şükür kavuşturana

neden bu kadar agresifsiniz anlamadım allah eşine ve ailesine yardım etsin hamilelikte daha agresif olacaksın hele o bebişler doğunca hangi birini emzireceğini hangisinin arkasından koşturacağını bilemediğin zamanlarda daha fena olacaksın çocuklarla görümceni veya başkalarınıda kıskandırma sakın birinin gözü değer mazallah onlardanda olursun sen bebişlerini düşün kim çatlayacak kim patlayacak düşünceğine
bebişlerin hayırlı olsun

canım 10 haftalık gebelikte illa gözükür ha tamam diyelim ki gebesin. Neden herkesin çatlayıp pataacağını düşünüyorsun neden kıskanıldığını düşünüyorsun kız sana adım atıyor sen yerinden kalkmaya tenezzül etmiyorsun o insanları öpte başına koy bence telde o ladar laf diyen birini illa duyuyorlardır hala eşine seninle ilgili laf demeyip evlerine gittiğinde kabul ediyorlarsa çok ince insanlarmış. Daha bebekler karnındayken çekemiyorlar diyorsun doğduklarında nereye saklayacağını bilemiyorum. Neyse en azından sanırım 2 çocuktan vakit bulup burada gereksiz konular açmazsın tekrar tekrar. Sen bebeklerine odaklan önce bak düşük tehdidin varmış kin öfkeden kimseye fayda gelmez bebeklere nasıl bakacaksın onu düşün valla şimdiden acıyorum kaynanana ve görümcene bebeği görmeye geldiklerinde neler edersin kimbilir ama unutma onlar senin bebeklerin olduğu kadar kaynananın torunu ve görümcenin yiğenleri.

bak artık bir kerede iki evlat anası olacaksın artık şuherkesin ufacık lafına sinirlenip köpürmekten vazgeç. sana benden tavsiye anne hamileyken hangi ruh halindeyse bebekte doğunca öyle oluyo. kadın şarırıp söylemiş olabilir cahillik etmiş olabilir. bak kardeşini aramış müjde vermiş demekki çok sevinmiş bu duruma. biz yardım ederiz falan diyo kadın sende karşılığına benim kardeşlerim var hergün biri baksa yeter bana diyosun. çok ayıp çok yaptığın. kv iyimi kötümü bilemem genelde konularınıda okuyorum. ama sende iyi biri gibi konuşmuyosun. onlar eşinin ailesi eğer sevmiyosan neden söylediklerine yada aramadıklarına bozuluyosun. iyi bişey deseler laf sokuyosun kötü bişey demiyolar gerçi ama bi patavatsızlıkmı yaptılar yandı gülüm keten helva. senin kv nin yardım edicez üzülmeyin lafının üzerine senin dediklerini ben kv me desem nasıl oturturdu lafını bilmem. yani benimki doğumda göğüs ucum yok diye gelip gidip aaa senin göğüsün özürlü yazık bu çocuğa diyen bir kadın. evet bu lafı unutmam ama nefrette etmiyorum senin gibi.

allah iyiliğinizi versin.buna güldüm gerçekten

Son düzenleme:
artık kaynanayla uğraşmayı bırakta bebeklerini düşün 2 tane olcaklarmış ayrıca ne mutlu sana aynı anda 2 tane kaynana düşmanı yetiştircen bencede eve net falan bağlatma evinde yat dinlen yorma kendini net başında

hayırlı olsun canım ne kadarlık hamilesin ki ikiz olduğu ne zamn ortaya çıktı bende hamileym ikizim olsa nasıl bakarm bilmiyorum aslında ama bende cok isterdm ikizim olmasını :):)

ikiz annesi natlusdan inciler gene döktürmüşsün,telefon atmalar felan tam senlik
artık buralara uğramayacağını umut ederek Allah sağlıkla bebeklerini kavuştursun,hayırlı olsun diyorum.

