- 9 Aralık 2009
- 17.206
- 54.927
- 1.123
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Eee o pişmanlık yakalanınca mı geldi birden gökten zembille? Kk kadınları bunu yemez normalde ama şaşırdım.Herhangi bir endişe ya da korku duymuyorum saf pişmanlık var sadece
Ben aldatma niyetinde değildim kendimi nasıl inandırabilirim bilmiyorum ancak sadece vakit geçirebileceğim konuşabileceğim biri niyetiyle konuşmuştum
Ben zaten pişmanlıktan dolayı olayın yaşandığı gün konuşmayı sonlandırmıştım ancak olay sıcağı sıcağına patladıEee o pişmanlık yakalanınca mı geldi birden gökten zembille? Kk kadınları bunu yemez normalde ama şaşırdım.
Nedensizce herkesten her şeyden özür dilemek istiyorumIki cocugunuz var ikide para karsiligi baktiginiz çocuk, etti dört çocuk!
O para karşıliginda o cocuklara bakmakla gorevliydiniz!
Kendi cocuklariniza ise annelik vazifeniz bunu gerektirirdi.
Eşinizi aldatın diye, internette vakit gecirin diye insanlar size güvenip cocuklarini emanet etmediler!
Ne yaparsiniz bilmiyorum. Kısının karakterine tesir edilmez. Bakınız bir kadin arkadasim surekli kaygan dar küçük deliğini sürekli her ortamda över. Bu bir karakter muhtesemligi.
Bizim size diyeceklerimiz değil, mühim olan sizin kendinize diyecekleriniz. Siz kendi kendinize tahammül etmek zorundasiniz.
Eşiniz farkli bir adam, Avrupai tarzda, affı bol. Marjinal dediklerinden... Siz ayı kafesinin etrafinda dolandiniz, ıçeri girdiniz, biz bilemeyiz. Beyninizde gercekler. Eşiniz ayıyi görmüş, görmemezlikten gelmiş.
Bakın, ne namus bekçisiyim, ne marjinal, ne bu ülkede sevişgenlere karşı tepkim var. Ben affetmezdim. Çocuklar icin affedenleri de hic anlamadim. Ama siz en basindan hatalisiniz.
Ne o bakicilik yaptiginiz o iki cocugun ailesinden aldiginiz para helal, ne kendi cocuklarinizin vaktini çalmanız affedilir.
Güzel kardeşim bak ben feminist düşüncede bir insanım, hiçbir kadın evinde huzuru mutluluğu varken asla gözü dışarıya kaymaz zaten boşluğa düşmene sebep olan da eşin eminim ama hiç bir insan oglu da aldatilmayi haketmez yani eşinden memnun degildiysen ilişkinizi düzeltmek için uğraşmaliydin olmuyorsa da herkes kendi yoluna demeliydin boşanmaya cesaretin yok ama b.k herifin teki de olsa eşini aldatmaya cesaretin var bu düşünce yapısı genelde erkeklerde oluyor çünkü kadın mahrem mantığı guduyorlar sanki namus sadece kadinlara has bir kavram her neyse (aldatan kişi erkek yada kadın bence namuszsuzdur ifetsizdir ) boşandıktan sonra istediğini yapardın hem kimseye hesap verme gibi zorunluluğun olmazdı ve bu anlatiklarini anlatsan sizi evli tutmaya zorlayacak hiçbir hakim yoktur sanırım bir de üstüne nafakanizi alirdiniz kendinize yeni bir hayat kurardiniz belki nasip olur uygun birileri çıkardı karşına hem boşanmak medeni bir devrim olurdu sizin için olan olmuş bundan sonrasi için yapman gereken medeni cesaretini göster eşin seni bosamaz ise sen onu boşa çünkü b.k herif seni sevseydi zaten sen belki de bugün bu durumda olmayacaktin yine söylüyorum aldatmadım bahanesi olmaz ama sen eşine ihale et olayı kocalik vazifelerini tam yaptın mı diye kendini sorgulat ona tek günah kecisi ben değilim de tabi eşinin mizacı uygunsa o kabul edip devam etmek istese de sen devam etme bu evliliğe ...Normalde çocuklarıyla fazla ilgili bir bba değildir. İşten gelsikten sonra sarılır öper. O kadar sonrasında en basit örneğini vereyim ben ya da çocuklar fark etmez neşeyle kahkaha atsak dahi bağırmayın diye kızar. Şu an benimle iletişim kurmuyo. Ne düşündüğünü bilemiyorum o yüzden
