- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
Yanlisi yanlisla savunmak hmm iyimis..Ben para caldim ama inan sen de o kadar parayi gorsen sende calardin demek gibi bisey :) Ben bu mantiga ekmek banarim valla :)
Bak Duka Tesla, 2009 dan beri şuradayım. Hep kendi düşündüklerimi yazdım.
Bunu neden diyorum; bazıları ki bu sanki ayna misali çok belli oluyor kendi olamıyor arkadaş. O da kişilik meselesi. Çevrende de vardır buna benzer insanlar. Hep başkalarının dediklerini tasdikler ya da “düşüncenin” yanlışı olur gibi kendini ifade edemez.
Şu yaşıma kadar AKP ye oy vermiş insan değilim. Ancak şu da bir gerçek ki geçmiş hükümetlerde de hep kendi çocukları/yakınları bir yerlere geldi. Bu ülke 1 tane Necdet Sezer görü, ondan başka gelir mi artık bilemem.
Ancak daha önce babasının mevkisini alkollü yakalandı diye polisi tartaklayan “ulan ben kimin oğluyum biliyor musun sen?” diyen başbakan çocukları da gördük. Ha bu belki insanın doğasında var. Ne halt yediği belli olmayan Merve Terim de girdiği barda Fatih Terim’in kızı diye racon kesiyor.
Orta ölçekli bir iş yeri eleman alacağı zaman bile önce varsa yakın çevreden bakıyor, tanıdıklardan yani.
Bu her zaman böyle olmuştur. Geçmişte de, şimdi de..
fırlattığımız mekik belkide birilerinin başının örtüsüne takılıyordurHerkes ayaklı ansiklopedi olunca ..
Ya sahi biz neden hala Ay’a çıkamıyoruz?
konu Cennet Mekan Abdulhamithan diye biliyordum...........darwinn seni bulacamseni bulacamm
tabi ki susulmamalı. Neden susulsun ki vatandaş olarak.Hatta tam olarak şöyle, "benim sevdiğim insanların yakınları benim paramı çalmış ama inan o kadar parayı görsen sen de çalardın!" Mantık harika ben de istiyorum :)
Peki İpek ne yapalım "bundan önce de torpil vardı" diyerek susalım mı böyle gelmiş böyle gider mi diyelim? "Aman zaten çalmayanı mı var bunlar çalıyor ama çalışıyor" diyenden ne farkımız var o zaman?
Kaldı ki bundan önce ben bu denli bir kadrolaşma görmemiştim bütün kamu kurumları, ordu, thy, medya, yargı, özel sektörün en kaymak tabakası -daha onlarca örnek sayarım- her yerdeler. Bu her zaman böyle oldu belki ama bu kadar olmadı, hayır.
hoşgeldin patronBi tatile ciktim darwinistlerin istilasina ugramisiz...ahanda gunun en anlamsiz mesaji.
fırlattığımız mekik belkide birilerinin başının örtüsüne takılıyordur
hehe bel altı vurmak kolay tabi siz hala evrime takılın ha bi de hırsız muhabbeti vardı bu zaman kadar kimse çalmamış maşallah kurtuluş savaşı için toplanan paraların(şimdiki iş bankasının sermayesi) içinden ruslar 10.000 yürütmüş hadi onlara da hırsız diyelim.ben sana da kalıpların içine sıkışmış düşüncelerinle başarılar diğer papağan gibi aynı şeyleri tekrar edenler korosuna devam kalıp eleştrilere devam.
lafı istediği yerinden anlayan erkekler konusuna ek olarak bayanlar konusu da açmak lazım ama böyle küçük şeylere takılmaktansa şu arşivler bir açılsaydı her şey ortaya çıksaydı.
yuhunuz bir de kedicikleri katmayalım şuraya.darwininde kedicikleri varmıdır acaba ?
maymunları var onundarwininde kedicikleri varmıdır acaba ?
maşallah ipekk maşallahh katmayız inşaallahh...yuhunuz bir de kedicikleri katmayalım şuraya.