Bu kadının açtığı hiçbir konuya cevap vermiyorum,sizde yazıp prim vermeyin şuna

ama yeter yani ,buradaki kadınlar salakmı pardon,açtığın tüm konular yalan,hamile olduğıun evli olduğun hepsi yalan ,amacın eğlenmek,canın sıkılıyor heralde.kendini ne sanıyor acaba ,kk nın vazgeçilmezi filanmısın,herkes de seni bekliyodu yok şükür kavuşturana filan .....

ayrıca iyi araştıramamışsın ne yazıkki,ikizler gebeliklerde diğeri sonradan görülebilir doğru fakat 1-2 gün fark eder 2,5 ay fark olmaz ,sen hiç biri 9 aylık biri 6,5 aylık doğmuş ikiz gördünmü ?

Amacın dikkat çekmek,mümkünse o internetin hiç gelmesinde milletide dalgaya almaktan vazgeç artık.

Her gittiğinde doktorun bir tane daha bebek koyuyor karnına herhalde:)
Artık nasıl bir muayeneyse bu:))
Komik şey seni:)

aynen canım ama yorumları okuyunca bizede sarar

hayırlı olsun....
takılma böyle şeylere...
ben 7 aylık hamileyim hala kimse aramadı...

♥gözyaşı♥;32390525 .!.:
Önce ki konularınızı bilmiyorum ama üslubunuz çok itici..
Benim bir abim olsa sizin gibi bir eşi olsa ebedi aramazdım..

Aynen katılıyorum...

Sanki karadenizlisin gibi geldi bana

konularını okudukça eşime sitem edesim geliyor. Ayaklarıma kapansa yeridir

Bu erkeklere arada KK' daki konuları okutmak lazım. Gözlerim pörtlüyor gerçekten

Aynen katılıyorum...

Sanki karadenizlisin gibi geldi bana

Karadeniz'li olunca ne oluyor arkadaşım?
Memlekete göre ayırım yapmasanıza!
Her yerde var iyisi,kötüsü...
Yapmaz,etmez,oradan kötü çıkmaz denilen yerlerden çıkıyor asıl yaratıklar..

Ben batıkaradeniz liyim ayrıca,ama hiçte konu sahibi gibi değilim..Ne alakaysa artık..

kız kocaya kızan kim kardeşi sinsiya hani sevmiyomya, öyle kıskançki abisini bile aramadı diyom yani, kocama kızmam başka bişey konumu iyi oku

natlus ben seni kıme benzetıyorum bılıyormusun? denız yıldızı dizisindeki adını hatırlıyamadım:44:dünürüm dünürüm diyen hanıma benzettim

kızma hemşerim bende karadenizliyim. "Ebedi aramazdım" yazmış arkadaş oradan anladım. Bizde çok kullanılır bu kelime...

Son düzenleme:
Konu sahibi karadeniz li mi vay anasını hemşerimize bak.

Sevgili Natluuus, şimdi ben hemşerime nasıl kızayım

Yakışıyor mu karadeniz kadınına böyle saygısızlık :44: ?

kızma hemşerim bende karadenizliyim. "Ebedi aramazdım" yazmış arkadaş oradan anladım. Bizde çok kullanılır bu kelime...

diğer arkadaş yazmış,siz Natlus a değil,alıntı yaptığınız arkadaşı Karadeniz lilere benzetmişsiniz sanırım..yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın

diğer arkadaş yazmış,siz Natlus a değil,alıntı yaptığınız arkadaşı Karadeniz lilere benzetmişsiniz sanırım..yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın

Hııı;

Bu durumda konu sahibi karadenizli değil yani öyle mi?

Ah hemşerim çorbaya döndü bu iş

öncelikle hayırlı olsun bebeklerin RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
herşeye stres yapıyosun ve eşinin ailesine takmış durumdasın bari bundan sonra bebeklerini düşünde biraz daha sakin olmayı dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…