- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Hzbsjsjs internetiniz var diye yemişsiniz ama bir nanelerBilemiyorum ben çok affedici, sineye çeken yutan bi insanım. Zamanında ailesi bana iftira attı. Görümcemin nişanında nişanlısına yan bakmış muamelesi, sırf evimde internetim var diye yemediğim bok kalmadı muamelesi, o zamanlar eşime çok düşündüm ondan başkasını gözüm görmüyodu. Ailesi yürüdüğüm yola kadar yasakladı. Gözlük taktım diye ağır laflar edildi. Kendi aileme giderken bi haltlar karıştırıyorum diye takip edildim. Ve daha birsürüsü. Ben affettim sineye çektim çünkü eşimi seviyodum ama eşim hep sessiz kaldı ben tek kaldım uzaklaştım içime kapandım. Tek kaldım. Ailem yanımda olmadı gibi gibi birsürü şey işte
Komik olan nedir pardonO nasıl koca askadjhjdja
Ben eşime hep değer verdim. Ama o sanki ben yokmuşum gibi davrandı. Hiçbirzaman kıyamadım ona. Boşanmak istedim defalarca o yalvardı söz verdi şans istedi hep verdim hep. Şiödi bende ondan istedim umarım verirben ilk eşimle çok problem yaşadım. çok ezildim. kendimden ödün verdim. bir de kendimi avutuyordum her şey çok iyi gidiyor diye. halbuki ben her şeyi kabul ettiğim için iyi zannediyordum. şimdiki eşimi ilk gördüğümde o kadar farklı bir şey hissettim ki. kalbim ağzımdan çıktı resmen. içim çekildi. ve hiç tanımıyordum üstelik. anlam veremedim. o an bana öyle geldi herhalde dedim. sonra zamanla ona inanılmaz bir yakınlık hissettim. evliliğimi sorguladım. (tabi yaşananlardan kimsenin haberi yok ne eski eşimin ne şimdi ki eşimin) dedim ki ben demekki artık sevmiyorum.. zaten her şey üstüste gelmişti. boşanmak istediğimi söyledim ve boşandım. o ara neler çektim ne dönüşümlerden geçtim anlatamam. zaman geçti ben hala açılmadım tabi. çünkü kendimi dinliyordum hala yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyordum ve yeni bir ilişkiyle uğraşacak değildim. meğer eşimden bana karşı boş değilmiş ama tabiki evliyim diye o dönem doğal olarak konusunu açmamış. ben boşandıktan bir süre sonra da bana açıldı. ilişkimiz de böylece başladı. yani bir kadının başka bir erkekle konuşması bile çok zor. siz eşimi seviyorum diyorsunuz ama kendiniz buna inanıyor musunuz? biz burada aldatılan kadınlara boşan durma diyoruz. çünkü bu geçerli bir sebep. siz eşinizin yerinde olsaydınız napardınız? bir onu düşünün.
bir de eşinizi cidden seviyor musunuz? yoksa öyle olduğuna mı inanmak istiyorsunuz?
size verecek aklım yok maalesef keşke bunlar olmasaydı ama hata yapıldıysa bedel çekiliyor.
kocanız sizi affetse de hiçbir şey güzel olmayacak. bence bu sizin için de bir işaret. belki ayrı hayatlarda devam etmelisiniz...
anladımmm oyüzden eşin bu sabrınla belkii bu yaptığın hatanla seni bırakmayı düşünmezBilemiyorum ben çok affedici, sineye çeken yutan bi insanım. Zamanında ailesi bana iftira attı. Görümcemin nişanında nişanlısına yan bakmış muamelesi, sırf evimde internetim var diye yemediğim bok kalmadı muamelesi, o zamanlar eşime çok düşündüm ondan başkasını gözüm görmüyodu. Ailesi yürüdüğüm yola kadar yasakladı. Gözlük taktım diye ağır laflar edildi. Kendi aileme giderken bi haltlar karıştırıyorum diye takip edildim. Ve daha birsürüsü. Ben affettim sineye çektim çünkü eşimi seviyodum ama eşim hep sessiz kaldı ben tek kaldım uzaklaştım içime kapandım. Tek kaldım. Ailem yanımda olmadı gibi gibi birsürü şey işte
Eleştirmek kolaydır tabi . Allah yardımcınız olsun bir daha düşmezsiniz umarım. Eşiniz artık size güvenemez ama elinizden gelen her şeyi yapın inşallah affeder. Ama şimdilik üzerine çok gitmeyin . Biraz ayrı kalmanız iyi olacak ikiniz içindeMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Teşekkür ederimAldatmanın bahanesi olmaz sen evlisin sevgiyi başkasında arayacaksan bosanir o zmn ne yaparsan yaparsın bu saatten sonra evliliğiniz eskisi gibi olmaz
Aileler duyarsa beni kesin öldürürler ama umrumda değil. Kimse duymayacak dedi. Eşimi böyle görmeye dayanamadım. İçim acıyo çok pişmanımanladımmm oyüzden eşin bu sabrınla belkii bu yaptığın hatanla seni bırakmayı düşünmez
