Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

her cümlesine katılıyorum..ama maalesef bu olayda,ırkçılık olyındaki gibi olacak sanırım Mune
 
Tarihi öyle bir zırva haline getirdiler ki; bir zaman da Fatih'in annesinin peygamber soyundan geldiğini ve Hz Muhammet'in akrabası olduğunu söylemişlerdi. Ne yapayım akrabasıysa; Hz Adem peygamber de benim akrabam..

ay çok güldüm ya daha neler
 
her cümlesine katılıyorum..ama maalesef bu olayda,ırkçılık olyındaki gibi olacak sanırım Mune

cryptic,
gülüm milletçe şunu kavramadık gitti vallahi, din, dil, ırk, tarih deyip durursak sadece bunlar üstünde diretirsek birgün bakarız elimizde hiçbirşey kalmamış, isteyen istediğine inansın, isteyen istediği etnik kökene sahip olsun, biz üretken olmaya, eğitimimizin kaliteli olmasına, topraklarımızın bütünlüğüne, bağımsızlığımıza ve kötü suçlarda ağır yaptırımları olan, hiçbir boşluğa zemin oluşturmayan yasalarımıza kafa yoralım, valla bir sarmalın içindeymişiz gibi, yatıyoruz din, oturuyoruz dil, kalkıyoruz tarih. Hani fabrika? Hani toprak? Nerde yasalar? Ben devlet böyle istiyor diye oruç tutmuyorum ki, Kuran'ı devlet istedi diye de okumadım, devlet istiyor diye de ırk köken fikrim değişmez.
Aslında o kadar kolay ki herkes kendi yaptığından sorumludur deyip istediğin hayat çizgisinde yaşamak ama yok biz herkese yetme çabasındayız
 
niye kız sen adem kızı değilmisin inkarmı ediyosun hı

yok ben homo habilisten geldim
şaka bir yana ona bir şey diyemem inançtır da benim kastettiğim fatih sultan mehmetin peygamber soyuna dayandığı iddiası
böyle çarpıtmalara gerek yok o zaten kendi özünde değerli bir insan
 
olumlu ve olumsuz yönleriyle tarihimiz değilmi..
 

Aynen öyle diyorum. Önce saçma sapan hikayelerle, masallarla Osmanlı'yı ve padişahları yüceltiyorlar, ardından din sömürüsüne devam... Atatürk içkiciydi, çalgıcıydı, din düşmanıydı, dini yok etti... bilmem ne... Kahrolsun laiklik, dinsizlik falan... Eskiden eşcinsellik yokmuş, hırsızlık yokmuş, zina yokmuş hatta seks bile yokmuş çocukları leylekler getirirmiş masalları... Şeriat isteriz lafları... Hadi kadınları kapatalım, çarşafa sokalım çünkü kadınlar şeytan, fitneci, fesatçı... Sonra da din tüccarlarına daha çok oy ver, para ver, güç ver... Sıktı artık bunlar.
 
ne alaka kapanmakla şeytan olmanın ne cahilsin ya sen. kapanmak şeytan olmaktan ötürü mü olmuş klavye silahşörü seni
 
halk tvde saadettin tantan konuşuyor..Türkiyede eğtim politikaları tam yerine oturmadı,bu iktidar kendine oy verecek cahil bir kültürel alt yapı oluşturmak istiyor..ne demek istedi acababaşka konudada paylaştım..
 
ne tartışcam bunla kız dalga geçiyorum :) kimse trollun teki amacı ortalığı karıştırıp insanların inançlarına hakaret etmek. :)
bana hiç hakaret etmedi o nedenle bir şey diyemiycem tatlım..
 
ne alaka kapanmakla şeytan olmanın ne cahilsin ya sen. kapanmak şeytan olmaktan ötürü mü olmuş klavye silahşörü seni

Kadınlar fitnedir, fesattır, şeytandır diyen şeriatçılar degil mi? Başörtüsü kullanmayan kadını görünce ''töööbe töbee abdestimi bozdu'' diye geveleyen şeriatçılar yok mu? Bir ara otobüse binen shortlu kızı otobüsten indirmişlerdi bu şeriatçılardan bazıları.

Ayrıca;

''Bilin ki, kadın şeytan sûretinde gelir ve şeytân sûretinde gider. Sizden biriniz, bir kadın görünce zevcesine gelsin. Bu içinde doğmuş olanı giderir.'' (Ahmed b. Hanbel, Musned, Mısır trs., III / 330; Krş. Muslim, Nikâh 9; Ebû Dâvûd, Nikâh 43; Tirmizî, Radâ’ 9)

diye bir hadis varmış. Kimin inancına hakaret etmişim acaba?
 
Psstttt tatlı tatlı yazışın Sevgi kelebeği olun biraz
 
Evet,tam da ondan bahsettim.Yorumunuzu gördüğüme sevindim,keyifle okuyorum sizi.
Elbette,söylediğiniz çok doğru.Ama bizim dediklerimizle yaptıklarımız hiç tutmaz.Tuhaf geliyor bu yüzden okuduklarım.

Öncelikle çok teşekkür ederim :)

Bizim söylediklerimizle yaptıklarımız tutmaz çünkü genelde kendi düşüncelerimiz doğrultusunda harekete geçmeyiz, neyi niye yaptığımızı araştırmadan herkes yapıyor diye yaparız. Buna Abdülhamit'i bir kere okumamıştır dediğim kitle de dahil internette gördüğü abartılı troll ifadelere gerçekliğini araştırmadan inanıp "bunlarla benim oyum bir mi yaaa" diyen ve kendini elit zanneden kesim de dahil.
 

Bütün sayfaları okumadım vereceğim örnek zaten yazıldıysa bilemiyorum o nedenle ancak eşcinsellik Osmanlı'da çok yaygındı, sarayda iç oğlan diye bir kavram var bu biz beğensek de beğenmesek de doğru.

Örnek isterseniz 2. Selim'in, 4.Murat'ın tüm hayatı ya da 3. Vlad nam-ı diğer Kazıklı Voyvoda'nın biyografisini okuyabilirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…