Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke boşansaydınız mutsuzsanız böyle olmamalı.. nasıl düzelirsiniz bilmiyorum hayırlısı olsun hakkınızda ama mutsuzsanız boşanın

Çocuklarımın birisi 2,diğeri 4 yaşına girecek. gün 24 saatse 25 saati ben ilgileniyorum.babaları da düşkündür ama ilgilenme konusunda pek desteği yoktur
vallah canim bence artik hic birsey eskisi olamayacak. Böyle bisey Affedilmez ve asla unutulmaz bisey. evliliginiz hep tasir bu yükü ve insan icini yer bitirir zamanla Bilmiyorum Cok zor.. Insallah hayirlisi neyse o olur

Keşke boşansaydınız mutsuzsanız böyle olmamalı.. nasıl düzelirsiniz bilmiyorum hayırlısı olsun hakkınızda ama mutsuzsanız boşanın
Aynen hak veriyorum size.En temiz sekil önce bossnmaktir. Seviyorum diyorda.. Bence aliskanliktir bu. Seven insan yapamaz böyle bisey, ki kadin asla yapamaz. Kadin yaparsa Ya o***pudur yada duygularla bogusuyordur.. kim bilir onun hikayesi nasil..

Sizin yaşayacaklarınız umrumda değil de eşinize söyleyin kimseye demesin. Boşansanız bile demesin. Bu olayın aynısına şahit oldum. Seneler sonra o annenin kızına Bi erkekle konuşuyor diye neler söylendi. O kız nası üzüldü vs. Annesi ne ki kızı ne olsun, anasının kızı ve daha da acımasızları... Ve size Bi öneri, sorumluluğunu alamayacağınız hiç Bi davranışta bulunmayın.
Son olarak, Allah kimseyi şaşırtmasın

Evet
evet malesef o kadar cahil insanlarla Dolu etra
Pozitif ayrımcılık yapmayın, aldatmanın kadını erkeği olmaz
Asla yapmam salakmiyim Ben?! Kötü bir anneyse cocuklar TABIKI babada kalsin. Ona bi lafim Yok. Ama Iyi Bir anneyse, ki unutmayalim o da Bir insan, Bence O ANNE olarak bakmasi lazim

Canım olan olmuş artık önüne bak. Görüşmemiş olman, sosyal medyayla sınırlı kalmış olması eşinin biraz daha sakin davranmasına yardımcı olmuş, belli ki eşin seni affedecek, sen de madem ki onunla birlikte olmaya devam etmek istiyorsun o zaman bundan sonra hep aklınla hareket et. Bugünler biraz zor geçer, sabırlı ol, yavaş yavaş toparlarsınız. Sen de kendini perişan etme artık, çocuklarınla ilgilen. Bundan sonra çok mutlu olmanızı gönülden dilerim.

Kusura bakmayın ama size çok acımasız davranacağım. Bu sizin yaptığınızı yapan bir erkek olsaydı buradaki herkes kocanıza ateş püskürürdü. Yorumları okumadım belki de öyle oldu. Ama duygusal boşluktaysanız mutsuzsanız boşanın !
Kocanızın şu an tek yapması gereken sizi boşamak. Ben eşimi 3 aydır görmüyorum. Yalnız yaşıyorum. Bazen yalnızlıktan ağladığım aşerdiğimde akşam 10 da ağlayarak aşerdiğim şeyleri almaya çıktığım zamanlar oluyor. Allahım korusun böyle bir yanlışı kimseye yaptırmasın
Karakterinizi sorgulayın derim…

Defalarca konuştuk. Terapiye gidelim. Danışmana gidelim dedim kabul etmedi. Ben çabaladım,bocaladım,en sonunda boğuldum.
Terapiyle guven sağlama oluyor mu???... bilemedim. Guven başka birisinin vereceği birsey değil. Ve ne yazık ki bir kez kırıldı mı, telafisi imkansız gibi birsey. Bundan sonra devam etseniz de eşiniz hep şüphelerle yaşayacak. Ve bir daha asla eskisi gibi olamayacaksınız. Olayları karşı taraftan düşünün. Eşinizi biriyle konuşurken yakalayın mesela. Artık güvenebilir misiniz? Affetmeniz kolay olur mu? Eminim eşiniz yapsaydı bu şekilde siz çoktan çocukları da alıp eşinizi ya evden postalamistiniz ya da kendiniz çocuklarla evi terk etmiştiniz. Bu olay kolay kolay hazmedilecek birsey değil. Çok onur kırıcı.

