şükürler olsun hamileyimmmmmmm

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
218
173
İstanbul
inanamıyorum hamileyim 9.gün kan değerim 84 çıktı anneler gününde hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun rabbime.:teytey::teytey::teytey:

Tebrikler...... alkisalkisalkis
Allah kucagına almayı nasip eder inşallah...
İsteyen herkes annelik duygusunu tadar umarim.... hihoyyyt

Ayy ayyy çok sevindimmmm tebrik ederimmalkisalkisalkishihoyyyt
Dün söylemiştik değil mi 8. günde silik çizgi çıktıysa hamilesindir diyeea.s
İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur darısı da bize...

ben bile hala inanamıyorum salı günü ikinci testi yapacağız umarım değer katlanır darısı başınıza canım rabbim isteyen herkese nasip eder umarım.

tebrik ederim canım çok güzel bi anneler günü hediyesi olmuştur eminim senin için allah devamınıda getirsin inşallah

herkese çokkkkk teşekkürler sevinçten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım iyiki varsınız çok seviyorum siziiiiiiiii.

herkese çokkkkk teşekkürler sevinçten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım iyiki varsınız çok seviyorum siziiiiiiiii.

cnm cok sevındımmmm allahım kucagına almanıda nasıp etsın ınsallah

bu guzel gunde allahım sana annelıgı armagan ettı ne mutlu sana sızlerı okudukca umıtlerım dahada cogalıyorrr kendınede bebısınede dıkkat et

nekadar güsel ve çok özel bigünde çok özel ve anlamlı bi hbaer tebrik ederimm
allah kucaına almayıda nasip etsinn. darısı tüm isteyenlerin başına

seni çok iyi anlayabiliyorum pazartesi gunu ben de hamile olduğumu ögrendim,sevinçten çılgına döndüm.ve şuan kese gorme heyecanı sardı.

tebrikler harika bi anneler günü hediyesi.allah tamamına erdirsin.kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin.ayrıca keseyi görmek için 5haftalık falan olması lazım
ben oğlumda öyle görmüştüm

Ofertacım çok tebrik ediyorum , allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder.Bu arada 4-5 gün önce ben sana demiştim değil mi hamilesin diye?

ben yarın doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek.senin değerin kaç çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…