sultan şehmuz inciri ile hamile kalan varmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

madammorsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
197
328
53
43
Merhaba arkadaşlar Ben 11aylik evliyim hiç kokorunmadik ama hamile kalamadim
Benim hormon testlerin eşimin kontrolleri sorunsuz cikti şükür bir ayda klomen+catlatma ignesi uyguladık sonuç alamadık doktorum rahim filmi istedi geçen ay hem korktum hemde biraz pahalı diye erteledim
Dün kayinvalide bana sultan seyhmustan cok küçük kuru inciler göndermiş çocuğu olmayan kadınlar inciri yiyince hamile kalıyormuş konuda bilgisi olan veya kullanan varmi

Merhaba canım seninle hikayemiz aynı bende bu ayın 28i 1 yıl olacak evliliğimin korunma olmamasına rağmen olmadı daha ben tahlil verdim çok şükür iyi eşimin sperm sayısı ve hareketi düşük biraz ilaç kullanıyor 1 aydır sultan Şeyhmus inciri ile teyzem gebe kalmıştı banada getirdi 3 tane bide zemzem suyu dün birini içtim teyzem üç Perşembe yut 2 rekat namaz kıl kendine bol dua et dedi sonra ilişki oluyor eşle ben zemzem suyunun yarım bardagiula inciri yuttum diğer sayısında eşim içti bu ay İNŞALLAH nasip olacak RABBİM sevdiği güzel insanlarin hatrı için isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin İNŞALLAH

Merhaba Acilen bana dönüş yaparsanız lütfen türbeye geldim incirin 3 hafta perşembe günleri sultan sehmusa niyet edip dua edip namaz kılınıp iliskiye girilirmiş 3 tane incirden tek benmi yiyorum yoksa eşimde yiyormu zemzem suyundan iciyormu

En son siteye üç sene önce girmiş, size acil dönüş yapamaz bence.

Özelden cevap yazdım canım

Tövbe tövbe arkadaşım şirk bu yaptığınız. Allaha dua edin şeyhe bilmemneye değil. Allah istemese o kul ne yapabilir?

ALLAH'A dua ediyoruz ediyorum şirk koşmuyorum çocuğum olsun diye hocalaramı gidim mesala Veysel Karani kimdir biliyormusunuz ALLAH istemese olmaz zaten sadece bizim yerimize dile getiriyor
Tövbe tövbe arkadaşım şirk bu yaptığınız. Allaha dua edin şeyhe bilmemneye değil. Allah istemese o kul ne yapabilir?

ALLAH'A dua ediyoruz ediyorum şirk koşmuyorum çocuğum olsun diye hocalaramı gidim mesala Veysel Karani kimdir biliyormusunuz ALLAH istemese olmaz zaten sadece bizim yerimize dile getiriyor
Merak etmeyin tasavvufi bilgim de dini bilgim de epey çoktur ve Allahtan korkarım şirke düşmemek için şüpheli olandan da sakınırım. Herkesin hayatı kendi amel defteri dilediği gibi doldurur. Ben yazayım da görmüşken mesuliyet almış olmayayım dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…