Son düzenleme:
Beter ol

Çocuklarımın birisi 2,diğeri 4 yaşına girecek. gün 24 saatse 25 saati ben ilgileniyorum.babaları da düşkündür ama ilgilenme konusunda pek desteği yoktur
Çocuklar daha küçük. Velayet size verilir eğer siz kendi isteğinize babaya vermezseniz tabi. Yine de bir avukatla görüşürsünüz. Velayet size verildiğinde baba da hakimin belirlediği belirli günlerde görür cocuklarinı. Genelde belirli bir takvim var o uygulanıyor.
Mesela her ayın birinci ve üçüncü cumartesileri sabah saat 10 da alıp ertesi gün pazar günü saat 17:00 de bırakmak, bayramlarda ikinci gün yatılı almak, şubat tatillerinde bir hafta ( genelde sömestr tatilinin ilk haftası), yaz tatillerinde de temmuz ( ağustosta olabilir) ayı boyunca babada kalmaları gibi.
2 yaşındaki çocuğunuz çok küçük olduğu için ona yatılı görüşme vermeyebilir hakim ya da belirli bir yaştan sonra baba yatılı alır bilemem. Ama yukarıda bahsettiğim takvim mesela oğlum 7 yaşında iken hakimin belirlediği takvimdi.

Bu aldatma olayları çok tepki çekiyor neredeyse en yüz kızartıcı suçlardan daha fazla. Kadın pişman öyle ya da böyle hatasının farkında. Her hata insan için. Erkek ya da kadın fark etmez.
Konu sahibi bence düzgünce boşanın bu saatten sonra o ilişki dikiş tutmaz. Zaten evliliğinizden memnun değilmişsiniz bundan sonra hiç memnun olmazsınız.

Sadakatsizlik durumunda yine de anneye mi veriliyor çocuklar

Ya yemişsiniz bir halt. Yuzyuze görüşme olmasa da, bitirip adamı engellemiş de olsanız sadakatsizlik olmuş. Ancak mutsuz olduğunuz bir evliliği neden sürdürmek istiyorsunuz , adamın ayaklarına niye kapandiniz orasını hiç anlayamadım. Zaten hiç ilgi görmediğiniz, ortak hiç bir paylasiminizin olmadığı kötü bir evlilikmis .adam sizi.affetse jlnolcak daha mı iyiye gidecek sanki evliliğiniz? O bosanmssa da sizin bitirmeniz lazim

Aldatmak çok onur kırıcı ama en kötüsü en büyük kötülüğü siz aslında sadece eşinize değil, çocuklara da kendinize de yaptınız. Boşlukta olabilirsiniz birsey diyemem ya da eşiniz yeterince sevgi vermeyebilir. Bu durumda ya eşinizle konuşarak bu durumu çözüm yoluna gideceksiniz ya da olmuyorsa ayrılacaktınız. Boşandıktan sonra istediğiniz kişiyle beraber olabilirsiniz, kimse karışamaz ama evli iken eşinize verdiğiniz bir sadakat sözü vardı. Aldatma evlilik birlikteliğini temelinden sarsan birsey. Kişilik onurunu kıracak birsey. Eşiniz eğer ispat ederse yani hakim yazışmaları delil olarak kabul ederse (bazı hakimler kabul etmiyor özel hayatın gizliliğini giriyor dilemma bazı hakimler de karı koca arasında gizlilik olmaz diye dusunuyor) bu durumda eşiniz sizden tazminat talep edebilir çünkü kusurlu taraf sizsiniz. Boşanmalarda eger taraflarin talebi olursa daha kusurlu taraf daha az kusurlu tarafa tazminat ödeyebilir. Tabi bu olay çekişmeli bosanmalarda. Anlaşmalı bosanmalarda siz anlaşma protokolüne ne yazarsanız hakim ona karar verir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…