- 23 Kasım 2016
- 209
- 52
- 13
- 32
- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
"Çok şükür ki senin gibi bir hödükle evliyim" deEsime berber gezelim tozalim biseyler yapalim desigimde her defasinda haline sukret diyo.esimin isi agir ehliyeti de yok yani arabamizda yok.aama paramiz var sukur.ama beraber hicbisey yapmiyoruz arkadaslara bile misafirlige gitmiyoruz ayda bir belki.neden boyle sizce napmliyim esi boyle olan var mi???
Madem paranız var.
Siz ehliyet ve araba alın.
Adam işteyken gezersiniz,en azından sıkılmamış olursunuz.
Belli ki adam yoruluyor,akşam olunca evinizde beraber vakit geçirirsiniz.
Durumuma sukredecmisimNeye şükredicekmissin anlamadım
Bnde panik atak var.korkuyorum.kazada yapmistik iyice cesaretim gittiMaddi sıkıntınız yok ise siz alın bir ehliyet ve ardından araba bak o zaman nasıl değişiyor
Durumuma sukredecmisim
İyimis.ben konyadayimHangi şehirdesin bilmiyorum. O yüzden istanbul için konuşuyorum. Şayet arabanız olsaydı inan hiç biyere gidemeyecektiniz. Benim eşim de trafik korkusuna çıkmak istemez. Hele de cumartesi nasıl bi yoğunluk oluyor anlatamam arabayla bi yere gitmek imkansız. Araba o gün yatar zaten. Ama para varsa tamamdır. Eşin çıkmak istemiyorsa o durumu arkadaşım şöyle aştı. Baktı eşini ikna edemiyor, arkadaşlarıyla program yapmaya başladı. Bikaç kereden sonra sanırım bundan huzursuz olan eş ben de gelicem demeye başladı. İyi bi yolla değiştirdi eşini vala. Şimdi eşi yalnız gidelim diyo başbasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?