Sudan değil sostan sebep

İste gorumce de zahmete girmis olur.Bu defa yapmazsa da kotu niyet gorumceden gelmis olur....[/QUOTE]
Kime ne kanıtlayacak ki biri kızın annesi diğeri kendi. Konu sahibi biliyor zaten kişiyi. Hiç sevmediğim konular bunlar ya. Bende yapıyordum şimdi ayağımı çektim kendi yapacak nerdeyse salak kafam önceden yaptım yapımda iyilik bilmedi şimdi gel yap demeye yüzü yok gidip kendine yardım edeyim diye nerden yakalayacağını bilmiyor

ben olsam tamam anne görümcem gelsin birlikte yaparız hem öğrenmiş olur bundan sonra kendi yapar gibi bişey derdim
Onu bilmeyecek ne var ki şimdi internet var. Yapmak istese sorar zaten anne bende yapacam ama bilmiyorum tarif et yada beraber yapalım diye. Amaç farklı kıskançlık var sanki kendine yaptı bizede yapsın der gibi. Belkide bu konuşma önceden planlandı geline yansıtmak için izlenmiş bir yol olabilir

İste gorumce de zahmete girmis olur.Bu defa yapmazsa da kotu niyet gorumceden gelmis olur....
Kime ne kanıtlayacak ki biri kızın annesi diğeri kendi. Konu sahibi biliyor zaten kişiyi. Hiç sevmediğim konular bunlar ya. Bende yapıyordum şimdi ayağımı çektim kendi yapacak nerdeyse salak kafam önceden yaptım yapımda iyilik bilmedi şimdi gel yap demeye yüzü yok gidip kendine yardım edeyim diye nerden yakalayacağını bilmiyor[/QUOTE]

Kurtulmussun iste bosver.Yspmaxsa bu kadar kucuk seyi esirgemis olacak.Ben olsam kocam icin yapardim gorumcem icin degil

tabiki de bilmediğinden değil gelinden yararlanmak istiyorlar fakat bu şekilde olursa hem gelin kötü olmaz hem de öğrettim artık der bir daha ondan istemezler.

Kurtulmussun iste bosver.Yspmaxsa bu kadar kucuk seyi esirgemis olacak.Ben olsam kocam icin yapardim gorumcem icin degil[/QUOTE]

Koca ayağı yaş iş. İyi herşeyde kocanı öne sür o senin için katlanıyor mu seni düşünse zaten böyle ezdirmez. Hak ediyorsa hatır sayarım etmiyorsa kusura bakmasın eşime dedim ben şimdiye kadar senin için katlandım yaptım ama benden hatır bekleme artık diye valla buraya bir iki paylaşım yaptım özgüvenim geri kazandım ya herkes yerini bilsin ben saygı duyuyor susuyorum diye kimse kimseyi küçünsemesin.

Konu hakkında çok yorum yaptım ama böyle haksızlığa dayanamıyorum bidebbazı şartlar aynı olunaca uff tutamıyorum kendimi

Konu hakkında çok yorum yaptım ama böyle haksızlığa dayanamıyorum bidebbazı şartlar aynı olunaca uff tutamıyorum kendimi[/QUOTE]

Tutma zaten
Ne guzel sohbet ediyoruz biseyler paylasiyoruz hep beraber..ozguvenini kazanmana sevindim.takma bosver gecen gecmis

Konu hakkında çok yorum yaptım ama böyle haksızlığa dayanamıyorum bidebbazı şartlar aynı olunaca uff tutamıyorum kendimi

Tutma zaten
Ne guzel sohbet ediyoruz biseyler paylasiyoruz hep beraber..ozguvenini kazanmana sevindim.takma bosver gecen gecmis[/QUOTE]

Benimkisi de buna benzer konular ama böyle değil. İşim olursa gidiyorum şimdi yoksa yok yemeğim falan ayrı değil ama en azından kafam rahat eşim aşağı iniyor onunla inip onunla çıkıyorum felan nasıl rahatladım. Sorarsa ne yaptın diye de bahane buluyorum ohh gel keyfim gel

Sanada yapar ne demek yahu? Deseki 'senin sosların çok güzel oldu,birlikte yapalım'amenna. Ama böylece sanada yapar demesi tuhaf. İllaki yapılacaksa alınır malzeme elbirligiyle yapılır.

Aynen kul hakkı dediginiz gibi tamam sadece sos diyebiliriz ama her yıl olunca malesef ben çocuklarıma onlar kadar zaman ayiramiyorum çoğu zaman inanin

Kurtulmussun iste bosver.Yspmaxsa bu kadar kucuk seyi esirgemis olacak.Ben olsam kocam icin yapardim gorumcem icin degil

Koca ayağı yaş iş. İyi herşeyde kocanı öne sür o senin için katlanıyor mu seni düşünse zaten böyle ezdirmez. Hak ediyorsa hatır sayarım etmiyorsa kusura bakmasın eşime dedim ben şimdiye kadar senin için katlandım yaptım ama benden hatır bekleme artık diye valla buraya bir iki paylaşım yaptım özgüvenim geri kazandım ya herkes yerini bilsin ben saygı duyuyor susuyorum diye kimse kimseyi küçünsemesin.

Konu hakkında çok yorum yaptım ama böyle haksızlığa dayanamıyorum bidebbazı şartlar aynı olunaca uff tutamıyorum kendimi[/QUOTE]

[/QUOTE]
Ay canım benim tutma zaten madem sartlarda ayniymis hiç tutma yoksa tutatuta catliycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…