Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

şimdi herkes kendi adına konuşmalı.. siz beni tanıyormusunuz yada burakileri.
hayır tanımıyorsanız benim yada burdakiler hakkında peşin hüküm veremezsiniz.

bravo. bumudur. budur

bravo. bumudur. budur
bende sizin görüşünüzü paylaşmıyorum. Türk ceza kanuna göre şuç mu bu. siz de beni tanımıyorsunuz belki de ben daha bilgiliyimdir.önemli olan sayfaları kitapları devirmek değil bilgiyi doğru yorumlayabilmek.benim atatürkle problemim yok.isterseniz yazıyı tekrar okuyun şahsi nefreti olanları bilemem. benim savunduklarım atatürke şahsi nefreti içermez.Atatürk ün arkasına sığınmak demek Atatürk ü aşağılamak demek değil, tüm dünya liderlerin kusurları ve meziyetlerine ulaşılacak kadar geniş bir bilgi yelpazesi var internette.osmanlıca dersinden hemen atatürk düşmanlığı çıkarmak çok kolaya kaçmak. insanları atatürk ü seviyor sevmiyor diye ikiye ayırıp etiketlemek. özgürlükten bahsedip tüm başını örteni yobaz ilan etmek tüm başı açıkları içinde örümcek beyinlileri sırf görünüşüne dayanarak modern zannedip övmek.böyle kalıp halinde uzar gider kısır döngüye dönüşerek. bu şekilde cumhuriyet bekçiliğini yaptığını düşünenler çok.eğer osmanlı eksikleriyle çökmüşse,Türkiye'de cumhuriyet anlayışı de onu geliştiremeyen insanların elinde gelişimini ilerleyişini durdurdu şartlara uyum sağlayamadı.her gelişimden ilerlemeden yana olan insanlar düşman ilan edildi. çünkü cumhuriyet anlayışının durması , eksiklerinin olduğu haliyle, dış ülkelerin kısaca bizim kötülüğümüzü isteyenlerin işine geliyordu.kötülüğümüzü açık ve gizli isteyenler bize gelişimi demokrasiyi yerel halklara toprak paylaştırmak olarak gösteriyorlardı ki demokrasi ile ilgili ön yargılarımız bitmesin.bizim ülkemizde yaşayan her çeşit toplulukla tarihi bağımız var.bir arada yaşamışız. bir osmanlı bunu yüzyıllar boyunca hristiyanları bile bir arada tutmuş sonrasında ömrünü tamamlayıp yıkılmıştır,parçalanmıştır .fakat cumhuriyetin başından beri hep bir ortalığı karıştırma faaliyetleri vardır gizli yada açık. bu da cumhuriyet ilerliyor gelişiyor diyip atatürk ün kurduğu seviyede bırakmışlardır,şimdiki cumhuriyet bekçilerinin ataları.bir gecede bir millet okuma yazma bilmez duruma gelmiştir. fakirlikten savaştan yada yerel cahillik yüzünden okumayanları için olması gereken okuma yazma bilmeyen oranı ,osmanlıca ile ilim fen okuyanları da kapsamış oldu.herşeyimiz osmanlıca olsun demiyorum.sonuçta osmanlının da bir ömrü olmuş ve bitmiştir.mesele sadece osmanlıca ,latin harfler değil(ayrıca latin harfler sayesinde dilimizdeki tahribat daha da artmış kelime türetme zorlaşmış bazı durumları açıklamak için yabancı kelimeler kullanılıp kolaya kaçılmış yabancı dillerin istilası kolaylaşmıştır).latin harfleri de bir yerde tıkanmış(hemen osmanlıcaya dönelim o zaman diye alaycı basma kalıp tabir kullananlara Allah akıl fikir versin)durma ve duraklamayı çözmektir ki gerilemeye dönüşmesin.bu zamana kadar aynı şekilde yapılan basma kalıp eleştrilerin bir hayrı olsaydışu 80 yılda heralde daha iyi durumda olurduk.

Bu nasıl bir savunma anlayamadım akp'nin kendi yakınlarına yaptıkları olağanüstü torpillere alkış mı tutmamız gerekiyor nedir? Neden bu haksızlığı savunuyorsunuz gerçekten merak ettim. Niye hiçbir akp'li çıkıp demiyor "ben akp'yi destekliyorum ama bu yaptığı çok yanlış"?

Osmanlıca derslerine gelen tepkilerin abartılı olduğunu ben de düşünüyorum ama insanları bu denli hassaslaştıran şey yok artık dedikleri ne varsa yapan akp ve ona hiç düşünmeden alkış tutan sizin gibi insanlardır.

"Maymundan geldiğine inananlar da geldiği yere dönsün bi zahmet" koskoca evrim teorisini tek cümleyle bitirdiniz gerçekten hayran olmamak elde değil size. Bu tezi yayınladınız mı bir yerlerde okuyup aydınlanmak isterim.

Biri evrim teorisi mi dedi

Tek cumleme bu kadar yorum.sadece bir mesaji begendim diye. :)

Biri evrim teorisi mi dedi
etiketlemeye devam kk kadınları, akpli kk üyeleri chpli yada diğer partili kk üyelerine güldüm sabah sabah,işine gelmeyen işine geldiği doğruyu savunmaya devam etsin,arşıvler hala açılamıyor "açılsa olay olurdu yer yerinden oynardı" diyorlar siz bunu boşverin inanmak istemediğinize inanın.başarılar

Beni neden alıntıladın ben onu anlamadım?????

İşine gelmeyen işine geldiği doğruyu savunuyor, doğru, torpillere ama başkası da olsa yapardı şeklinde kılıf buluyorsunuz mesela. Kendinizi çok güzel özetlemişsiniz, tebrikler.

Bu başlıkla evrim teorisine nasıl geldiniz yahu
Maymundan geldiğine inananlar maymuna gitsin bir zahmet dedi tugsem_10. Kime niye dediğini de tam anlamadım ama evrim an itibariyle bitti benim için.

Yanlisi yanlisla savunmak hmm iyimis..Ben para caldim ama inan sen de o kadar parayi gorsen sende calardin demek gibi bisey :) Ben bu mantiga ekmek banarim valla :)

Bak Duka Tesla, 2009 dan beri şuradayım. Hep kendi düşündüklerimi yazdım.

Bunu neden diyorum; bazıları ki bu sanki ayna misali çok belli oluyor kendi olamıyor arkadaş. O da kişilik meselesi. Çevrende de vardır buna benzer insanlar. Hep başkalarının dediklerini tasdikler ya da “düşüncenin” yanlışı olur gibi kendini ifade edemez.

Şu yaşıma kadar AKP ye oy vermiş insan değilim. Ancak şu da bir gerçek ki geçmiş hükümetlerde de hep kendi çocukları/yakınları bir yerlere geldi. Bu ülke 1 tane Necdet Sezer görü, ondan başka gelir mi artık bilemem.

Ancak daha önce babasının mevkisini alkollü yakalandı diye polisi tartaklayan “ulan ben kimin oğluyum biliyor musun sen?” diyen başbakan çocukları da gördük. Ha bu belki insanın doğasında var. Ne halt yediği belli olmayan Merve Terim de girdiği barda Fatih Terim’in kızı diye racon kesiyor.

Orta ölçekli bir iş yeri eleman alacağı zaman bile önce varsa yakın çevreden bakıyor, tanıdıklardan yani.

Bu her zaman böyle olmuştur. Geçmişte de, şimdi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…