• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye de tüp bebek yaptıracaklar buraya

kızlar bende zeynep kamil ile süleymaniye arasında kaldım iki arkadaşım süleymanıyeden olumlu sonuç aldı ikisininde çok güzel kızları oldu onlarda çok tavsiye ettiler o sebeple başladım peki zeynep kamille ilgili bilgisi olan varmı madem belli hakkımız var o hastaneyide dikkate alabiliriz ama çok uzak işte o sıkıntı

günaydın arkadaslar..
benim sorunum eşimin sperm sayısının az olması..ama tüp bebek için yetiyo cok şükür.zaten hastanede transfer sırasında embriyolok gelip size embriyonuz hakkında bilgi veriyor.mesela bana iyi kalitede 4hücreli embriyo transfer ediyoruz sana dediler.ve ultrason ekranında banada yerleşme anını,nerede oldugunu gösterdiler...transferide bize sener bey yaptı ama herzaman o yapıyormu bilmiyorum..
açıkçası arkadaşlar ben tekrar süleymaniyede düşünmüyorum..çünkü yogunluktan yeterince vakit ayırabildiklerine inanmıyorum ama sizler birer kere deneyin cünkü bende merak ediyorum sizlerin ne olacak sonuçlarınız..ben merkez araştırıyorum.dün tavsiye üzerine istanbul tüp bebek merkezine gittim taksimden beşiktaşa inerken gümüşsuyunda yeri.devletten arapor cıkar yararlandıralım seni dediler ama acıkcası orası bana cok güven vermedi içime sinmedi.birde şu bahçeci fulya tüp bebeğe görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ama sanırım orası devletten yararlanmıyor..arastırıyorum bakalım hakkımıza hayırlısı olsun.hepimize rabbim nasip etsin.o cok veren ve kuluna cokca acıyandır..amin..

hee birde arkadaslar devletten 2 kez yararlanma hakkımız varmış ve benimde ilk denememdi..35 yasa kadar tek embriyo transfer ediliyor,35 yastan büyüklere 2 embriyo..

günaydın arkadaşlarım
açıkçası benimde pek umudum yok orayla ilgili ama bi kere deneyecem uzum arkadaşımın dediği gibi yoğunlıuktan doayı pek vakit ayıramıyolar gibi öylesine vazifelerini yerine getirmek için yapıyolar bu işi isteyerek özenerek değil oysa bizim durumumuz çok hasssas zaten sen nekadar para harcadın peki uzum

valla kızlar ben iki hakkımıda kullanmayı düşünüyorum belki ilki süleymaniye ikincisi zeynep kamil olur ne kadar olsa devlet hastanesi özel gibi ilgilenmez bende özele pek güvenemiyorum ancak güvendiğim insanların tavsiyesi ile giderim iyice araştırırım bide maddi olarak pek uygun değiliz o yüzden devletteki hakkımızı bi deneyelim bakalım ne olacak hayırlısı ne ise o olsun çok zor valla benden sonra evlenen herkes çocuk sahibi oldu bana akıl vermeye bile başladılar sabır diyorum ama nereye kadar

zeynep kamil anadolu yakasında biz avrupa yakasındayız o yüzden bize ters düşüyo başka nerde var acaba devletin verdiği imkanla tüp bebek merkezi

günaydın arkadaslar..
benim sorunum eşimin sperm sayısının az olması..ama tüp bebek için yetiyo cok şükür.zaten hastanede transfer sırasında embriyolok gelip size embriyonuz hakkında bilgi veriyor.mesela bana iyi kalitede 4hücreli embriyo transfer ediyoruz sana dediler.ve ultrason ekranında banada yerleşme anını,nerede oldugunu gösterdiler...transferide bize sener bey yaptı ama herzaman o yapıyormu bilmiyorum..
açıkçası arkadaşlar ben tekrar süleymaniyede düşünmüyorum..çünkü yogunluktan yeterince vakit ayırabildiklerine inanmıyorum ama sizler birer kere deneyin cünkü bende merak ediyorum sizlerin ne olacak sonuçlarınız..ben merkez araştırıyorum.dün tavsiye üzerine istanbul tüp bebek merkezine gittim taksimden beşiktaşa inerken gümüşsuyunda yeri.devletten arapor cıkar yararlandıralım seni dediler ama acıkcası orası bana cok güven vermedi içime sinmedi.birde şu bahçeci fulya tüp bebeğe görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ama sanırım orası devletten yararlanmıyor..arastırıyorum bakalım hakkımıza hayırlısı olsun.hepimize rabbim nasip etsin.o cok veren ve kuluna cokca acıyandır..amin..