Bilemeyiz aynı gün diyorsun belki ertesi gun yine yazacaktın kafan bir şeye atınca falan? En az 1 ay geçseydi sonlandirmadan inandırıcı dururdu.Ben zaten pişmanlıktan dolayı olayın yaşandığı gün konuşmayı sonlandırmıştım ancak olay sıcağı sıcağına patladı
Şuan nasıllar peki, gündeme getiriliyor mu bu konu2 kadın arkadaşım da aynısını yaşadı. Eşleri affetti.biz de desteklemiştik çocukları vardı evlilikleri bozulmasın diye. Evlilik terapistine gittiler. Unutuldu gitti. Eşinizin affetmesi ve evliliğinizde var olan sorunlar için evlilik terapistine gitmemiz gerekiyor. Eşinize kalmış
Bilemeyiz aynı gün diyorsun belki ertesi gun yine yazacaktın kafan bir şeye atınca falan? En az 1 ay geçseydi sonlandirmadan inandırıcı dururBen zaten pişmanlıktan dolayı olayın yaşandığı gün konuşmayı sonlandırmıştım ancak olay sıcağı sıcağına patladı
Ne alaka gerçekten? O zaman bu kadar aldatılan kadın da kendileri de suçlu olduğuiçin mı aldatiliyor? Yoksa erkek ile kadın farklı nedenle aldatır diye mi gireceksiniz konuya?Güzel kardeşim bak ben feminist düşüncede bir insanım, hiçbir kadın evinde huzuru mutluluğu varken asla gözü dışarıya kaymaz zaten boşluğa düşmene sebep olan da eşin eminim ama hiç bir insan oglu da aldatilmayi haketmez yani eşinden memnun degildiysen ilişkinizi düzeltmek için uğraşmaliydin olmuyorsa da herkes kendi yoluna demeliydin boşanmaya cesaretin yok ama b.k herifin teki de olsa eşini aldatmaya cesaretin var bu düşünce yapısı genelde erkeklerde oluyor çünkü kadın mahrem mantığı guduyorlar sanki namus sadece kadinlara has bir kavram her neyse (aldatan kişi erkek yada kadın bence namuszsuzdur ifetsizdir ) boşandıktan sonra istediğini yapardın hem kimseye hesap verme gibi zorunluluğun olmazdı ve bu anlatiklarini anlatsan sizi evli tutmaya zorlayacak hiçbir hakim yoktur sanırım bir de üstüne nafakanizi alirdiniz kendinize yeni bir hayat kurardiniz belki nasip olur uygun birileri çıkardı karşına hem boşanmak medeni bir devrim olurdu sizin için olan olmuş bundan sonrasi için yapman gereken medeni cesaretini göster eşin seni bosamaz ise sen onu boşa çünkü b.k herif seni sevseydi zaten sen belki de bugün bu durumda olmayacaktin yine söylüyorum aldatmadım bahanesi olmaz ama sen eşine ihale et olayı kocalik vazifelerini tam yaptın mı diye kendini sorgulat ona tek günah kecisi ben değilim de tabi eşinin mizacı uygunsa o kabul edip devam etmek istese de sen devam etme bu evliliğe ...
Bu düşüncede haklısınız tabi, tekrar güvenmek zor ama gerçekten yapmayanlar da varAnne baba olmak ayrı. Bu tür konular ayrı. Çocuklarınızdan kimse koparamaz sizi.
Bundan sonra eşinizin kararı önemli. Sizinle devam etmek isterse eder. Ayrılmak isterse onun bileceği iş. Ben aldatan insanların tekrar yapacağını düşünmüşümdür hep. Ama bilemem tabi.
