Sucu

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
83
Arkadaşlar geçen gün, 3 damacana su siparişi verdim. Geldi adam kapıya koydu suları. Ben de kapıyı hafif kapatıp içeri para almaya gittim. Salona gidince tıkır tıkır kapıdan sesler geldi inanılmaz korktum adam içeri mi girdi acaba diye bir sürü felaket senaryosu canlandı gözümde. Neyse parayı aldım kapıya doğru yürüdüm. Adam 3 damacanayi da koridora taşımış. Yanyana dizmiş böyle. Belli ki bir adımını da kapıdan içeri sokmuş. Ya da çok uzun boyluydu sokmamış da olabilir. Hemen parasını verip kapıyı kapattım. Akşam eşime anlattım. Eşim de bundan sonra suyu benim gelmeme yakın sipariş ver dedi. Öyle de yapıyorum artık .

Şuan da acaba adam iyi niyetliydi ben günahını mi aldım diye kendimi suçluyorum. Sağolsun içeri kadar almış suları, aile babası sonuçta, ekmek parası için uğraşıyor diye kafama çok taktım. Adamın arkasından konuştum vebalini mi aldım?

Bu arada adamı tanımıyorum hakkında yaptığım yorumlar tahmin sadece. Bir kere gördüm sadece başka da hiç görmedim

ben kötü bi niyet göremedim,benim babam da tüpçüydü son yıllarda suculuk da yaptı,tam yirmi beş yıl bu işten para kazandı,o da bazen böyle şeyler yaptıgını anlatırdı tamamen karşı tarafa kolaylık sağlamak için,esnaf işgüzarlığı yani,gerçi siz fazlasıyla titizsiniz ayagını basma ihtimalı damacanaların tozlu olma ihtimali herbiri sizi ayrı rahatsız etmiş olabilir.

Ya iyi de kapının dışına bıraksa sen nasıl alacaksın içeri?
Demeyecek misin bunu şuraya koy diye?

Adam kendince iyilik yapmış ki ben de hep içeri bırak diyorum. Kapının mermerine basarak içeri bırakıyor. Içeri de girmiyor.

Ayrıca ben bile temizlik takintim olmadığı halde kapı girişine gazete serip yerini belli ediyorum. Üzerine bırak diyorum. Senin gibi biri nasil gelişi-güzel kapıdan ayrılıyor hayret ettim.

zaman artik insanlari hep kötü düsünmeye zorluyor. neler görmedik neler duymadik.

bende bizim postaciya sinir oluyorum herseyi kucagima firlatip gidio

bi daha gelirse bahsis ver fazladan belki yüregin rahatlar

Titizlikle ne alakası var hanımefendi? 2 sene terörün en yoğun olduğu şehirde yaşadım ben. Hâlâ güvenlikle ilgili kaygılar yaşıyorum. Bu şehire ilk geldiğim zamanlar kapımı komşulara bile açamıyordum korkudan. Şuan da buluttan nem kapma durumum var ve vicdan azabı çekiyorum içten içe adamın vebalini aldım diye.

Benim yanımda yapsaydı belki bu kadar tedirgin olmazdım. Adamı bekletmek istemedim, şu siparişim aradıktan 3-4 saat sonra geliyor tahmin edemiyorum geleceği zamanı.

zaman artik insanlari hep kötü düsünmeye zorluyor. neler görmedik neler duymadik.

bende bizim postaciya sinir oluyorum herseyi kucagima firlatip gidio

bi daha gelirse bahsis ver fazladan belki yüregin rahatlar

Tamam bu bana daha iy8 hissettirir teşekkür ederim fikir için.

Aslında çok abartmışsınız ama bu sizin suçunuz değil. Son zamanlarda öyle kötü olaylar yaşandı ki tüm dünyada, insan buluttan nem kapar oldu. Bende bazen durduk yere tedirgin olduğumu görüyorum, eskiden öyle bi korkum olmazdı

Kapının girişinde parayı hazırlayıp koyabileceğiniz bir yer var mı? Ben kim olursa olsun kapıyı açık bırakıp arkamı dönüp gidemem kapıdan. Bir dolap ya da fiskos gibi bir masa varsa kapıya yakın oraya hazırlayın parayı geldiğinde direkt verirsiniz. Kapı açıkken kimseye arkanızı dönüp gitmeyin derim.

Her insanın olabileceği kadar tedirgin olmuşsun işte bence bahşiş almak için jest yapmıştır takma kafana ama lorentz kızma da bir şey soracağım adamın şişeleri koyma ihtimali mi daha çok canını sıktı yoksa pis ayakkabılarla içeri girmiş olma ihitmali mi şakalaşıyorum yanlış anlama

Ben kim olursa olsun kapıyı kapatmadan içeri girmem adam ıyı niyetli tasımıştır büyük ihtimalle ama evde yalnızsam gerek yok

Bundan sonra böyle yapacağım. Salona hazırlamıştım parasını ne zaman geleceğini kestiremediğim için. Boşuna günaha girdim ramazan ramazan. Gerçi eşime sadece korktum diye anlattım. Yine de adamı resmen suclamis oldum

Yardım etmek istemiş 3 damacanayı taşıyamazsınız diye. Art niyet göremedim. Tabi dikkat edin, kimseye güven olmaz bu devirde. Bir daha tek bırakmayın adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…