Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

Nasıl bu hale geldi bilmiyorum yani kadrolaşma sonuna kadar her yerde var.

Fetullah Gülen felsefesi der ki: karda yürüyüp izini belli etmeyeceksin, hizmet için her yerde olacaksın. Devletin tüm kadrolarında..

Bu o felsefeden gelme..Eskiden de olabilirdi ama o zaman insanların önünde bu kadar fırsat yoktu belki, jenerasyon bir tık ilerledi, imkanlar ve onlara ulaşma yolu genişledi, kolaylaştı.. Yoksa her başa gelen kişisel bazlı yine alacağını almadı mı önceden? Ama ancak yakın çevresine karşı yapacağını yapmıştır. Şimdi mantık çerçevesinde herkes kardeş.

Yine de insanoğlu çiğ süt emmiş diyorum, belki o zaman şu dönem gibi olsaydı yine bir şeyler olurdu. Ama hiçbir şeyi yaşayamadan bilemeyiz tam olarak. Hayatta asla olmaz dediğimiz şeyler oluyor.

Ne sacmaliyorsun Allasen?. Senin yazdiklarinla benim yazdiklarimin alakasi ne ? Bu ulkede sinav sorulari servis edildi bunu ben kafamdan uydurmuyorum.

Keşke herkes böyle düşünebilse ve hareket edebilse, dünya ne yaşanılası olur demi?
Ama insanları biliyorsun maalesef, para için dünya var olduğundan beri ne savaşlar olmuş; tek neden para.
Eskiden hakket hiç mi görmedin kayırma, torpil vs.
Ben bu hükümet başta yokken çok çok büyük yerlerde staj yaptım. Staj yaparken bile bir okkalı bir paşadan paraf almam gerekti. Orada olanların geneli de bir yerlerden torpilliydi. Staj yapmak için bile…Yine çalışan insanlardan da torpilli olanlar mutlak vardı. Askeri kadrolarda atanmalar, tayinler vs bunlarda da olmuştur. Hani aramızda çok fazla da bir jenerasyon farkı yok ki

güzel bir roman şarkısı vardır nakaratı bile bazı insanların bakış açısının inatla değiştirmemek için verdiği çabayı başka bir şey için verip daha hayırlı işlere vesile olması gerekirken hala aynı noktada kalanları özetleyen şarkı:
"bizim mahalle aşağıki mahalle sizin mahalle yukarıki mahalle"

Benim yaşım kucuk Ipek. Ben oy kullanmaya baslamadan once Akp iktidara geldi. Ondan oncekileri bu kadar bilemem tabi ki. Suan gorduklerime itiraz ediyorum.O zaman yasasam ona da itiraz ederdim.

Fetullah Gulen bu konuda yalniz hareket etmiyordu. Birlikte bu kadroları ele gecirmeye çalıştılar sonra ne olduysa ayri düşünce biri tu kaka oldu.

o sizin saçmalamanız konuyu bütüncene okusanız anlauacaksanız okumayacaksanız herşey saçma gelir.sınav soruları geçmişten beri zaten çalınıyordu sadece göze sokulmuyordu bu kadar. banka sınavlarında bile sınav olmadan kimin gireceği belli illa ortada akp torpili dönmesine gerek yok amca dayı torpillerini es geçmeyelim.
Ne sacmaliyorsun Allasen?. Senin yazdiklarinla benim yazdiklarimin alakasi ne ? Bu ulkede sinav sorulari servis edildi bunu ben kafamdan uydurmuyorum.

Lise hazırlığa ya da 1'e gidiyordum, Akp geldi. Ondan önce çok şahit olamadım haliyle, torpillik bir işim olmamıştı.
Ben zaten Akp'den önce yoktur demiyorum ki. Bundan önce de torpil skandallarının olması şimdi de olmasını meşrulaştırmaz diyorum. Şimdi katlanarak artan bir yapılaşma var ister cemaat taktiği de, ister teknolojik gelişmeler de.

Tarafli tarafsiz ne kadar gecmis donem buyuklerime sorduysam tasfiyelerin bu kadar oldugu kadrolasmanin tavan yaptigi bir donemi bilmediklerini gormediklerini soyluyorlar zaten her turlu istatistiki bilgi de bunu gosteriyor.Yahu egitim camiasinda subelerde okullarda mhpli sinek dahi birakmadilar.Bu sebeptendir ki lutfen kiyaslama yaparken biraz daha donemlere detayla bakalim.

Ilahiii hic gulecegim yoktu. Selametle

en azından bi okul müdürü atamaları bile ortada, ayan beyan ortada hem de, eşimiz dostumuz vs çevremizde çok öğretmen vardır hepimizinde herkesin de gayette bildiği bir konu bence

geçen bizim şehrin eğitim bir sen tweeter adresine baktım da güldüm ya, kapak fotoğrafına, bir sürü ortayaşlı göbekli malum bıyıklı erkek, bir tane bari yalandan kadın öğretmen olsun

okul müdürleri de tabi eskisi gibi olmalı hani dinsizin hakkından imansız gelmeli diye genel istek o yönde istediklerini vermek lazım,hayat bilgisi dizisinden de hiç ders almamış insanlar çok yazık.

geçen bizim şehrin eğitim bir sen tweeter adresine baktım da güldüm ya, kapak fotoğrafına, bir sürü ortayaşlı göbekli malum bıyıklı erkek, bir tane bari yalandan kadın öğretmen olsun

Chess,babam emekli ogretmen hemfe zamaninda Töb-der 'in yonetimindeydi.Mudurunun ulkucu oldugu bir okulda 3.senesinde mudur yardimciligi yapti.Sence su donemde boyle bir durum olabilir mi? Asla.
Dedigin trajikomik fotografa bir ornekte benden gelsin.Bu töb-der de kolkola grev yaptigi ogretmen arkadasi 60 kusur yasinda ve su anda malum sendikaliymis.Babam yapsa yemin ederim babamdan sogurum.Vay anasinii dedik.Bu fanatik galatasarayliyken birden ölümüne fenerli olmak gibi bisey

Allah sağlık sıhhat versin.Size yirmili yaşlardasınız demedim eğer öyleyseniz manasında dedim.Neyse dedikleirimi hala alaycı bir tavırla görüp alaycı bir tavırla karşılık veriyorsunuz.Sıkıntım dalgacı tavır.Burada çoğu kişi böyle sizde dahil.Saygı duyarım fakat fikirlerimi size çiğnetmem.Değersiz değiller alaya alınacak değiller. Karşı fikirde olanın fikirlerini bu şekilde alaycı tavırla karşılamak insani bir tartışma çeşidi değil.Saygı duyulmuyorsam Laf anlatamıyorsam çekilirim zira sözlerim bitti anlamamak sizin kapasiteniz. Saygı duymamak üste çıkmak yada alt etmek.Tartışmanın kuralları bunlar değil.Ellili yaşlardasınız saygı duyuyorum fakat işte bu tavır insanı karşıdakinin gözünde değersizleştirir hayatın her konumunda.Eyvallah hayırlı sağlıklı günler dilerim size.

Peehh üniden mezun olmuştum senin hazırlıkta olduğun yıl.

Buna kimse hayır demiyor ki zaten.
Yönetime yakın görünmek için başını kapatıp fetva verenler, yönetim lehine konuşanlar tv de, pankart açanlar.
Akil olmak için yarışanlar..

Siz benim yazdiklarima gulmustunuz,yanilmiyorsam. ben de size kahkahamla cevap verdim, herkese anlayacagi dilden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…