canım bende ramazanda yaptırmak istemiyorum ama ben daha o aşamalara gelmedim daha evrakları teslim edeceğim 20 sinden sonra.dahileye gönderdiklerinde oruca mani olacak birşeyler varmı sen geçmişsin o aşamaları biliyorsundur .canım birde buay sana tüp bebek mi yaparlar yoksa doğum kontrol ilacı mı verirler? benim bildiğim bir ay doğum kontrol ilacı kullanıyorsun sonraki ay tüp bebeğe başlıyorlar sen kullandınmıki bu ilacı bu ay?
Canım dahiliyeden 3 aşamadan geçiyosun önce akciğer filmi sonra ekg en sonda 6 tüp kan alıyolar bide idrar tahlili bunların hepsi aynı gün yapılıo ama sonuçları bi kaç gün sonra ve sonuçları toplayınca dahiliyeden sıra alıp muayene oluyosun sonuçları değerlendiriyo eğer olumluysa tekrar arşiv odasında birsürü yeniden evrak form felan düzenleniyo ve adetin 2. günü çağırıyolar işte ben o aşamadayım ben ilaçlara başlatırlar zannediyorum ama senin dediğin gibide olabilir hayır kullanmadım doğum kontrol ilacı çok fazla bi bilgim yok bu konuda :) gelelim senin merak ettiğin konuya oruca mani olan bişey yok gibi görünüyo ama kan aldırmak ne kadar doğru bilmiyorum hem sağlık açısından zor eğer dediğin gibiyse bi ay kadar daha uzar