Sucu

Duyduklarımız yüzünden felaket senaryoları yazıyoruz artık. Ama bence kötü niyeti yoktu. Amacı siz para getirirken o da işini erken bitsin diye içeri soktu suları bence.

İyilikten maraz doğar bunun gibi bi durum için söylenmiş. Ben olsam ne düşünceli adam ben söylemeden suları içeri koymuş diye minnet duyardım sanırım

Size ufak bir öneri, sipariş verdikten sonra ödeyeceğiniz tutarı kapıya yakın bir yere mesela vestiyere bırakın. Bu kişi iyi niyetli olsa da iyi niyetli olmayan başka insanlara karşı kapınızı açık bırakıp bir yere gitmemiş olırsunuz.

Adamda art niyet yok iyilik yapmak istemiş. Böyle bir durumda ben kendim teklif ederdim suları içeri alabilirmisiniz diye.

Kapının önünden koca damacanaları içeri bir bir nasıl sokacaktın??

Ya bunlar nasıl başlık konuları hic mi işiniz gücünüz yok ?
Biraz kitap okuyun , sanatla ilgilenin kendinize bir şeyler katın.

Hep eve içeri koyuyorlar normalde
Hatta ben pimpirikli oldugumdan silmeden içeri almam adam bunu gözlemlemiş kucağında havada tutuyor siliyorum öyle içeri koyuyor birde
Halı yikamacilar halıyı serilecekse seriyor bile içeri girip hatta ben hiç toplamam onlar içeri girip topluyor sağolsunlar

Bunda kötü ne olabilir ki

Ben su gelmeden parasını hazır ederim kapının dışına bırakabilirsiniz derim parayı verir kapıyı kapatırım. İçeri koyayım diye teklif eden oldu sağolun gerek yok dedim.
Hamile değilken kendim yuvarlayarak içeri alıyodum
Şimdi eşim gelince alıyor
Kedi kumu da geliyor kargoyla
Onu da dışarı bıraktırıyorum
Yalnızım sonuçta, ne olur ne olmaz
Bu ülkede boş damacanaya tecavüz eden insanlar var. Ben kimin ne olduğunu bilemem.

Lorentz bak Bebek için uğraşıyorsun ve herşeyi çok fazla kafana takıyorsun bu kadar ince düşünme herşeyi

Ben çalışmayı bıraktım raporluyum 2 haftadır. Evde kala kala düşünüyorum sürekli. Sürekli kitap okuyorum, film izliyorum, patik örüyorum yemekler yapıyorum. Ama düşünmemi durduramıyorum. O yüzden evdeki temizlik konusuna ve her şeye bu kadar kafamı takmam. Ama geçici olur inşallah

Ay demek ki tek böyle düşünen ben değilim. Teşekkürler yorum için

Iyi niyetliliktendir bence birdahakine siparis verirken ucretini hazir edin cebinizde bulunsun verin hic kapida bekletem olayi yasamazsiniz

Şuan yaşadığım bölge terör bolgesi değil. Geçmişte yaşamıştım. Değil orda dışardan sipariş vermek, mesai saati dışında lojman sınırlarından çıkmak bile yasaktı. Balkona çamaşır bile asamazdik. Bazı zamanlar balkona çıkmak bile yasaktı. Evlerde, olası saldırıda saklanacsgimiz yerler belliydi. Pencere önlerine koltuk koyamazdık. Gölgemiz perdeye düşse tedirgin olurduk. Yaşamayan bilmez anlayamaz empati kurması bile zordur.

Hangi ildesiniz? Geleceğini zamanı sanal uygulamadan zaten kendiniz belirlemiyor musunuz?
Bir de ayıptır sorması 3 damacana suyu napıyorsunuz?

Konyadayim. Maalesef öyle bir şey yok. Bir seferinde 5 saat sonra geldiği için ariza çıkarmıştım. Belli bölgelere belli saatler arası teslim yapıyorlarmış. Bana ne zaman sıra gelirmiş bilmiyorlarmış.

3 damacana su bana 1 hafta gidiyor. Yemeklerde ve çayda da hazır su kullanıyorum. Şehrin suyu aşırı kireçli ve yağlı akiyor

Evin kapısını açmadan önce parayı alıp kapıyı öyle açsaydın bu tarz kaygılar yaşamazdın kanımca

Bu kadar kötüye yormaya çabalamasaydın keşke...
Bundan sonta paranı kapının yakınında hazır et. Hemen verirsin. Adamın da günahını almamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…