Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

Yanlisi yanlisla savunmak hmm iyimis..Ben para caldim ama inan sen de o kadar parayi gorsen sende calardin demek gibi bisey :) Ben bu mantiga ekmek banarim valla :)

Hatta tam olarak şöyle, "benim sevdiğim insanların yakınları benim paramı çalmış ama inan o kadar parayı görsen sen de çalardın!" Mantık harika ben de istiyorum :)

Peki İpek ne yapalım "bundan önce de torpil vardı" diyerek susalım mı böyle gelmiş böyle gider mi diyelim? "Aman zaten çalmayanı mı var bunlar çalıyor ama çalışıyor" diyenden ne farkımız var o zaman?

Kaldı ki bundan önce ben bu denli bir kadrolaşma görmemiştim bütün kamu kurumları, ordu, thy, medya, yargı, özel sektörün en kaymak tabakası -daha onlarca örnek sayarım- her yerdeler. Bu her zaman böyle oldu belki ama bu kadar olmadı, hayır.

hehe bel altı vurmak kolay tabi siz hala evrime takılın ha bi de hırsız muhabbeti vardı bu zaman kadar kimse çalmamış maşallah kurtuluş savaşı için toplanan paraların(şimdiki iş bankasının sermayesi) içinden ruslar 10.000 yürütmüş hadi onlara da hırsız diyelim. ben sana da kalıpların içine sıkışmış düşüncelerinle başarılar diğer papağan gibi aynı şeyleri tekrar edenler korosuna devam kalıp eleştrilere devam.
lafı istediği yerinden anlayan erkekler konusuna ek olarak bayanlar konusu da açmak lazım ama böyle küçük şeylere takılmaktansa şu arşivler bir açılsaydı her şey ortaya çıksaydı.

evrim teorisini kediciklerden dinlemek lazım
ben o kadar iyi anlatamam şahsen :)

tabi ki susulmamalı. Neden susulsun ki vatandaş olarak.
ben neden o kadar okudum Dünya Bankasında çalışamıyorum.
Ben de istemem mi?
Elbette susmayalım.
Ama tarihte ilk olmuyor bunlar onu diyorum. Şimdi katlanarak gidiyor bazı şeyler bundan rahatsız değilim diyen zaten çıkarlarına paralel pastadan bir kaymak almıştır.
Bu hale getiren de yine biziz canım.
Kişisel çıkarlarımıza karşı hayır diyememek.

ara ara topiğe girip okuyorum...

konu bir bakıyorum bambaşka bir yere gidiyor sonra düzeliyor... sonra yine aynı...

şuan evrim teorisin de...dur bakalım nereye gidicek bundan sonra...

maşallah kk lı hanımlara...siyaset meydanı tatışmaları gibi tv de olsa bu tartışma ne reting yapardı...

Ruslar 10.000 yürütmüş derken Kurtuluş Savaşı döneminde gönderilen yardım paralarından kalanlarla iş bankasının kurulmasını diyorsunuz sanırım. Konuyla bir ilgisini kuramadım. Hatta komple yazınızdan bir şey anlamadım, ne arşivinden bahsediyorsunuz, lafı istediği yerinden anlayan erkekler konusu ne?

Sizin mesajlarınızı okumaya çalışırken bir defa daha Osmanlıca'ya gelmeden okullarda öncelikle Türkçe'ye ağırlık vermemiz gerektiğini anlıyorum.

Dediklerine katılıyorum ama bunu her zaman elestirip karsi koymamiz gerekir. Bir de bu donemde kadropasmak cok baska yapildi Ipek. Esi dostu iyi konumlara yerlestirmeyi gectim sirf kendi istedigi tarz insanlar polis olsun ogretmen olsun diye sinav sorulari servis edildi. Milyonlarca insanin hakkina girildi. Buna goz yumuldu. Bu kadari hicbir donemde olmadı. Yani kendine oy vermeyip icki icene ayyas kendine oy verip icki icene ayyas degol diyen bir kafa tatafindan yonetiliyoruz. Benim en buyuk itirazlarimdan biri buna mesela

konu evrime de gelmiş işin moku çıkmış ne tartışılıyor hala..

öss sorularının calındıgına bile tanık oldukki bizler.
ama yine oylar nereye gitti...

Ben sesimi çıkaracak yaşa geldiğimden beri Akp var ne yazik ki :) Tarihte ilk kez olmuyor elbette ama önceki dönemleri görsem onlara da sesimi çıkarırdım. Elimden geldiğince haksızlık, adam kayırma, torpil olaylarına girmemeye çalışıyorum. En fazla yaptığım bir arkadaşımın cv'sini insan kaynaklarına iletmek oluyor, gerisi ona kalmış. İnsanları çok önemli mevkilere getirme şansım olsaydı da farklı davranacağımı sanmıyorum.

bence konu kapansın artık.cılkı çıkmış

şuna oy vermiş akıllı buna oy vermiş salaktır,şu bilmem ne görüşünü savunuyor diye o hakiki müslüman şu partiye oy vermiş buda kafir demekle şimdiki yazdığınızın farkı yok.bireysel bazda maşallah medyum gibi herkesin içini okuyorsunuz.burlarda harcanıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…