• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye de tüp bebek yaptıracaklar buraya

canım bende ramazanda yaptırmak istemiyorum ama ben daha o aşamalara gelmedim daha evrakları teslim edeceğim 20 sinden sonra.dahileye gönderdiklerinde oruca mani olacak birşeyler varmı sen geçmişsin o aşamaları biliyorsundur .canım birde buay sana tüp bebek mi yaparlar yoksa doğum kontrol ilacı mı verirler? benim bildiğim bir ay doğum kontrol ilacı kullanıyorsun sonraki ay tüp bebeğe başlıyorlar sen kullandınmıki bu ilacı bu ay?

Canım dahiliyeden 3 aşamadan geçiyosun önce akciğer filmi sonra ekg en sonda 6 tüp kan alıyolar bide idrar tahlili bunların hepsi aynı gün yapılıo ama sonuçları bi kaç gün sonra ve sonuçları toplayınca dahiliyeden sıra alıp muayene oluyosun sonuçları değerlendiriyo eğer olumluysa tekrar arşiv odasında birsürü yeniden evrak form felan düzenleniyo ve adetin 2. günü çağırıyolar işte ben o aşamadayım ben ilaçlara başlatırlar zannediyorum ama senin dediğin gibide olabilir hayır kullanmadım doğum kontrol ilacı çok fazla bi bilgim yok bu konuda :) gelelim senin merak ettiğin konuya oruca mani olan bişey yok gibi görünüyo ama kan aldırmak ne kadar doğru bilmiyorum hem sağlık açısından zor eğer dediğin gibiyse bi ay kadar daha uzar

uzum arkadaşım en deneyimlimiz ona soracaz artık dahiliyeden sonra direkt ilaçlara mı yoksa bir ay doğum kontrol ilacı mı

canı çok sağol,kan aldırmak mani değil oruca altan muayne mani sanırım öyle biliyorum ben, o yoksa sorun değil diğerleri.sanada doğum kontrol ilacı verirler büyük ihtimal birdahki adetlede tüp bebek ilaçlarına başlatırlar bu ay yapmazlar daha, ramazanıda atlatmış olursun içinde rahat olur veeeeeeeeee bebeğine kavuşursun inş canım.varsın geç olsun güç olmasın.yeterki kavuşalım bebişlerimize .

canım şimdi baktım uzum önceki sayfalarda yazmış zaten dahiliye raporundan sonra adedin 2. günü çağırdıklarında doğum kontrol ilacı vermişler bilgin olsun.

inşallah canım kardeşim hepimiz birden kavuşuruz bebeklerimize napalım 1 ay daha uzasın hiç içme sinmiyodu zaten ramazanda tedaviye başlamak sende çok sağol bilgilerin için canım hepimiz ne biliyosak elimizden geldiği kadar paylaşacaz destek olacaz birbirimize

günaydın kızlar............
ecrin canım sen kan tahlili falan yaptırdınmı yoksa sadece evraklarımı hazırladın

ben kan tahlilerimi yaptırdım,jinekolojide muayne oldum eşimden de testler istemişlerdi eşimin testleride tamam ayın 20 sinden sonra getir teslim et dediler bana. sen yaptırdınmı bunları sanırım seninle aynı dönemde başlarız biz.

ben kan tahlilerimi yaptırdım,jinekolojide muayne oldum eşimden de testler istemişlerdi eşimin testleride tamam ayın 20 sinden sonra getir teslim et dediler bana. sen yaptırdınmı bunları sanırım seninle aynı dönemde başlarız biz.

evet bende aynılarını yaptırdım eşim 16sında gidecek işte bi o kaldı bazal usg işini hallettimi bana bunu yaptır dediler ama ayrıntı vermediler meğer adetli iken bakılıyormuş hiç bilmiyordum eve geldim netten öğrendim adet bitmeden kazlıçeşmeye sıra aldım orada yaptırdım

mehtapcım canım bana dogum kontrol hapı verdiler kullanırken adet olursun,adet olunca gel dediler yine 2.günü..sonra ilaç yazdılar.ilaçları aldım oradada ilk önce bir iğne kullandırıyor.sonra diğerlerine başlatıyor.hemşireler zaten acık bir sekilde herseyi anlatıyor..ondan sonra hergün yumurta takibi için hastaneye cağirıyor.sanırım ilaçları benim durumuma göre yazmamış cünkü benim yumurtalar geliştikçe dozu azalttı ve evde baya bir ilacım kaldı..sadece ciddi yumurta uretmede sorunu olanlara daha cok yazıyor diye duydum..hayırlısı Allahtan kızlar...

uzum hani şu evrak işleri altı ay sürüyor dedinya canım ya neden o kadar uzun neler yapıyorsun ozaman neler istiyorlarki yani bu süreci kısaltmak için bize şunları erkenden yaptırın falan diye önereceğin şeyler varmı acaba???

günaydın kızlaar))))))))))))nerelerdesiniz ,nasılsınız haydi toplanın bakalım........

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnn..........
Evet iç heyet raporumuda az önce aldım haftaya pazartesi tekrar çağırıldım iğnelee başlanacakmış .......

Günaydınnnnnnnnnn..........
Evet iç heyet raporumuda az önce aldım haftaya pazartesi tekrar çağırıldım iğnelee başlanacakmış .......

hadi hyırlı olsun canım. inş sorunsuz, kolay sonucu da pozitif bir maraton seni bekliyor olsun canım....

Selam kızlar nasılsınız:) uzum çok sağol bilgilerini bizimle paylaştığin için
ecrin bende 30 yaşındayım canım, ays hadi hayırlı olsun tedavin canım
demek bugün açıldı sonunda keyifleri yetti:) yaa şener hocaya direkt ulşmanın bi yolu yokmu
personel aydınlatmıyo doğru düzgün bende ona sorup öğrenmek istiyorum

Selam kızlar nasılsınız:) uzum çok sağol bilgilerini bizimle paylaştığin için
ecrin bende 30 yaşındayım canım, ays hadi hayırlı olsun tedavin canım
demek bugün açıldı sonunda keyifleri yetti:) yaa şener hocaya direkt ulşmanın bi yolu yokmu
personel aydınlatmıyo doğru düzgün bende ona sorup öğrenmek istiyorum

çok sağ ol canım üstümden büyük bir yük kalktı çok şükür ilk aşama tamam devamı kolayca gelcek inşallah
Muayene odasına girip şener bey ile konuşabilirsin genelde çok yoğun ama dinler ve cevaplandırır sorularını

Back
X