arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için süleymaniye ye gidicem. devlette 2 kez aşılama oldum. doktorum bu son seni tüpe göndericem dedi. benim bütün tetkiklerim var. acaba yeniden yapacaklar mı bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.
Merhaba canim Ben de oraya gidiyorum rapor çıkarmak sanıldığı kadar zor değil çünkü ben de öyle düşünüyordum . Ben çıkarmak üzereyim dışarda yaptıracağım için sağlık kurulu raporu istediler onu da çıkarttım mı tamamdır bu iş :) umarım sen de sorunsuz bi şekilde hemen alırsın.
3 yıllık evlilik şartı yüzünden 6 ay bekleyecekmişim. bu kadar dikkat ettiklerini bilmiyordum tarihlere. sana kolay gelsin ve umarım bebişine kavuşursun.
canım benim sebepsiz infertilite 5 yıldır hiç korunmadık ama olmadı. 3 aşılama yaptırdık yine devlette oda olmadı.şimdi ben evraklarım testlerim her şey hazır 20 temmuzdan sonra gel teslim et dediler doktorlar izindeymiş ondan. yani bakalım hayırlısı olsun, salı gününü sabırsızlıkla bekliyeceğim artık senin sonucunu canım.
canım yakında hayırlısı olsun.malesef hala bebek sahibi olamadım bende.iki tüp bebek tedavisi gördüm şener beyda ama tabi tedavileri olumlu sonuçlanan arkadaşlar da oldu bu işler kısmet işi inş güzel sonuçlanır tedavin.Merhaba benimdesebepsiz
bir özelde aşılamam negatifhatta ohss ile sonuçlandı 1haftayattım hastanede
şimdi süleymaniyeyebaşladım ama yine aşılama dendi ptesi kontrolüme göre sanırım h.içi aşılamamyapılır çok heyecanlıyım
şener beyi çok sevdim çok iyi kibarbi dr
aşılama tutma ihtimali yüksekmi orada acaba
Ohss riskimden dolayı çok titiz davranıyoo
sizden uzun zaman öönce tedavi olmuşunuz orada umarım hepiniz bebişinizi almışsınızdır kucağınızaa
merhaba galiba hamilesiniz tüp bebeklemi hamile kaldınız ve nerede yaptırdınızArkadaşlar benim birkaç sorum olacak;
1-Tüp bebek raporu çıkartırken dış heyet mi yoksa orda mı yapıcamızı ne zaman belirtiyoruz.Atıyorum Dış heyet alırsak sonradan değiştirip orda yaptırabiliyoruz mu?
2- Eğer raporu çıkartırsak süleymaniye bze nekadar sonraya tüp bebek için rapor veriyor.?
3-Rapor çıkarmak kolay mı?
Evt hamileyim, süleymaniye de 2 denemenin 2. Sinde hamile kaldım.merhaba galiba hamilesiniz tüp bebeklemi hamile kaldınız ve nerede yaptırdınız
hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıcakla bende oraya başladım ilk denemem olacak benimde darısı başımızaEvt hamileyim, süleymaniye de 2 denemenin 2. Sinde hamile kaldım.
Hakkında hayırlısı benim ilkinde tutmamıştı, nasip ama memnunum ben hastaneden. İnş seninde işlerin rast gider.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıcakla bende oraya başladım ilk denemem olacak benimde darısı başımıza
inş canım inşaAllah bana oradakiler pek güven vermedi ama devlet hakkımı kullanmak istedim şener beyde çok tatlı bi doktor nasipte varsa olurHakkında hayırlısı benim ilkinde tutmamıştı, nasip ama memnunum ben hastaneden. İnş seninde işlerin rast gider.
Evt şener bey mükemmel. Hayırlısı inş.inş canım inşaAllah bana oradakiler pek güven vermedi ama devlet hakkımı kullanmak istedim şener beyde çok tatlı bi doktor nasipte varsa olur
hayırlısı en başta can sağlığı ben şu yumurta toplama işlemini merak ediyorum nasıl yapılıyor anestezi falan birde kaç yumurtanız oluştu kaç tanesi döllendi dondurma işlemi yapılıyormu bu hastanedeEvt şener bey mükemmel. Hayırlısı inş.
Evt anestezi ile oluo, hiç birley hissetmiyorsun. Sadece kalabalıksa kişi sayısı orda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. İki kişi aynı sedeyede dinleniyorsun. Yumurta sayısını ben tam hatırlamıyorum ama ilk denememde 3 tane kalan vardı 3. Güne bi tane transver edildi. Eğer a kaliteyseler transfer esnasında söylüyolar sana ve dondurabiliyorsun. Başka merak ettiğin bitşey varsa sorabilirisinhayırlısı en başta can sağlığı ben şu yumurta toplama işlemini merak ediyorum nasıl yapılıyor anestezi falan birde kaç yumurtanız oluştu kaç tanesi döllendi dondurma işlemi yapılıyormu bu hastanede
teşekkür ederim canım evet biraz yoğun bi hastane Allah yardımcımız olsun inşAllahEvt anestezi ile oluo, hiç birley hissetmiyorsun. Sadece kalabalıksa kişi sayısı orda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. İki kişi aynı sedeyede dinleniyorsun. Yumurta sayısını ben tam hatırlamıyorum ama ilk denememde 3 tane kalan vardı 3. Güne bi tane transver edildi. Eğer a kaliteyseler transfer esnasında söylüyolar sana ve dondurabiliyorsun. Başka merak ettiğin bitşey varsa sorabilirisin
Tüp bebek bölümünde evrak listesi var onlari yaptirip heyete sunuyosun cnm onlar karar veriyor sen naptin basladinmi orayaArkadaslar merhaba ben bisey sormak istiyorum. 2 basarisiz asilamam oldu simdi suleymaniye hastanesinde tup bebek denemek istiyorum ama ilk nerden basliycam bilen varmi. Yani randevumu alicam ve hemen tup bebek islemine aliyorlarmi?
Merhabalar...aradan uzun zaman gecmis ama yazinizi okudum ve merak ettim..acaba cocugunuz oldu mu??canım benim sebepsiz infertilite 5 yıldır hiç korunmadık ama olmadı. 3 aşılama yaptırdık yine devlette oda olmadı.şimdi ben evraklarım testlerim her şey hazır 20 temmuzdan sonra gel teslim et dediler doktorlar izindeymiş ondan. yani bakalım hayırlısı olsun, salı gününü sabırsızlıkla bekliyeceğim artık senin sonucunu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?