Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hzbsjsjs internetiniz var diye yemişsiniz ama bir naneler
Yani bunu yazarken açtığınız konuyu mu unutuyorsunuz acaba ?

Güven tek kullanımlıktır, sende bunu kullandın ve tükettin.
Bundan sonra yaşayacakların senin için müstahaktır, hiç üzülmeyeceğim.
Dilerim o 2 güzel prenses yavru en zararsız şekilde atlatır bu durumu.

Ben eşime hep değer verdim. Ama o sanki ben yokmuşum gibi davrandı. Hiçbirzaman kıyamadım ona. Boşanmak istedim defalarca o yalvardı söz verdi şans istedi hep verdim hep. Şiödi bende ondan istedim umarım verir

anladımmm oyüzden eşin bu sabrınla belkii bu yaptığın hatanla seni bırakmayı düşünmez
2 gün falan gözüme görünme demiş ya o zaman seviyor senii sende çok şeyler yaşamışsın onların ailesinde belkide bu hatanı görmücek düşünmiycek
bilmiyorum bu işlerde çok zor umarım düzelirrr

Eleştirmek kolaydır tabi . Allah yardımcınız olsun bir daha düşmezsiniz umarım. Eşiniz artık size güvenemez ama elinizden gelen her şeyi yapın inşallah affeder. Ama şimdilik üzerine çok gitmeyin . Biraz ayrı kalmanız iyi olacak ikiniz içinde

Aileler duyarsa beni kesin öldürürler ama umrumda değil. Kimse duymayacak dedi. Eşimi böyle görmeye dayanamadım. İçim acıyo çok pişmanım

Teşekkür ederim, bi umut ışığı da olsa görünce içim ferahlıyo. Allah razı olsun. Bebeğinize sağlık sıhhat versin

Aileler duyarsa beni kesin öldürürler ama umrumda değil. Kimse duymayacak dedi. Eşimi böyle görmeye dayanamadım. İçim acıyo çok pişmanım
hatasız kul olmaz derler ya eşin öyle dediyse tamamm sende kimseye deme
seni bırakmak istememiş belliki belki çok yalnız kalcağını düşündü bide çocuklarının hatrına
çok pişmansın belli yapcak birşey yok yaptın bi hatanıı

Herkese soyluyorum;ayrılmak denilen bir şey var ve ayrıldıktan sonra yediğiniz haltlar kimseyi ilgilendirmiyor

Daha sonra karşına biri çıkarsa siz rahatlıkla aldatmaya devam edersiniz
O yuzden boşanın
Yoksa sonunuz iyi olmaz

Boşanmayı düşün derim.
Eşin zaten gerektiğince ilgisiz, alakasız, sorumsuz da bir adam.
Ailene çojk baglı kalmasan olur mu ?
Nasıl diyeyim.
Kendi ayakların üzerinde duramaz mısın ?
Dururum. Yani durmaya çalışırım. Okuyorum zaten. Bu işime de devam ederim. Ama bilmiyorum. Ben düzelebileceğine inanmak istiyorum

Yüzüme vuracağını pek sanmıyorum da. Ne yapacağımı da bilmiyorum

Ben konuşmayı bi kaç kez bitirmiştim. Tekrar yazmıştı. Can sıkıntısıyla cevap vermiştim. O bile farkındaydı konuşmak istemiyosun belli falan demişti. Son mesajı bile sana bir daha yazarsam ben de adam değilimdi hatta. Bi ilişki ya da uzun süreli bi görüşme olmadı

G GunahBenimSucBenim bu yorumu dikkate almanı öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…