Sudan konulardan büyük sonuçlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok enteresan ya karı koca burada fikir yarıştırıyorsanız da enteresan, karı koca fikir yarıştırıyormuş gibi fake yapıyorsanız da bravo. hiç değilse emek var ortada ya, farklı bir fikir :super:

Eşim ile bir konuda tartıştık bu akşam. Ben normalde kendine yetebilen, ev işlerini kotarabilen bir erkeğim fakat evlendiğimizden bu yana eşim bu konularda daha aktif sağolsun. Bu durum nedeniyle benim farklı konularda içselleştiremediğim davranışları kabul etmemi bekliyor.

Bu akşam annesi, ben ve kendisi tv izlerken benden farklı bir odadaki suyu getirmemi istedi. Benzer durumlarda ben eşimden rica etmek yerine kendim kalkar ihtiyacımı gideririm ve annesinin yanında benden böyle bir talepte bulunmasını yadırgadım çünkü birebirde birkaç kez bu konuda tartışmışlığımız var.

Ev işlerine yardım etmediğimi düşünüyorsa bu konuda konuşalım fakat bunu öne sürüp rahatsız olduğum bir konuda benden fedakarlık beklemesini doğru bulmuyorum.

Ayaktayımdır, oraya gidiyorumdur amenna, ama üşenip şunu getir pozisyonuna düşmek bana saygısızca gelen bir davranış.

Tarafsız olarak, iki yönlü de değerlendirip, yorumlarınızı rica ederim.
Teşekkürler
ben de esimin baskalarinin yaninda benden emir verir gibi bir sey istemesinden hoslanmam. ozellikle kendi ailesinin yaninda. ama bazen onu onere etmek icin kendi istegimle yaparim. o da benim ailemin yaninda beni onore eder. bence kendi ailelerinizin yaninda nasil davranacaginizi onceden konusun ve ikiniz de ona gore davranin.

Sen asiri daginik ve hicbir ise elini surmeyen bir adamsın! Ben her isi yapıyorum allah askına bir bardak su vermek mi zor geldi? Evde yaptıgın tek bir is yokken bunu soylemen resmen nankörlük
Aha buradan mahkemeye gitmeyin ya, sakinleşip konuşun lütfen

Mune Mune bunları banlama şenlik izleyeceğiz galiba 😅

Anlattiginiz gibiyse haklisiniz ben olsam ben de sinirlenirim.ama evdeki butun isleri esiniz yapiyorsa konusunda anlattigi gibi cayi kahveyi ayaginiza getiriyorsa bi bardak suyun kavgasini yapmak da sizin ayibiniz.
Ben çok talepkar bir insan değilim, hatta hiç. Ama ben sana şöyle şeyler yapıyorum düşüncesiyle rahatsız olduğum bir şeyi benden beklemesi ne derece doğru

Eşim benden birşeyler isteyebilir, istiyor ve yardım ediyorum da zaman zaman. Yalnız ikimiz de koltukta oturuyorken, kalkıp kendisinin yapmasına mani bir durum yok iken benden birşey istemesini garipsiyorum. Kim isterse istesin garipserim ve aynı hareketi kimseye de yapmam.

Evet haklısınız. Kişi hasta olmadıktan sonra bir başkasından böyle bir talebi olmamalı.

Ben çok talepkar bir insan değilim, hatta hiç. Ama ben sana şöyle şeyler yapıyorum düşüncesiyle rahatsız olduğum bir şeyi benden beklemesi ne derece doğru
Talepkar olmamanız, düzenin devamı için çaba gösterdiğinizi mi düşündürüyor size?

Ee ne var niye gocunuyorsunuz? Benim eşim annem ve babama kendisi kahve pisirir, caylarini doldurur.
Bana da su getirir.
Ayni seyleri ben de yapiyorum. İnsan eşine su getirince hangi konuma dusuyor. 😂
Agzına saglık
ben de esimin baskalarinin yaninda benden emir verir gibi bir sey istemesinden hoslanmam. ozellikle kendi ailesinin yaninda. ama bazen onu onere etmek icin kendi istegimle yaparim. o da benim ailemin yaninda beni onore eder. bence kendi ailelerinizin yaninda nasil davranacaginizi onceden konusun ve ikiniz de ona gore davranin.
bem emrederek asla istemedim rica ile istedim. Canım bir bardak odadan su getirirmisin dedim. Kendisinin bana cevabı kalk kendin al oldu

(nickler benzer kim kadın kim erkek bilemedim)

sözüm er kişiye;
bir bardak suyun saygısı mı olur abicim, getiriver, büyütme. sudan konu işte. hem kv nin yanında getirvde gözü gönlü açılsın ne güzel de bakıyor kızıma diye. pr gibi düşün.

(nickler benzer kim kadın kim erkek bilemedim)

sözüm er kişiye;
bir bardak suyun saygısı mı olur abicim, getiriver, büyütme. sudan konu işte. hem kv nin yanında getirvde gözü gönlü açılsın ne güzel de bakıyor kızıma diye. pr gibi düşün.
Allah razı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X