arkadaslar iki gün girmedim burası ne kadar kalabalık olmus böyle...ama söylemeden edemicem cokta güzel olmus...hepiniz hosgeldiniz..bana yazdıklarınız içinde cok tesekür ederim..sanırım içinizde süleymaniye konusunda en tecrübeli benim,biliyorsunuzki benim elimde suanda kocaman bir negatif var ve bugünde hafif hafif hasta olmaya basladım..merak ettiğiniz seyler varsa anlatabilirim..mesela asık suratlı calısanlar var demişsiniz yaa,o hastanenin en asık suratı suanda izinde olan ama normalde 1 numarada kayıt acan hanifeydi galiba adı kapalı bayan..ikinciside 2 numaradaki evrak rapor odasındaki hafif şişman bayan..yumurta toplama ve sonrasındaki transfer işlemi 5.katta yapılıyor,onlar gayet iyiler..zaten 8-10 kişi beraber bir odada oluyorsunuz..duruma göre 5-6'da olabilir.çatlatma iğnesini yaptıgınız saate göre sizi yumurta toplamada sırayla alıyorlar.narkoz veriyolar sonrasındada benim hiç agrım olmadı ama narkoz verildiği için basım bütün gün döndü..3 gün sonra transfer oluyor onda narkoz yok,alttan muayene gibi ondada agrım olmadı..ama bence o hastanenin basarı yüzdesi düşük cünkü benimle beraber olan kimsenin pozitif haberini almadım.tabi nasip meselesi olacaksa oradada olur baska yerdede ama bunu söylemedende gecmek istemedim..Allah'ım bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah,hepimizin kucakları bebiş dolsun..amin..