Sudan konulardan büyük sonuçlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok talepkar bir insan değilim, hatta hiç. Ama ben sana şöyle şeyler yapıyorum düşüncesiyle rahatsız olduğum bir şeyi benden beklemesi ne derece doğru
E kardesim kadin herseyi yapiyomus zaten talep etmeye gerek kalmamis ki!
bilmiyorum soyleyise gore degisir ama guzelce istiyorsa bir bardak su vermek neden zor geldi anlamadim gercekten?

Eşim ile bir konuda tartıştık bu akşam. Ben normalde kendine yetebilen, ev işlerini kotarabilen bir erkeğim fakat evlendiğimizden bu yana eşim bu konularda daha aktif sağolsun. Bu durum nedeniyle benim farklı konularda içselleştiremediğim davranışları kabul etmemi bekliyor.

Bu akşam annesi, ben ve kendisi tv izlerken benden farklı bir odadaki suyu getirmemi istedi. Benzer durumlarda ben eşimden rica etmek yerine kendim kalkar ihtiyacımı gideririm ve annesinin yanında benden böyle bir talepte bulunmasını yadırgadım çünkü birebirde birkaç kez bu konuda tartışmışlığımız var.

Ev işlerine yardım etmediğimi düşünüyorsa bu konuda konuşalım fakat bunu öne sürüp rahatsız olduğum bir konuda benden fedakarlık beklemesini doğru bulmuyorum.

Ayaktayımdır, oraya gidiyorumdur amenna, ama üşenip şunu getir pozisyonuna düşmek bana saygısızca gelen bir davranış.

Tarafsız olarak, iki yönlü de değerlendirip, yorumlarınızı rica ederim.
Teşekkürler
Bunu benim eşim de yapıyor üstelik üst üste ben de yapmıyorum ya da yapana kadar defalarca söyletiyorum ki kalksın kendi alsın bu üşengeçlik beni de geriyor maalesef ben de bir çözüm bulamadım 🤦🏻‍♀️

Ee ne var niye gocunuyorsunuz? Benim eşim annem ve babama kendisi kahve pisirir, caylarini doldurur.
Bana da su getirir.
Ayni seyleri ben de yapiyorum. İnsan eşine su getirince hangi konuma dusuyor. 😂
Srun getirip getirmemek değil de olayın oluş şekli

(nickler benzer kim kadın kim erkek bilemedim)

sözüm er kişiye;
bir bardak suyun saygısı mı olur abicim, getiriver, büyütme. sudan konu işte. hem kv nin yanında getirvde gözü gönlü açılsın ne güzel de bakıyor kızıma diye. pr gibi düşün.

Anlamadım eşiniz sizden su istediği için mi rahatsız oldunuz ?
evet bütün evin işlerini ben yaparım eşimin istemese dahi onu düşünür çayını kahvesini meyvesini getiririm ama beyfendi bana 1 bardak suyu cok gordu! annemın yanında "kalk kendın al" dedi

Eşim ile bir konuda tartıştık bu akşam. Ben normalde kendine yetebilen, ev işlerini kotarabilen bir erkeğim fakat evlendiğimizden bu yana eşim bu konularda daha aktif sağolsun. Bu durum nedeniyle benim farklı konularda içselleştiremediğim davranışları kabul etmemi bekliyor.

Bu akşam annesi, ben ve kendisi tv izlerken benden farklı bir odadaki suyu getirmemi istedi. Benzer durumlarda ben eşimden rica etmek yerine kendim kalkar ihtiyacımı gideririm ve annesinin yanında benden böyle bir talepte bulunmasını yadırgadım çünkü birebirde birkaç kez bu konuda tartışmışlığımız var.

Ev işlerine yardım etmediğimi düşünüyorsa bu konuda konuşalım fakat bunu öne sürüp rahatsız olduğum bir konuda benden fedakarlık beklemesini doğru bulmuyorum.

Ayaktayımdır, oraya gidiyorumdur amenna, ama üşenip şunu getir pozisyonuna düşmek bana saygısızca gelen bir davranış.

Teşekkürler
Erkekmisin kadinmi pek anlamadım ama benim babam 56 yaşında suyunu kalkıp kendi alır çayı biter kalkar kendi doldurur bazilarida ayağına bekler ozamanda gereken cevabı vermek gerek. Şahsi fikrim yorgun değilsem eşime istediğini kalkar veririm yorgunsam da kendisinin almasını soylerim

evet bütün evin işlerini ben yaparım eşimin istemese dahi onu düşünür çayını kahvesini meyvesini getiririm ama beyfendi bana 1 bardak suyu cok gordu! annemın yanında "kalk kendın al" dedi

Ruhun geyşa mı bacım niye hizmetçi gibi paralıyorsun kendini adam seni Katya sanmış baksana 😁🤣

Siz suna acikca annemin yaninda erkekligime zeval geleyazdi ondan getirmedim desenize🤣
hayır normalde annem olmadıgında da asla getırmıyor. sınırlenıyor! oysa ben onun ıstemeden bıle gereklı hızmetı yapıyorum ama kendısı 1 bardak suyıu bıle cok gorup annemın yanında "kalk kendın al " diyebildi

Teşekkürler
Hepiniz otururken hatta kayınvalideniz varken eşinizin böyle bir talepte bulunması hoş değil sanki bir aşağılama var kendi kalkıp almalıydı suyunu eşinizle saygılı bir şekilde doğru kelimelerle bu durumu konuşursanız olay çözülecektir

hayır normalde annem olmadıgında da asla getırmıyor. sınırlenıyor! oysa ben onun ıstemeden bıle gereklı hızmetı yapıyorum ama kendısı 1 bardak suyıu bıle cok gorup annemın yanında "kalk kendın al " diyebildi
Ne kadar ayıp, çok kınadım eşinizi.

Boşanin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X