Sonra Adnan Hoca'dan çıkamayız
Dediklerine katılıyorum ama bunu her zaman elestirip karsi koymamiz gerekir. Bir de bu donemde kadropasmak cok baska yapildi Ipek. Esi dostu iyi konumlara yerlestirmeyi gectim sirf kendi istedigi tarz insanlar polis olsun ogretmen olsun diye sinav sorulari servis edildi. Milyonlarca insanin hakkina girildi. Buna goz yumuldu. Bu kadari hicbir donemde olmadı. Yani kendine oy vermeyip icki icene ayyas kendine oy verip icki icene ayyas degol diyen bir kafa tatafindan yonetiliyoruz. Benim en buyuk itirazlarimdan biri buna meselaBak Duka Tesla, 2009 dan beri şuradayım. Hep kendi düşündüklerimi yazdım.
Bunu neden diyorum; bazıları ki bu sanki ayna misali çok belli oluyor kendi olamıyor arkadaş. O da kişilik meselesi. Çevrende de vardır buna benzer insanlar. Hep başkalarının dediklerini tasdikler ya da “düşüncenin” yanlışı olur gibi kendini ifade edemez.
Şu yaşıma kadar AKP ye oy vermiş insan değilim. Ancak şu da bir gerçek ki geçmiş hükümetlerde de hep kendi çocukları/yakınları bir yerlere geldi. Bu ülke 1 tane Necdet Sezer görü, ondan başka gelir mi artık bilemem.
Ancak daha önce babasının mevkisini alkollü yakalandı diye polisi tartaklayan “ulan ben kimin oğluyum biliyor musun sen?” diyen başbakan çocukları da gördük. Ha bu belki insanın doğasında var. Ne halt yediği belli olmayan Merve Terim de girdiği barda Fatih Terim’in kızı diye racon kesiyor.
Orta ölçekli bir iş yeri eleman alacağı zaman bile önce varsa yakın çevreden bakıyor, tanıdıklardan yani.
Bu her zaman böyle olmuştur. Geçmişte de, şimdi de..
öss sorularının calındıgına bile tanık oldukki bizler.Dediklerine katılıyorum ama bunu her zaman elestirip karsi koymamiz gerekir. Bir de bu donemde kadropasmak cok baska yapildi Ipek. Esi dostu iyi konumlara yerlestirmeyi gectim sirf kendi istedigi tarz insanlar polis olsun ogretmen olsun diye sinav sorulari servis edildi. Milyonlarca insanin hakkina girildi. Buna goz yumuldu. Bu kadari hicbir donemde olmadı. Yani kendine oy vermeyip icki icene ayyas kendine oy verip icki icene ayyas degol diyen bir kafa tatafindan yonetiliyoruz. Benim en buyuk itirazlarimdan biri buna mesela
tabi ki susulmamalı. Neden susulsun ki vatandaş olarak.
ben neden o kadar okudum Dünya Bankasında çalışamıyorum.
Ben de istemem mi?
Elbette susmayalım.
Ama tarihte ilk olmuyor bunlar onu diyorum. Şimdi katlanarak gidiyor bazı şeyler bundan rahatsız değilim diyen zaten çıkarlarına paralel pastadan bir kaymak almıştır.
Bu hale getiren de yine biziz canım.
Kişisel çıkarlarımıza karşı hayır diyememek.
Dediklerine katılıyorum ama bunu her zaman elestirip karsi koymamiz gerekir. Bir de bu donemde kadropasmak cok baska yapildi Ipek. Esi dostu iyi konumlara yerlestirmeyi gectim sirf kendi istedigi tarz insanlar polis olsun ogretmen olsun diye sinav sorulari servis edildi. Milyonlarca insanin hakkina girildi. Buna goz yumuldu. Bu kadari hicbir donemde olmadı. Yani kendine oy vermeyip icki icene ayyas kendine oy verip icki icene ayyas degol diyen bir kafa tatafindan yonetiliyoruz. Benim en buyuk itirazlarimdan biri buna mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?