şükür kavuşturana

Ben kaynanan yerinde olsam dogumdan sonra seni yalvartana kadar gelmezdim yanina zira ikiz bebek bakimi nekadar zordur bilemezsin
Ki ikiz oldugunu 2.5 ay sonra ogrenmeniz ayri bir celiski inanasim gelmiyor size

Allah kocana ve kocanın ailesine sabır versin
Senin yetiştireceğin 2 Natluş daha geliyor

namı diyar sultan geri dönmüş hoşgeldin kız hala eşinin ailesinin ayağını kesememişin telefonla hala görüşüyosun

ALLAH sağlıklı birşekilde kucağına alamayı nasip etsin.yanlız şöyle birşey var çocuğum olunca yüzünü göstermiyeceğim onlara düşman yetiştireceğim demiştin.ikiz bebeklerin doğunca bu fikrin değişecektir.bakımı zor olacaktır yardım istemesende mecbur kalıp isteyeceksindir.eee kv bol bol görecek senin çarşıdaki hesaba uymuyacak yanii..

Ne bileyim
İkizleri olacağını duyan hiç bi annenin aklına görümcem çatlar mı diye bişey gelmez
Sevinir ve hatta onlara odadır patiktir bişeyler ayarlar, minik eşyalarına bakar sevinir
Birken ikiye katlandığından, kayınvalidenin bizde maddi manevi destek oluruz demesinden memnun olur ve teşekkür eder

Eski konularında hamileyim birgün aramadı, bişey lazım mı demedi diye kızıyodu
Şimdi kadın teklif etmiş, benim annem ve kardeşlerim yardım eder demiş
Cidden ne istediğini bilmiyo bence
İnsanlara çatacak yer arıyo
Görümce aramamış diye parantez geçiyo da arasa da 'yüzsüz arama diyorum hala beni arıyo' diyecekti
Hani geçen bayramda görümcesi öptü diye böyle demişti

Bence de çocuklarını büyütürken annenden ve kayınvalinden yardım al
' Çocuğumu ( artık çocuk değil çocuklar söz konusu hatta ) düşman gibi yetiştireceğim ' sözünü uygulamamış olursun en azından

Tüm aileye sabırlar diliyorum

Kız natluus nesin sen böyle merak ettim:)konularının kapanması siteden atılman herkesin aaa yinemi natlus demesi terminatör natlus şaka canım neyse seninle kader arkadaşıyız nasıl dersen ikimizde eşlerimizin ailelerinden muzdaripiz nedir bizim bunlardan çektiğimiz yaa ahj natlusum boşver sen bunları ikizlerin olacakmış onlara bak sen sıkma canınını hayırlı olsın bu arada bebişler sağlıkla al kucağına inş

Vayyy beee seni gercekten cok merak ediyorum,nasil bukadar yalanlarla konu acarsin...Aceba aklinda (tabiki aklin varsa) ne geciyo insanlari kandirmakla..... Benimde ikiz bebeklerim var ve ilk kontrolle gitdide ikiz oldu belliydi senin hamilelinde diger konularin gibi fake insanin isi gücü olmasa böyle oluyormus.....
Allah esinin yardimci olsun,bence senin ruh halinde sorun var........

kızlar konu sahibinin tarzını tavrını onaylamamakla birlikte konuları gözüme çarpıyor ve bende takip ediyorum.

şunu belirtmek istiyorum bende ikiz annesiyim.tek tumurta ikizi ve tek kesede olmalarına rağmen bende ikiz olduğunu geç öğrenenlerdenim.

natlus,eğer gerçekten ikizlerin olacaksa,daha sabırlı ve SAKİN olman gerekiyor.

hamilelik döneminde bunu kendine öğret lütfen.ikiz hamileliği daha riskli ve daha huzurlu geçirilmesi gereken zor bir süreç

doğunca,annem ablam bana yardımcı olur demişsin ama evde kedi bile olsa ondanda medet umar insan.öyle zor işte sonrası.

sağlıcakla ve huzurla büyüt bebeklerini.