Amin ümümcüm inşallah yeni tedavinle başarıcaksın birde akupunktur mevzuu var dünden beri araştırıyorum o konuyu tedaviye 2-3 ay kala başlanıyormuş sende bir araştır istersen sonuç alanlar var burada

ays canım orasıda çok yoğundur gibi geliyor bana hiç giden tanıdığımda yok oranın durumu nasılmış acaba

Son düzenleme:
ays canım orasıda çok yoğundur gibi geliyor bana hiç giden tanıdığımda yok oranın durumu nasılmış acaba

doğru tahmin devlet hast. ve ün. hast. yoğundur tabi beninde tanıdığım yok araştırırız bakalım ,bizler devletten olan hakkımızı kullanmak istiyoruz bir yeri seççez artık .
Bişey diyimmi herşey kısmet yaradan ol derse olur buna inan içini ferah tut çokta kafanı karıştırma derim ben sevgilerimle

arkadaslar iki gün girmedim burası ne kadar kalabalık olmus böyle...ama söylemeden edemicem cokta güzel olmus...hepiniz hosgeldiniz..bana yazdıklarınız içinde cok tesekür ederim..sanırım içinizde süleymaniye konusunda en tecrübeli benim,biliyorsunuzki benim elimde suanda kocaman bir negatif var ve bugünde hafif hafif hasta olmaya basladım..merak ettiğiniz seyler varsa anlatabilirim..mesela asık suratlı calısanlar var demişsiniz yaa,o hastanenin en asık suratı suanda izinde olan ama normalde 1 numarada kayıt acan hanifeydi galiba adı kapalı bayan..ikinciside 2 numaradaki evrak rapor odasındaki hafif şişman bayan..yumurta toplama ve sonrasındaki transfer işlemi 5.katta yapılıyor,onlar gayet iyiler..zaten 8-10 kişi beraber bir odada oluyorsunuz..duruma göre 5-6'da olabilir.çatlatma iğnesini yaptıgınız saate göre sizi yumurta toplamada sırayla alıyorlar.narkoz veriyolar sonrasındada benim hiç agrım olmadı ama narkoz verildiği için basım bütün gün döndü..3 gün sonra transfer oluyor onda narkoz yok,alttan muayene gibi ondada agrım olmadı..ama bence o hastanenin basarı yüzdesi düşük cünkü benimle beraber olan kimsenin pozitif haberini almadım.tabi nasip meselesi olacaksa oradada olur baska yerdede ama bunu söylemedende gecmek istemedim..Allah'ım bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah,hepimizin kucakları bebiş dolsun..amin..

Üzümcüm iğneler ve opu öncesi ödenen para nekadar senin cebinden ne çıktı canım

arkadaslarım ben ignelere 750tl verdim devletin karsılamıs hali bu.ama benim yumurtalarım cabuk cvp verdiği için kalan ilaçlarım oldu..dozu azaltarak devam etti hep sener bey...opu önceside hastaneye 410tl para yatırdık.ama ilaçları kullanırken hergün kontrole cagırıyorlar ben oradan işe iki vesaitle gidiyodum,hergün sabah hastaneye oradan öglende işe..gitgellerle benim 1500tl olmustur..iyi araştırıp öyle karar vermek lazım..ben henüz ikinci hakkımı bilmiyorum nerede kullanacagımı..kafamda bir sürü soru işareti var..bakın hastaneyi asla kötülemiyorum arkadaslar.sizlerde göreceksiniz cok temiz,5.katta size yapılan muamele asagıdakilerden cok daha iyi..hersey güzel ama sadece yogunluk beni herkese gerektiğince vakit ayıramıyolar diye düşündürüyor.sonucta benim sorunum farklı başka birinin sorunu farklı herbirimize aynı seyi uygulayamazlar.bunlar içinde vakit lazım..bilmiyorum artık rabbim hakkımızda dilediği herseyi hayırlarla beraber nasip etsin bizlere..

