Sudan konulardan büyük sonuçlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacım, sana tek diyeceğim şu; gak demeden suyunu, guk demeden çayını getirirsen aha böyle kendilerini paşazade zannedip, ilk ricada ağzının payını veriyorlar.
3 yaşında çocuğa bile yapılmaz senin yaptığın.
Karşılıklı adımlar atılırsa her türlü ilişki yürür, tek tarafın koşup, öbürünün emeklemeye bile mecali yoksa ters istikamete koşmak lazım, hatta koşarak uzaklaşmak.

Biraz önce konu açan hanımefendinin karşısındaki kişi misiniz:) Bence siz alışmışsınız rahatlığa, bir bardak su vermek zor olmasa gerek, elinize yapışmaz. Hem eşiniz rica etse, etmese bile bir şey istemesi ve onu yerine getirmeniz size zor gelmemeli. Neden emir gibi olsun, insani bir şekilde sizden istemiş. Anlayışlı olmalısınız biraz daha.
cok saolun ben de esı olarak aynı seyı dusunuyorum!!!!'!'!

ne konuda haklı? evin işini yapan kendine surekli hizmet eden bir kadın 1 bardak su istedi ve getirmedi bu mu haklılık?
Sizin konunuzu az önce gördüm. Evin tüm yükü sizdeymiş bu çok yıpratıcı olur. Bence ev işlerini adil olarak paylaşın, kimse de kimseden su istemesin. İnşallah çözüm bulunur.

hayır normalde annem olmadıgında da asla getırmıyor. sınırlenıyor! oysa ben onun ıstemeden bıle gereklı hızmetı yapıyorum ama kendısı 1 bardak suyıu bıle cok gorup annemın yanında "kalk kendın al " diyebildi
Siz de bundan sonra o kadar özenmeyin, ilk çayı getirdiyseniz gerisini kendi alsın, kahve yapmayın içmeyin, meyve yiyecekseniz getirin tabakla kendi soysun, geyşa gibi davranmışsınız şimdi de canınıza tak etmiş. Yeni evli kadınlar mükemmel eş ev hanımı olmak için çok çabalar ilk aylarda sonra da canına tak der isyan eder, siz aslında isyan dönemindesiniz, silkelenin kendinize gelin yorulmamaya özen gösterin ev işi namkördür bitiremeden yaşlanırsınız, yazık size
evet mallık bende bu adama degmezmıs!
Mezara kadar diye söz verdiğiniz bir insana daha kibar cümleler kurun.
HAYATTA EN KİBAR DAVARANMANIZ GEREKEN KİŞİ EŞİNİZDİR.ÇÜNKÜ EVLADINIZ BİLE GİDER YİNE EŞİNİZLE KALIRSINIZ.

NOT:BU SÖZ İKİNİZ İÇİN DE GEÇERLİ EŞİNİZE DE OKUTUN

Sen asiri daginik ve hicbir ise elini surmeyen bir adamsın! Ben her isi yapıyorum allah askına bir bardak su vermek mi zor geldi? Evde yaptıgın tek bir is yokken bunu soylemen resmen nankörlük
Kız kalk kendin al suyunu ayıp cidden uşağın mı var sende getirme aynı şekilde karşı taraf hasta filan değilse. Ama iş bölümü yapın her hafta yapılacak işleri yazın mesela banyoyu temizlemek ütü evi süpürmek vs gibi kura çekin eğlenceli olur. Yemeği de her hafta biriniz yapsın aynı mutfak bütçesiyle sonra haftalık menüleri kapıştırın. Bütçeden ayırabiliyorsanız arada eve sipariş de serbest. Belli ki iddialaşmayı seven bir çiftsiniz eğlenirsiniz siz böyle bence.

Son düzenleme:
O sandığınız gibi negatif ve sert bir tepki şeklinde değildi, öyle olsa annesi ağzımın payını verirdi zaten

Hadi ordan modern görünümlü İtilmiş efendi seni önce git çoraplarını topla, kadına bi bardak su vermiyorsun burda laf yetiştiriyorsun bir de 😁

O sandığınız gibi negatif ve sert bir tepki şeklinde değildi, öyle olsa annesi ağzımın payını verirdi zaten
Sizin annenizin yanında eşiniz böyle bir cevap verse hoşunuza gider mi ?
Altı üstü bir su, bu kadar uzatacağınıza 2 dakikada götürüp verirdiniz. Eğer eşiniz anlattığı gibiyse kesinlikle böyle iyi niyetli, fedakâr bir eşi hak etmiyorsunuz.

Erkek üyenin yasak olduğu bir yere üye olup, eşinizi şikayet ediyorsunuz... Bence eşiniz sizi iyi idare ediyor... Allah sabır versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X