- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
YENİ BELLİ OLDU DAHA ÖNCE GİTTİĞİMDE kontrollerde hep 1 taneydi 2. si sonradan göründü saklanmış sanırım yada 2. si geç görünüyormuş bende şok oldum zaten 1 beklerken 2 oldular :)merak etme gebelik topiklerinde konularım var teşkler
Selam arkadaşlar yine konum kapandı artık site yöneticileri alıştı galiba el alışkanlığından olsa gerek olur olmaz :) neysem
kızlar çok mutluyum bu arada ikizlerim olcakmış daha düne kadar tekdi şimdi meğerse ikizmiş şokdayımkaynanaya müjde verildi ilk önce yok canım doktor yanlış görmüştür demezmi sinirim zıpladı, kadına bak aaaaaaaaaa tebrik ederim bilmem ne dicene yok be yalandır doktor yanlış görmüştür diyip sinirimi bozdu telefonda bende fırlattım telefonu eşime al şunu be sen konuş dedim, sonra kapadı tutuştum kavgaya şu anana bak sevinip tebrik ediceğine yok boş boş konuşuyor dedim, neyse geç vakit telefonum çaldı eşimin teyzesi çok severim oda beni dedi hayırlı olsun bişey duyduk dedim nerden duydunuz kaynanam aramış söylemiş, çok sevindik dedi sagolsunlar, kaynanam yani valla teyze ablan biraz canımı sıktı dedim aaa neden dedi işde dedim böyle böyle dedi, inanmam dedi bizi aradı söyledi heycanla dedi neyse, ertes günü kaynana aradı açtım, artık telefonumu ezberledi galiba :) soguk konuştum, bana ya işde şok oldum ilk söylediğinde çok sevindik baban çok sevindi, 1 hafta ben gelirim 1 hafta annen kalır yanında merak etmeyin biz bakıcaz, baban dediki ben maddi yardım ederim düşünmesinler bişey dedi dedi, bende valla bişey düşündüğüm yok , oğlun karalar bağladı nasıl bakcaz diye dedim, ben saglıklı olsunda dedim, benim anam babam 3 kardeşim var hepsi baksa yeter bana allahaşükür, neysem sinsi şeytan kıskanç görümce daha abisini bile arayıp abi ikiz olcakmış diye aramadı bile, şimdi çatlayıp patlamıştır, , bugünde işden ayrılıyorum kızlar hamilelikden dolayı ikiz olunca riskli ve dinlenmem yatmam lazımmış öyle dedi doktor, eeee evimde de yok internet ama bağlatırım artık cevap yazamazsam hemen bilginiz olsun bugün son işyerinden yazıyorum.
canım 10 haftalık gebelikte illa gözükür ha tamam diyelim ki gebesin. Neden herkesin çatlayıp pataacağını düşünüyorsun neden kıskanıldığını düşünüyorsun kız sana adım atıyor sen yerinden kalkmaya tenezzül etmiyorsun o insanları öpte başına koy bence telde o ladar laf diyen birini illa duyuyorlardır hala eşine seninle ilgili laf demeyip evlerine gittiğinde kabul ediyorlarsa çok ince insanlarmış. Daha bebekler karnındayken çekemiyorlar diyorsun doğduklarında nereye saklayacağını bilemiyorum. Neyse en azından sanırım 2 çocuktan vakit bulup burada gereksiz konular açmazsın tekrar tekrar. Sen bebeklerine odaklan önce bak düşük tehdidin varmış kin öfkeden kimseye fayda gelmez bebeklere nasıl bakacaksın onu düşün valla şimdiden acıyorum kaynanana ve görümcene bebeği görmeye geldiklerinde neler edersin kimbilir ama unutma onlar senin bebeklerin olduğu kadar kaynananın torunu ve görümcenin yiğenleri.