arkadaslarım ben ignelere 750tl verdim devletin karsılamıs hali bu.ama benim yumurtalarım cabuk cvp verdiği için kalan ilaçlarım oldu..dozu azaltarak devam etti hep sener bey...opu önceside hastaneye 410tl para yatırdık.ama ilaçları kullanırken hergün kontrole cagırıyorlar ben oradan işe iki vesaitle gidiyodum,hergün sabah hastaneye oradan öglende işe..gitgellerle benim 1500tl olmustur..iyi araştırıp öyle karar vermek lazım..ben henüz ikinci hakkımı bilmiyorum nerede kullanacagımı..kafamda bir sürü soru işareti var..bakın hastaneyi asla kötülemiyorum arkadaslar.sizlerde göreceksiniz cok temiz,5.katta size yapılan muamele asagıdakilerden cok daha iyi..hersey güzel ama sadece yogunluk beni herkese gerektiğince vakit ayıramıyolar diye düşündürüyor.sonucta benim sorunum farklı başka birinin sorunu farklı herbirimize aynı seyi uygulayamazlar.bunlar içinde vakit lazım..bilmiyorum artık rabbim hakkımızda dilediği herseyi hayırlarla beraber nasip etsin bizlere..

Teşekkür ,ben oraya başladım zaten kısmet

doğru tahmin devlet hast. ve ün. hast. yoğundur tabi beninde tanıdığım yok araştırırız bakalım ,bizler devletten olan hakkımızı kullanmak istiyoruz bir yeri seççez artık .
Bişey diyimmi herşey kısmet yaradan ol derse olur buna inan içini ferah tut çokta kafanı karıştırma derim ben sevgilerimle

haklısın canım kafa karışıklığı olsun istemiyorum bende ben burada karar kıldım zaten bakalım nasıl olacak sen hangi aşamadasın ne yaptın

Devlet hastanesi olmasına rağmen yinede bayağı tutuyor ama ilaçlar herkesin durumuna göre değişiyomuş fiyatta yani

günaydın arkadaslar..

canım benimde sorunum eşimden ama sonuşta biz sağlıklı olduğumuz için bize verilen ilaçlar daha düşük dozda olmuyo mu? yumurtlamada sıkıntı yok çünkü ilaçların çok tutmuş gerçi tutsunda para önemli değil çoğunun yumurtlama sıkıntısı olduğu için ilaçları daha ağır ve dolayısıyla daha çok tutuyomuş
biraz karışık yazdım galiba umarım anlamışsındır

Kızlar sizede sormak istiyorum yaa benim tedavim ramazana denk geldiği için içim hiç rahat değil yani bu ayda bu işle uğraşmak istemiyorum haliyle oruçta tutamayız yani işn dini kısmıyla ilgili:( benimle birlikte bu ayda tedaviye başlayan arkadaşlarım siz ne düşünüyosunuz sonuçta elimizde olan bişey yok devlet hastanesi olduğu için bizim keyfimizi bekleyecek değil

Kızlar sizede sormak istiyorum yaa benim tedavim ramazana denk geldiği için içim hiç rahat değil yani bu ayda bu işle uğraşmak istemiyorum haliyle oruçta tutamayız yani işn dini kısmıyla ilgili:( benimle birlikte bu ayda tedaviye başlayan arkadaşlarım siz ne düşünüyosunuz sonuçta elimizde olan bişey yok devlet hastanesi olduğu için bizim keyfimizi bekleyecek değil

canım bende ramazanda yaptırmak istemiyorum ama ben daha o aşamalara gelmedim daha evrakları teslim edeceğim 20 sinden sonra.dahileye gönderdiklerinde oruca mani olacak birşeyler varmı sen geçmişsin o aşamaları biliyorsundur .canım birde buay sana tüp bebek mi yaparlar yoksa doğum kontrol ilacı mı verirler? benim bildiğim bir ay doğum kontrol ilacı kullanıyorsun sonraki ay tüp bebeğe başlıyorlar sen kullandınmıki bu ilacı bu ay?

Back
X