Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb ark aranıza yenı katılıyorum.dün su kablumbası aldım kırmızı yanaklı aldıgımız gunden berı hıc bır sey yemıyor nıye böyle oldu anlamadım.bunlar buyur mu
mrb ark aranıza yenı katılıyorum.dün su kablumbası aldım kırmızı yanaklı aldıgımız gunden berı hıc bır sey yemıyor nıye böyle oldu anlamadım.bunlar buyur mu
Fanus derken bildiğimiz fanuslardamı:uhm:Ozaman ısıtınız yok değil mi:uhmeli kaplumbağanın çıkıp kuruyabileceği su üstünde bir kuru alanı var mı:uhm:Bunlar yoksa bakın havalarda soğudu ölürler ısıtıcı şart:çok üzgünüm:
Benim kaplumbagam o plastik kapta tam 6 yil yasadi. Hicbir isitici vs. olmadan. Simdi havalar tam isinmadigi icin yemez bir de ortama alismasi lazim. Yemi atinca basinda bekleyince benimki hic yemiyodu. Uzulme sen at o acikirsa yer. Bir de yemi yemiyorsa cig kiyma at cok kucuk bi parca. Cunku cig kiymaya dayanamiyorlar