şükürler olsun hamileyimmmmmmm

buradanda tebrık edeyım dedim canım çok güzel bi haber bu değerınde 9.güne göre çok güzel maasallah benım 10.gün değerım 116 idi 12.gün 516 ve suanikizlere hamıleyım allah nasıp ederse senınde ikiz olma ihtimali var gibime gelıyo hadı hayırlısı

tbrler canim tekrardan ins sali gunu katlanmis olur saglicakla kucagina almana dilegiyleeee

tebrik ederim arkadaşım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu arada bende idrar testi yaptım galiba bende hamileyim yarın kesin sonuç alıcam test günüm inşallah bende müjde veririm burdan sizlere

Ofertacım diğer topiğe de yazmıştım, anneler gününde böyle muhteşem bir haberi öğrenmen çok çok güzel olmuş, tebrikler canım, 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini canım... çok sevindim... TEBRıKLEEEER...

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim verdiğiniz destek için saolun kızlar.rabbim hepinizin kucağını çifter çifter bebeklerle doldursun.dualarım hep sizinle

Oferta yardmmmmm
canım benımde dondurulmuŞlarım var ama tedavıye ne zaman baŞladın pcos luyum bende bıde dondurulmuŞlar ıÇın ayrı bır Ücret Ödedınmı?
Bant takılıyormuŞ galıba onu [/b]ne zaman denedın cevap yazarsan Çok sevınırm[/color].

canım ben ilk denememişubat ayında yaptım negatif oldu dondurulmuşlarlada 1 mayısta transferim oldu.dondurulmuşlar için 1500 tl daha ödedim transfer ücreti.bahsettiğin bant galiba göbek çevreme yapıştırdığım clımara forte flaster.onuda transfer olduktan sonra yapıştırmaya başladım 5 gün durup değiştiriyorum.3 tane 3.gün iyi kalite embriyo transferi oldu 9.gün kandaki değerim 84 tü.çarşamba tekrar kan vereceğim sonuç ikiye katlıyormu diye bakacağız.umarım sorularına cevap verebilmişimdir.aklına takılan başka bişey varsa cevaplarım.

canımm çooook mutlu oldum. rabbim bebeğini kucağna lamay nasip etsin.bilgisyarı açar açmaz seni merak ediyordum.hemen açtm hamileyim yazını görünce gözlerim doldu.rabbim herkese bu mutluluğu versin inş.canım ben hamile olduğuma bebeğimi kucağıma aalasya kadar inanamıştm.doğuma hastaneye gittiğim gün hamileyim dedim.hamile olduğuna inanamamak nedir biliyorum ben.bende yaşadım bu duyguları çok şükür.ama senin hamile kalman beni heyecanlandırdı şimdi .çünkü benimde dondurulmuşlarm var.inş.tekrar hamile kalrım.ve bende arkadaşlar haileyim diye size yazarım. oferta inş. çoğul gebelik bölümünde buluşuruz.ikizdir innnnnnnnşşşşşşşlllllllaaaaaahhhhhhhhhhhh..!!!!!!! .

canım inşallah ikizdir inanki hala inanamıyorum dediğin gibi kucağıma alana kadar rüyadayım gibi gelecek sanırım.

canim bugun bir test daha yapacaktin insallah
degerlerin yukselmistir merak la seni bekliyoruz
hadi hayirli haberlerle don

canım ilk değer 84 tü bugünse 189.8 çıktı çok şükür katlanmış.umarım seninde iyi haberlerini duyacağız burdan dualarım hep sizinle

oferta canım saolasın şubatta 1.000 ytl ve rapor götürdüm ama tüp bebek için di.
ama ohss olunca dr.süha bey tekrar ödeme alacağım dedi bu sadece dondurma parası oldu dedi.
senin yazdığını tam anlayamadım kusura bakyasın tekrar açık yazarsan çokkkkkk sevinirm ne olur.
ben şimdi ne kadar ödeyeceğim

oferta ne zaman çağrdı doktor seni.esas süreç bundan sonra başlyor.kaç haftalk oldu oğlan kz hangi ilac kullanıyosun ne zaman doğum oooooooo yandın sen.bak hepsini cevapla:)canm çok mutluyum ,çok güzel şeyler bunlar.inş sağlıkla kucağna alırsın inş.değerine göre bana tekiz gibi geliyo.ama yinede belli olmaz.sağlklı olsunda diğer şeyler önemli değil.ultrason ne zaman?

tebriklerr Allah kucağınıza almayıda nasp etsin 1. deneme bu sanırım.. kaçıncı gün transfer yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…