- 7 Ağustos 2015
- 25
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Princess42
-
ah annecimmm kızın bir domates sosu yapamıyor mu bu kadar acizmi , bu kadar beceriksiz mi ...ay üzüldüm karnını nasıl doyuruyor canım kıyamam ..Kızlar ben kV ile beraber yaşıyorum ufak tefek problem illa oluyor ama bugun olanı size sormak istedim, ben domates sosu yaptım geçenlerde bugün kV gorumcem ile konusuyo , yok kızım daha domates almadım alayım sanada yapar neyi var falan diye konuşma geçiyo ben onada yapcakmisim sizce napıyım
Ama aynı evde kalıyorsunuz.
Maalesef o evde kaldığın sürece yaptığın hiçbirşey sadece sana ait olmuyor.Herşey ORTAK.
Evi ortak paylaşıyorsanız salçayı da paylaşacaksınız.
Kızı çalışıyor mu? ya da senin yaptığını çok mu beğendiler?Kızlar ben kV ile beraber yaşıyorum ufak tefek problem illa oluyor ama bugun olanı size sormak istedim, ben domates sosu yaptım geçenlerde bugün kV gorumcem ile konusuyo , yok kızım daha domates almadım alayım sanada yapar neyi var falan diye konuşma geçiyo ben onada yapcakmisim sizce napıyım
Beraber oturup nasıl ayrı yaptınız ona hayret ettim.Kızlar ben kV ile beraber yaşıyorum ufak tefek problem illa oluyor ama bugun olanı size sormak istedim, ben domates sosu yaptım geçenlerde bugün kV gorumcem ile konusuyo , yok kızım daha domates almadım alayım sanada yapar neyi var falan diye konuşma geçiyo ben onada yapcakmisim sizce napıyım
Emek veriyorsunuz alt tarafı sos değil. Siz yaptığınız bir şey küçümsendiğinde sanırım böyle diyorsunuzniye abartiyosunuzki alt tarafi sos..bazi seyler bazi kisiler elinden daha guzel oluyor mesela gelinimizden patates koftesi isterim yapar sagolsun yapamadigimdan degil onunki daha guzel ondan
Kızına gel beraber yapalım demez ki.Bu kadar anlayışlı olsalar zaten aynı evde kalmazlar.Ama paylaşma yok ki burada benim anladığım. Direk kv si konu sahibinden için ben malzemeyi alırım o yapar demiş. Kızına da sen de gel birlikte yapalım dememiş ki.
Evinde yaşıyor diye hizmetçi değil. Kendi yiyeceğini yapmış zaten neden minnet altına giriyor ki. Evinde olması küçünseneceği anlamına gelmiyor onunda insan olduğunu düşünmesi lazım kızının eli ayağı yokmu o cümleleri kurabiliyorsa iş te yapacak kapasitededir hiç kusura bakmasın beni bu şekilde rencide ediyorsa aynı şekilde de rencide ederim. Üzerime alındım çünkü buna benzer şeyler yaşıyorumAma aynı evde kalıyorsunuz.
Maalesef o evde kaldığın sürece yaptığın hiçbirşey sadece sana ait olmuyor.Herşey ORTAK.
Evi ortak paylaşıyorsanız salçayı da paylaşacaksınız.
Ama annenize yapmak istemediğinizi söyleyebiliyorsunuz kızsada sizi incitmiyor, incitsedw unutuluyor bir şekilde. Ama anne ilen olan ilişki kayınvalide ile aynı olmuyor ikisini aynı kefeye koyamazsınızKızına gel beraber yapalım demez ki.Bu kadar anlayışlı olsalar zaten aynı evde kalmazlar.
Ya şöyle de bir durum var orası ne olursa olsun kv evi.Kendini evin hanımı görmesi sormadan hareket etmesi doğal.
Bizim evlerimiz ayrı iken bile kv çok mu anlayışlı ki aynı evde konu sahibine sormasını bekliyoruz.
Siz bekarken anneniz komşuları ya da teyzelerinizi çağırırken size mi soruyordu ?Hayır ama gelecekleri zaman hadi misafir gelecek kek yap diyordu.
Burada da aynı şey.Aynı evde kalmanın problemleri.
Evinde yaşıyor diye hizmetçi değil. Kendi yiyeceğini yapmış zaten neden minnet altına giriyor ki. Evinde olması küçünseneceği anlamına gelmiyor onunda insan olduğunu düşünmesi lazım kızının eli ayağı yokmu o cümleleri kurabiliyorsa iş te yapacak kapasitededir hiç kusura bakmasın beni bu şekilde rencide ediyorsa aynı şekilde de rencide ederim. Üzerime alındım çünkü buna benzer şeyler yaşıyorum
Ama annenize yapmak istemediğinizi söyleyebiliyorsunuz kızsada sizi incitmiyor, incitsedw unutuluyor bir şekilde. Ama anne ilen olan ilişki kayınvalide ile aynı olmuyor ikisini aynı kefeye koyamazsınız
Kızına gel beraber yapalım demez ki.Bu kadar anlayışlı olsalar zaten aynı evde kalmazlar.
Ya şöyle de bir durum var orası ne olursa olsun kv evi.Kendini evin hanımı görmesi sormadan hareket etmesi doğal.
Bizim evlerimiz ayrı iken bile kv çok mu anlayışlı ki aynı evde konu sahibine sormasını bekliyoruz.
Siz bekarken anneniz komşuları ya da teyzelerinizi çağırırken size mi soruyordu ?Hayır ama gelecekleri zaman hadi misafir gelecek kek yap diyordu.
Burada da aynı şey.Aynı evde kalmanın problemleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?