Görümcenin aramamasınaniye şaşırdın sultan, belki o da senin onun çocukları için dediğin gibi " iki şeytan" olarak değerlendiriyordur ikiz bebek haberini

kız kocaya kızan kim kardeşi sinsiya hani sevmiyomya, öyle kıskançki abisini bile aramadı diyom yani, kocama kızmam başka bişey konumu iyi oku

ben sana orda kocana neden kızıyosun mu diyorum asıl sen iyi oku
eski konularında kocanı çok arıyo görümcen diye kızıyodun
şimdi aramadı bile diye görümcene neden kızıyon dedim
aman takıl kafana göre...

kızlar selam anneme geldim nete öyle girdim yorumların hepsini okudum ilk başda ikizlerden birini malesef kaybettim zaten kalp atışı zayıfdı bir tanesinin bir hafta sonraki gittiğim kontrolde ikiz gebelikden sadece birinin devam ettiğini ve onunda çok şükür saglıklı oldugunu söyledi şok oldum gene ilk ikiz dediğinde şok olmuştum şimdide tek devam ettiğini duyunca yine şok oldum, gelişmediği için kendiliğinden yok oluyormuş tek devam ediyormuş : gelelim diğer yorumlara tek tek yazamıcam ortaya karışık yazıcam kimisi yok face konularıyok yalan yok dalga geçiyor yok can sıkıntısı sallıyor yazıyor diyenler daha öncede oldu başka derdim tasam yoktu sanki ben yazarım yaza senarist yada sanki başka işim gücüm yok siz tanımadığım insanlara oturup konu yazıcam insanda biraz akıl fikir olur başka derdim yoktu size olmayan şeyleri yazıp zamanımı harcıcam hiç akıl işimi bu anlam veremiyorum ben yıllardır üyeyim buraya şimdi yeni üyelik olmuş olabilir hep kobularım silinip yeniden üye oldugum için oysaki çok eski üyeyeim ben burda ister inanırlar ister inanmazlar isteyen ne düşnüürse düşünür umrumda değil benim benim yazdıklarımın hepsi harfi harfine dogrudur kimseye inandırmak zorunda da aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa değilim, cicili bicili laflar yazmadığım aykırı kelimeler olaylara farklı yaklaştığım için herkes atıp tutuyor kimisi hamile olduguma kimisi evli olduguma kimisi benim bir varlık bile olmadıgıma inanıyor işde asıl buna gülüyorum ozman bende burda yorum yazan kimselere sizlerin varlıgına ve açtıgın konularaın geçerliliğine inanmıyım ne malüm bana attıgınız iftara dolu sözlerin asıl sahipleri sizlerdesiniz ben nasıl inanıcam ama böyle bir arayışım yok kişi kendi kandırır allaha şükür hayatımda hep cesur dobra bir insan oldumk kimse gibi pısırık olmadım lafımı esirgemem hakedene hakettiğini veririm ne düşünürse düşünsün umrum olmaz herkes aynı olamaz benimde kişiliğim bu isteyen sever isteyen sevmez eşimde sevmsede boşardı dimi kimse kimsenin kara kaşına gözüne meraklı değil ayrıca hamile kalmadan önce eşim istede boşardı madem beni kötü biriyim saygısızım şöyle böyleyim sizin deyimlerinizce valla kocamla gayet iyiyim allahıma binşükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yemin ederim eşim hergün aşkım bitanem diye mesajlar atar bana bende ona ikimiz gayet iyiyiz tabi kavga heryerde olur ama özür dileyen hep eşim olur bundan da gururluyum kıskananlar çatlasın, eşim beni seviyor bende onu biz öyle anlaşıyoruz eşime karşı gayet iyiyim ben bir dediğini iki etmem onun, vesselam ben kimseye bişey kanıtlamam çabayada girmem yazdıklarım hepsi dogru ister inanırsınız ister inanamazsınız o sizin sorununuz ben sorun etmiyorum ama açıkladım belki merak edenler olur diye yazdım ayrıca insan hamile iken yok hamile bile değil diye laf uzatanlar önce insan olsun allah korkusu olan kimse böyle bişeyi bile alet etmez o kadarda uzun boyl udeğil ayıp denen bişey var eleştiri yaparken sallamanında bir yeri var yalan yanlış sırf yorum yapmak benim sırf üstüme gelmek adına yalan yanlış şeylere prim vermem bunuda bilesiniz hadi şimdi çıkıyorum kontrolüm var doktora gidicem anneme ugradım beraber gidicez bu arada bebek boyu 3.34 cm olmuş kalp atışlarıda iyi şükür heycanlıyım ama keşke ikizler devam etseydi biri dahada dogurmazdım ama inşallah 2 sene sonra diğerini yaparım inşallah. iyi günler

Bebek mi yok oluyormuş?
Kendinizi çok mu akıllı zannediyorsunuz.
Ya da burdakileri enayı falan??
Bence burdakileri aptal zannedip kendinizi akıllı zannetmeniz sizin ne kadar saf olduğnuuzu gösteriyor.

allah aşkına natlus bir uzmandan yardım al...senin ruh sağlığın iyi değil bir uzmandan yardım almalısın acilen...

inan seni yadırgamıyorum hepimizin zaman zaman duygu durumumuz karışabilir...

bebeğini kaybetmiş bir anne adayının gelipte burda bunları yazma derdine düşmesi hiç normal değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…