hayırlı olsun canım ne kadarlık hamilesin ki ikiz olduğu ne zamn ortaya çıktı bende hamileym ikizim olsa nasıl bakarm bilmiyorum aslında ama bende cok isterdm ikizim olmasını :):)Selam arkadaşlar yine konum kapandı artık site yöneticileri alıştı galiba el alışkanlığından olsa gerek olur olmaz :) neysem
kızlar çok mutluyum bu arada ikizlerim olcakmış daha düne kadar tekdi şimdi meğerse ikizmiş şokdayımkaynanaya müjde verildi ilk önce yok canım doktor yanlış görmüştür demezmi sinirim zıpladı, kadına bak aaaaaaaaaa tebrik ederim bilmem ne dicene yok be yalandır doktor yanlış görmüştür diyip sinirimi bozdu telefonda bende fırlattım telefonu eşime al şunu be sen konuş dedim, sonra kapadı tutuştum kavgaya şu anana bak sevinip tebrik ediceğine yok boş boş konuşuyor dedim, neyse geç vakit telefonum çaldı eşimin teyzesi çok severim oda beni dedi hayırlı olsun bişey duyduk dedim nerden duydunuz kaynanam aramış söylemiş, çok sevindik dedi sagolsunlar, kaynanam yani valla teyze ablan biraz canımı sıktı dedim aaa neden dedi işde dedim böyle böyle dedi, inanmam dedi bizi aradı söyledi heycanla dedi neyse, ertes günü kaynana aradı açtım, artık telefonumu ezberledi galiba :) soguk konuştum, bana ya işde şok oldum ilk söylediğinde çok sevindik baban çok sevindi, 1 hafta ben gelirim 1 hafta annen kalır yanında merak etmeyin biz bakıcaz, baban dediki ben maddi yardım ederim düşünmesinler bişey dedi dedi, bende valla bişey düşündüğüm yok , oğlun karalar bağladı nasıl bakcaz diye dedim, ben saglıklı olsunda dedim, benim anam babam 3 kardeşim var hepsi baksa yeter bana allahaşükür, neysem sinsi şeytan kıskanç görümce daha abisini bile arayıp abi ikiz olcakmış diye aramadı bile, şimdi çatlayıp patlamıştır, , bugünde işden ayrılıyorum kızlar hamilelikden dolayı ikiz olunca riskli ve dinlenmem yatmam lazımmış öyle dedi doktor, eeee evimde de yok internet ama bağlatırım artık cevap yazamazsam hemen bilginiz olsun bugün son işyerinden yazıyorum.
artık kaynanayla uğraşmayı bırakta bebeklerini düşün 2 tane olcaklarmış ayrıca ne mutlu sana aynı anda 2 tane kaynana düşmanı yetiştircenbencede eve net falan bağlatma evinde yat dinlen yorma kendini net başında
♥gözyaşı♥;32390525 .!.:Önce ki konularınızı bilmiyorum ama üslubunuz çok itici..
Benim bir abim olsa sizin gibi bir eşi olsa ebedi aramazdım..
Aynen katılıyorum...
Sanki karadenizlisin gibi geldi bana
kız kocaya kızan kim kardeşi sinsiya hani sevmiyomya, öyle kıskançki abisini bile aramadı diyom yani, kocama kızmam başka bişey konumu iyi oku
Karadeniz'li olunca ne oluyor arkadaşım?
Memlekete göre ayırım yapmasanıza!
Her yerde var iyisi,kötüsü...
Yapmaz,etmez,oradan kötü çıkmaz denilen yerlerden çıkıyor asıl yaratıklar..
Ben batıkaradeniz liyim ayrıca,ama hiçte konu sahibi gibi değilim..Ne alakaysa artık..
kızma hemşerim bende karadenizliyim. "Ebedi aramazdım" yazmış arkadaş oradan anladım. Bizde çok kullanılır bu kelime...
diğer arkadaş yazmış,siz Natlus a değil,alıntı yaptığınız arkadaşı Karadeniz lilere benzetmişsiniz sanırım..yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?