- Konu Sahibi sebdikam34
Çok komik değil mi acaba gençler mi dedim yaşları da var baya gece gece iyi bugün de güldükBence iddialaştılar ikisi de üyelik alıp konu açtı, kime ne diyecekler diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok komik değil mi acaba gençler mi dedim yaşları da var baya gece gece iyi bugün de güldükBence iddialaştılar ikisi de üyelik alıp konu açtı, kime ne diyecekler diye
ben de esimin baskalarinin yaninda benden emir verir gibi bir sey istemesinden hoslanmam. ozellikle kendi ailesinin yaninda. ama bazen onu onere etmek icin kendi istegimle yaparim. o da benim ailemin yaninda beni onore eder. bence kendi ailelerinizin yaninda nasil davranacaginizi onceden konusun ve ikiniz de ona gore davranin.Eşim ile bir konuda tartıştık bu akşam. Ben normalde kendine yetebilen, ev işlerini kotarabilen bir erkeğim fakat evlendiğimizden bu yana eşim bu konularda daha aktif sağolsun. Bu durum nedeniyle benim farklı konularda içselleştiremediğim davranışları kabul etmemi bekliyor.
Bu akşam annesi, ben ve kendisi tv izlerken benden farklı bir odadaki suyu getirmemi istedi. Benzer durumlarda ben eşimden rica etmek yerine kendim kalkar ihtiyacımı gideririm ve annesinin yanında benden böyle bir talepte bulunmasını yadırgadım çünkü birebirde birkaç kez bu konuda tartışmışlığımız var.
Ev işlerine yardım etmediğimi düşünüyorsa bu konuda konuşalım fakat bunu öne sürüp rahatsız olduğum bir konuda benden fedakarlık beklemesini doğru bulmuyorum.
Ayaktayımdır, oraya gidiyorumdur amenna, ama üşenip şunu getir pozisyonuna düşmek bana saygısızca gelen bir davranış.
Tarafsız olarak, iki yönlü de değerlendirip, yorumlarınızı rica ederim.
Teşekkürler
Aha buradan mahkemeye gitmeyin ya, sakinleşip konuşun lütfenSen asiri daginik ve hicbir ise elini surmeyen bir adamsın! Ben her isi yapıyorum allah askına bir bardak su vermek mi zor geldi? Evde yaptıgın tek bir is yokken bunu soylemen resmen nankörlük
Onun bunun kavgası etmeseniz mi acaba?Onun annesi
Aaa evlilik hiç benimsenmemiş. SİZ BOŞANIN. ACİL.Onun annesi
Yapmayin siz de hizmetcisi misiniz yapsin uzerine duseni evde.hem calisip hem de hem evin butun yukunu uzerinize alinca madalya takmiyolar goruldugu uzereAllah razı olsun benı anlayan biri cıktı
Yapma gaza gelmeSen asiri daginik ve hicbir ise elini surmeyen bir adamsın! Ben her isi yapıyorum allah askına bir bardak su vermek mi zor geldi? Evde yaptıgın tek bir is yokken bunu soylemen resmen nankörlük
O zaman acımayın, kendi pişirsin yesin yıkasın ütülesin oh vallahi hem çalış hem hizmetçilik yap, çok yğz vermişsiniz kocanızaKesinlikle ev islerinde gram yardımı yok
Ben çok talepkar bir insan değilim, hatta hiç. Ama ben sana şöyle şeyler yapıyorum düşüncesiyle rahatsız olduğum bir şeyi benden beklemesi ne derece doğruAnlattiginiz gibiyse haklisiniz ben olsam ben de sinirlenirim.ama evdeki butun isleri esiniz yapiyorsa konusunda anlattigi gibi cayi kahveyi ayaginiza getiriyorsa bi bardak suyun kavgasini yapmak da sizin ayibiniz.
Neler söylüyor konu sahibi bey eşiniz?Kesinlikle ev islerinde gram yardımı yok
Eşim benden birşeyler isteyebilir, istiyor ve yardım ediyorum da zaman zaman. Yalnız ikimiz de koltukta oturuyorken, kalkıp kendisinin yapmasına mani bir durum yok iken benden birşey istemesini garipsiyorum. Kim isterse istesin garipserim ve aynı hareketi kimseye de yapmam.
Yaparım, çok yaptım, gocunmamO zaman acımayın, kendi pişirsin yesin yıkasın ütülesin oh vallahi hem çalış hem hizmetçilik yap, çok yğz vermişsiniz kocanıza
Talepkar olmamanız, düzenin devamı için çaba gösterdiğinizi mi düşündürüyor size?Ben çok talepkar bir insan değilim, hatta hiç. Ama ben sana şöyle şeyler yapıyorum düşüncesiyle rahatsız olduğum bir şeyi benden beklemesi ne derece doğru
Agzına saglıkEe ne var niye gocunuyorsunuz? Benim eşim annem ve babama kendisi kahve pisirir, caylarini doldurur.
Bana da su getirir.
Ayni seyleri ben de yapiyorum. İnsan eşine su getirince hangi konuma dusuyor.![]()
bem emrederek asla istemedim rica ile istedim. Canım bir bardak odadan su getirirmisin dedim. Kendisinin bana cevabı kalk kendin al olduben de esimin baskalarinin yaninda benden emir verir gibi bir sey istemesinden hoslanmam. ozellikle kendi ailesinin yaninda. ama bazen onu onere etmek icin kendi istegimle yaparim. o da benim ailemin yaninda beni onore eder. bence kendi ailelerinizin yaninda nasil davranacaginizi onceden konusun ve ikiniz de ona gore davranin.
Ya zemheri ben senden başka öneriler beklerdim naptın senO zaman acımayın, kendi pişirsin yesin yıkasın ütülesin oh vallahi hem çalış hem hizmetçilik yap, çok yğz vermişsiniz kocanıza
Allah razı olsun(nickler benzer kim kadın kim erkek bilemedim)
sözüm er kişiye;
bir bardak suyun saygısı mı olur abicim, getiriver, büyütme. sudan konu işte. hem kv nin yanında getirvde gözü gönlü açılsın ne güzel de bakıyor kızıma diye. pr gibi düşün.