- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.079
- 1.123
- Konu Sahibi sebdikam34
-
Bence iddialaştılar ikisi de üyelik alıp konu açtı, kime ne diyecekler diye@Mune S sebdikam34 ve S sebdikan34 sanırım aynı kişiler. Bu isimlerle iki ayrı konu acılmıs ve biri erkek olduğunu söylemiş. Böyle boş boş oturunce konuları birleştiriyorum ben de işte
Ya fake konu ya da dediğiniz gibi bir durum oldu. Bir bardak suyun buralara taşınması da ilginçBence iddialaştılar ikisi de üyelik alıp konu açtı, kime ne diyecekler diye
Olsun getirsin
Eşimde konu açmış aynı şekilde bu aradaGetirsin canim ondan demedim kalk kendin al demissin ya ben konuyu yanlis anladin diye aciklik getirdim yoksa hayat müşterek getirsin illaki
Eşimde konu açmış aynı şekilde bu arada
Anneniz de durumu anlatırsa, bir de onun ağzından dinlemek lazım şimdi, olayın tanığı o.Eşimde konu açmış aynı şekilde bu arada
Kesinlikle ev islerinde gram yardımı yokKonu sahibi yorumumu da ekleyeyim hadi. Ben de ikimiz de otururken benden bir şey istenmesinden hoşlanmam. Siz biraz da erkek olmanın verdiği kültürel alışkanlıklardan dolayı özellikle başkasının yanında herkes otururken sizden bir şey istenmesini hoş karşılamamışsınız. Ev işlerinde eşinize layıkıyla destek oluyorsanız bu konuda haklı olduğunuzu düşünüyorum.
Aslında su bardağı taşıran son su sankiYa fake konu ya da dediğiniz gibi bir durum oldu. Bir bardak suyun buralara taşınması da ilginç
burdan yazacagina git yüzüne söyleSen asiri daginik ve hicbir ise elini surmeyen bir adamsın! Ben her isi yapıyorum allah askına bir bardak su vermek mi zor geldi? Evde yaptıgın tek bir is yokken bunu soylemen resmen nankörlük
Doğru. Bunu da bir düşünün S sebdikam34 ve S sebdikan34 hatta nick de hazır sebdikası34 veya sendikalarınannesi34Anneniz de durumu anlatırsa, bir de onun ağzından dinlemek lazım şimdi, olayın tanığı o.
Bir koşu yazıversin üyelik alıp
Onun annesiAnneniz de durumu anlatırsa, bir de onun ağzından dinlemek lazım şimdi, olayın tanığı o.
Bir koşu yazıversin üyelik alıp
Allah razı olsun benı anlayan biri cıktıAnlattiginiz gibiyse haklisiniz ben olsam ben de sinirlenirim.ama evdeki butun isleri esiniz yapiyorsa konusunda anlattigi gibi cayi kahveyi ayaginiza getiriyorsa bi bardak suyun kavgasini yapmak da sizin ayibiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?