Ne yapmış olursa olsun bunu haketmediğini düşünüyo. Elbette ki öyle ama onun hatalarını yüzüne vurmanın en azından şuan zamanı değil gibi. Biraz durulalım sonra adamakıllı konuşacağızGüzel kardeşim bak ben feminist düşüncede bir insanım, hiçbir kadın evinde huzuru mutluluğu varken asla gözü dışarıya kaymaz zaten boşluğa düşmene sebep olan da eşin eminim ama hiç bir insan oglu da aldatilmayi haketmez yani eşinden memnun degildiysen ilişkinizi düzeltmek için uğraşmaliydin olmuyorsa da herkes kendi yoluna demeliydin boşanmaya cesaretin yok ama b.k herifin teki de olsa eşini aldatmaya cesaretin var bu düşünce yapısı genelde erkeklerde oluyor çünkü kadın mahrem mantığı guduyorlar sanki namus sadece kadinlara has bir kavram her neyse (aldatan kişi erkek yada kadın bence namuszsuzdur ifetsizdir ) boşandıktan sonra istediğini yapardın hem kimseye hesap verme gibi zorunluluğun olmazdı ve bu anlatiklarini anlatsan sizi evli tutmaya zorlayacak hiçbir hakim yoktur sanırım bir de üstüne nafakanizi alirdiniz kendinize yeni bir hayat kurardiniz belki nasip olur uygun birileri çıkardı karşına hem boşanmak medeni bir devrim olurdu sizin için olan olmuş bundan sonrasi için yapman gereken medeni cesaretini göster eşin seni bosamaz ise sen onu boşa çünkü b.k herif seni sevseydi zaten sen belki de bugün bu durumda olmayacaktin yine söylüyorum aldatmadım bahanesi olmaz ama sen eşine ihale et olayı kocalik vazifelerini tam yaptın mı diye kendini sorgulat ona tek günah kecisi ben değilim de tabi eşinin mizacı uygunsa o kabul edip devam etmek istese de sen devam etme bu evliliğe ...
Zaten bir çıkış bulamazsak olacak olan buzaten huzursuz bir evlilik bu saatten sonra hic huzur vermez.bence alin cocuklarinizi sifirdan guzel bir hayat kurun
Tamamen haksız konumdayım tamamen. Nasıl affedilirim, ya da affedilir miyim o bile belli değilBilemeyiz aynı gün diyorsun belki ertesi gun yine yazacaktın kafan bir şeye atınca falan? En az 1 ay geçseydi sonlandirmadan inandırıcı dururdu.
Fazlasıyla laubali ve küfürbaz birisiyle konusmak size ne kazandirdi.sanal alem cikti herkes bir bozuldu. Tanimadiginiz biriyle konusacaginiza keske eşinizle konusup birseyler paylaşsaydınız olmuyorsa da bitirseydiniz .ihanet sadece tensel degildir aklinizdan baska birinin geçmesi bile ihanettir.Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
İnanın pişmanlığımı nasıl dile getireceğimi şaşırdım. Bir fırsat istiyorum sadeceFazlasıyla laubali ve küfürbaz birisiyle konusmak size ne kazandirdi.sanal alem cikti herkes bir bozuldu. Tanimadiginiz biriyle konusacaginiza keske eşinizle konusup birseyler paylaşsaydınız olmuyorsa da bitirseydiniz .ihanet sadece tensel degildir aklinizdan baska birinin geçmesi bile ihanettir.
Esiniz vermesi gereken tepkiyi vermis kendinizi bir de onun yerine koyun guveni sarsılmış bu durumda ya affetmesini bekleyeceksiniz ya da ayrılacaksınız.
Burdayız burdayız da, adam boşanma niyetinde değil besbelli, hatta bu ölümcül hata ona yaramış bile. Şimdi dilediği gibi davranır, karısı da gık diyemez. Nabalım? He, nabalım? Adam gelsin, boşa abi donuna kadar al diyelim? Adam yok ama karşımızda. :) Bari konu sahibine diyelim, donuna kadar ver, boşan diye.Heyy donuna kadar alcilar nerdesiniz:)) Şahsen kesilmiş bur muhabbeti 1 ay sonra görse eşiniz ya da siz kendiniz pişman olup söyleseniz pismanliginiza inanırdım. Ama sizinki şu an yakalanmanin verdiği bir endişe ve korkuyla gelen pişmanlık sadece. Bir yerde patlar yine bu olay belki 6 ay sonra belki 3 yıl bilemem ama dikiş tutmaz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?