2 gün falan gözüme görünme demiş ya o zaman seviyor senii sende çok şeyler yaşamışsın onların ailesinde belkide bu hatanı görmücek düşünmiycek
bilmiyorum bu işlerde çok zor umarım düzelirrr
Teşekkür ederim, bi umut ışığı da olsa görünce içim ferahlıyo. Allah razı olsun. Bebeğinize sağlık sıhhat versinEleştirmek kolaydır tabi . Allah yardımcınız olsun bir daha düşmezsiniz umarım. Eşiniz artık size güvenemez ama elinizden gelen her şeyi yapın inşallah affeder. Ama şimdilik üzerine çok gitmeyin . Biraz ayrı kalmanız iyi olacak ikiniz içinde
Elimle yaktım kendimi.Günah benim suç benim kaderin benle bu derdi neğ
Dedim yaptığım her şeyin farkındayım. Özür dilerim dedim faydasızca. Eline ayağına kapandım. Af istedim. Umarım verirEşine de de günah benim suç benim diye
hatasız kul olmaz derler ya eşin öyle dediyse tamamm sende kimseye demeAileler duyarsa beni kesin öldürürler ama umrumda değil. Kimse duymayacak dedi. Eşimi böyle görmeye dayanamadım. İçim acıyo çok pişmanım
Peki bu kişiyle hiç yüz yüze görüştünüz mü?Ben aldatma niyetinde değildim kendimi nasıl inandırabilirim bilmiyorum ancak sadece vakit geçirebileceğim konuşabileceğim biri niyetiyle konuşmuştum
Dururum. Yani durmaya çalışırım. Okuyorum zaten. Bu işime de devam ederim. Ama bilmiyorum. Ben düzelebileceğine inanmak istiyorumBoşanmayı düşün derim.
Eşin zaten gerektiğince ilgisiz, alakasız, sorumsuz da bir adam.
Ailene çojk baglı kalmasan olur mu ?
Nasıl diyeyim.
Kendi ayakların üzerinde duramaz mısın ?
Yüzüme vuracağını pek sanmıyorum da. Ne yapacağımı da bilmiyorumEvet çevremde bu şekilde eşini aldatan bi kadın vardı. Çevre baskısıyla çocukları var diye kocası barıştı ama her fırsatta başına kaktığını sürekli bu durumu dile getirerek kadını canından bezdirdiğini duymuştum. Bu psikolojik baskı da çok kötü bunu çekmektense boşanmak yeğdir
Hayır aslaPeki bu kişiyle hiç yüz yüze görüştünüz mü?
Ben konuşmayı bi kaç kez bitirmiştim. Tekrar yazmıştı. Can sıkıntısıyla cevap vermiştim. O bile farkındaydı konuşmak istemiyosun belli falan demişti. Son mesajı bile sana bir daha yazarsam ben de adam değilimdi hatta. Bi ilişki ya da uzun süreli bi görüşme olmadıHata aniden bir boşluk aninda yapilinca hata oluyor. Ama uzun uzun konuşmalar, gorus ayarlamak, hazirlanip her hangi bir yalan nedenle evden çikmak buluşmak gelmek. Bunlar basbaya boşanma nedeni evliligin guvenini sarsacak şeyler. Ve yakalandiginiz ve durumlarin bu yere geldiği için pjşmanlik duyuyorsunuz halbuki yakalanmasaniz da vicdaniniz karşisinda rahatsiz olmaliydiniz. Hatani anladiysan tabi herkes ikinci şansi hakeder ama şans vermemek de eşinin tamamen normal hakki. Ben ne kadinda, ne de erkekde planli şekilde uzun sure suren bir ilişkiyi hata olarak kabul etmiyorum. Duygusal boşluğa herkes duser hayatimiz komedi dizisi değilki hergun gulelim eylenelim. Allah affetsin. Tevbe et. Bundan sonra hayatini dizginle. Eşine zaman tani şu an eskisi gibi olmaniz çok zor. Zamanla belki hersey yerine oturur
G GunahBenimSucBenim bu yorumu dikkate almanı öneririm.Şöyle bir umut var ..Eşiniz ,boşanma davası ,yeni düzen ,çocuklar vs düşünüp durumdan üşenip sizi gözetimde tutarak bir şekilde devam edebilir böyle adamlar çokça görüyoruz düzenleri bozulmasın diye yutan insan çeşitleri kadında da erkekde de var ama çok cehennem bir evlilik olur..
.Birde evlilik zamanımızda çok içi boşaltıldı ama bence çok kıymetli ve ilahi bir anlaşma ev yuva dediğimiz yerde çok önemli bir mekan...O nedenle sizin evliliğiniz pek evlilik olmaz,mecburiyetten içinde yenilen içilen oturulan bir yer olur..
Israrcı olmak yerine zor olsada tertemiz yeni bir başlangıç istemez misiniz? Hatalarınızdan ders aldığınız daha huzurlu bir hayat...hem sizin hem eşiniz için hem de çocuklarınız için..
Bu kaosta bu kirlenmişlikte tekrar baştan almak sizi tatmin edecek mutlu huzurlu hissedeceğiniz bir yuva imkansız gibi...
Evdeki herkes için..
Bu durumda olması gereken çocukların bu durumdan en asgari etkilenecekleri bir ortam için uğraşmak evliliği devam ettirmeye çalışırken onlar çok etkilenecek çünkü bu gergin,guvensiz,tartışmalı ortamdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?