin asla yapamaz. Kadin yaparsa Ya o***pudur yada duygularla bogusuyordur.. kim bilir onun hikayesi nasil..Keşke boşansaydınız mutsuzsanız böyle olmamalı.. nasıl düzelirsiniz bilmiyorum hayırlısı olsun hakkınızda ama mutsuzsanız boşanın
Eh belliki esi Sadece hayalet gibi dolasiyor etrafindanEşiniz varken neden başkasıyla konuşma, görüşme gereksinimi duydunuz? G GunahBenimSucBenim
Pozitif ayrımcılık yapmayın, aldatmanın kadını erkeği olmazCocuklar ne alaka ya
evet malesef o kadar cahil insanlarla Dolu etraSizin yaşayacaklarınız umrumda değil de eşinize söyleyin kimseye demesin. Boşansanız bile demesin. Bu olayın aynısına şahit oldum. Seneler sonra o annenin kızına Bi erkekle konuşuyor diye neler söylendi. O kız nası üzüldü vs. Annesi ne ki kızı ne olsun, anasının kızı ve daha da acımasızları... Ve size Bi öneri, sorumluluğunu alamayacağınız hiç Bi davranışta bulunmayın.
Son olarak, Allah kimseyi şaşırtmasın
Asla yapmam salakmiyim Ben?! Kötü bir anneyse cocuklar TABIKI babada kalsin. Ona bi lafim Yok. Ama Iyi Bir anneyse, ki unutmayalim o da Bir insan, Bence O ANNE olarak bakmasi lazimPozitif ayrımcılık yapmayın, aldatmanın kadını erkeği olmaz
Terapiyle guven sağlama oluyor mu???... bilemedim. Guven başka birisinin vereceği birsey değil. Ve ne yazık ki bir kez kırıldı mı, telafisi imkansız gibi birsey. Bundan sonra devam etseniz de eşiniz hep şüphelerle yaşayacak. Ve bir daha asla eskisi gibi olamayacaksınız. Olayları karşı taraftan düşünün. Eşinizi biriyle konuşurken yakalayın mesela. Artık güvenebilir misiniz? Affetmeniz kolay olur mu? Eminim eşiniz yapsaydı bu şekilde siz çoktan çocukları da alıp eşinizi ya evden postalamistiniz ya da kendiniz çocuklarla evi terk etmiştiniz. Bu olay kolay kolay hazmedilecek birsey değil. Çok onur kırıcı.Defalarca konuştuk. Terapiye gidelim. Danışmana gidelim dedim kabul etmedi. Ben çabaladım,bocaladım,en sonunda boğuldum.
Beter olMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Çocuklar daha küçük. Velayet size verilir eğer siz kendi isteğinize babaya vermezseniz tabi. Yine de bir avukatla görüşürsünüz. Velayet size verildiğinde baba da hakimin belirlediği belirli günlerde görür cocuklarinı. Genelde belirli bir takvim var o uygulanıyor.Çocuklarımın birisi 2,diğeri 4 yaşına girecek. gün 24 saatse 25 saati ben ilgileniyorum.babaları da düşkündür ama ilgilenme konusunda pek desteği yoktur
Sadakatsizlik durumunda yine de anneye mi veriliyor çocuklarÇocuklar daha küçük. Velayet size verilir eğer siz kendi isteğinize babaya vermezseniz tabi. Yine de bir avukatla görüşürsünüz. Velayet size verildiğinde baba da hakimin belirlediği belirli günlerde görür cocuklarinı. Genelde belirli bir takvim var o uygulanıyor.
Mesela her ayın birinci ve üçüncü cumartesileri sabah saat 10 da alıp ertesi gün pazar günü saat 17:00 de bırakmak, bayramlarda ikinci gün yatılı almak, şubat tatillerinde bir hafta ( genelde sömestr tatilinin ilk haftası), yaz tatillerinde de temmuz ( ağustosta olabilir) ayı boyunca babada kalmaları gibi.
2 yaşındaki çocuğunuz çok küçük olduğu için ona yatılı görüşme vermeyebilir hakim ya da belirli bir yaştan sonra baba yatılı alır bilemem. Ama yukarıda bahsettiğim takvim mesela oğlum 7 yaşında iken hakimin belirlediği takvimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?