Tatlı Tarifi Sultan lokumu:) deneyin aslaaaa pişman olmazsınız....

merhaba uzun zamandır siteye girmiyordıum bu gun bi bakayım dedim tarif dikkatimi çekti şimdi deniyorum bitince yazarım nasıl olduğunu umarım güzel olur sütlü tatlıları severim :)

bayanlar denedim ama sanırım kremayı tam soğumadan kattım o sebepten top top yapamadım ama tadı çok güzel

ya bu tatlı derın dondurucuda durabılır mı..bır yerde okumuştum hıcbırşey olmuşyormuş..buzdolabında 2 gun dondurucuda uzun sure kalabılıyormuş...deneyen..bılgısı olan arkadaşlar var mı:)

eveet...bu tatlı derın dondurucuda durabılıyor..yaptığım lokumlardan ıkı tane koydum ertesı gun çıkardım...tadı aynı...bende hepsını koydum ıkısı harıc:)cıkardıgımda çikolata sosu yapıp servıs yapacağım:)

krem şanti de olmasa tam süper olacakmış...Ben de bi arkadaştan almıştım bu tarifi severim de..yazan arkadaşın da emeğine sağlık unutmuştum ben de hatırlamış oldum iyi de oldu:)ama o krem şanti beni nedense az biraz rahatsız etmiyor değil hani:)

bnde yapıyorm bu tatlıyı çk kolay yapımı muhallebiiyi yaptktan snra 1 .2 saat dolapta dinlndrip öyle top yapıyrm ozaman tutuyo dışna da kakao lu Hindistan cevizi karışımı sade hind.cevizi fıstık sürüyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…