Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

sizin gibi burdan şahin herkes asıyor kesiyor peki neden sandıkta böyle benim mesajlarımı beğenen arkadaşlarım yorumlarınızı da bekliyorum.o zaman millet istiyorsa tek parti o diğer saiyasi partilerin bir tanesi de bir adam etsin toplanıp 2-3 kişi bir adam edeceklerine nerdeler.emniyet sibobu değil karışıklık abidesi biri ordan çeksin biri burdan çeksin koca diye yoksa ülkemizin kötülüğünü düşünenler demokrasi olsun ilerleme olsun diye mi isterler yoksa ülke karar almada zorlansın diye mi.koalisyon zamanı yakalanan aponun asılmamasıyla benim gözümde Türkiye için koalisyon bitmiştir.hani o zaman yakalayınca sıcaz kesicez diyenler nerde kalmıştır.burda sözü bitenler dönüp hemen akpartinin çaldığına çırptığına döndürüp muhabbeti başka yere süren çok bu lafın üstüne evet öyle yapmıştır diye kabul eden çok.eğer adam edecek adam olsa başka siyasette kimse korkmaz eskiye dönmekten demekki diğer siyasi partilere bakıyorlar eski tas eski hamam bizi yine eskiye götürür diye düşünüyorlar güven vermiyorlar.biz size güveniyoruz ama oyumuzu ak partiye veriyoruz diyen duydunuz mu hiç?
şu da saçma adamın biri belediye başkanıdır.ak partilidir ve bireysel olarak şerefsizdir. ama adamın şahsi şarafsizliğini değil bulunduğu partiye çamur atmak hükümete mal etmek rte nin kafası kopsunda nasıl olursa olsunlarla uğraşmak daha cazip geliyor kolaycılara ama başka partiden bir belediye başkanı olsa adam şerefsiz partisi melek gibi ama gel gör ki partisine destek vermiyorlar ki bir şey yapsın yazııık...
zaten imkan verilse ne yaparsınız denen bir siyasetçi marmarayı kaparız, ak sarayı yıkarız demiş, peki siz ne inşa etmek istiyorsunuz denilince hiçbir proje ismini bırakın fikir bile ortaya atmadı.her şeyi yıkan bir insan nasıl bir güven verebilir ki

diğer partiler islam ülkesi ,Müslümanlık demiyorlarki..akp,islam,Müslümanlık,4.5 hurma yiyen peygamberimizin ümmetiyiz diyerek yaptı problem orda..

RTE iki yıllık itfaiyecilik okulu teyze oğlunu genel müdürlük makamına getiriyorsa..diğer 4 yıllık iş bulamadığı için depresyona giren öğrencilere haksızlık olmuyormu sence?

sarayı inşa etide ne oldu,içine ülkeye aldığı bir milyon 600 bin Suriyelinin çocukları çöp konteynırından yiyecek arıyorken..1150 kişilik sarayda kaç kişi ikamet ediyor acaba?

Ayyy inanamıyorum. Ben yaklaşık 1 senedir siyaset bölümüne uğramamıştım, herhalde dedim insanların çoğu aklını başına devşirmiştir bunca olaydan sonra. O kadar da değil...
Vallahi o kadarmış

hehe anıtkabiri latife hanım bizzat kendi yaptı halka armağan etti zaten orda da bu zamana kadar insanlar konaklıyor.bu zamana kadar neden devlet binamız olsun ki varsa yoksa küçük kurumlarımız olsun onlarında demirinden çimantosundan çalınsın,4 direk üstünde duracak kadar olsun yeter.

Ben hala Abdulhamid in emanetini öğrenemedim.
Sorumu atladınız sanırım.
Yazarsanız bizde öğreniriz..

Yanlisi yanlisla savunmak hmm iyimis..Ben para caldim ama inan sen de o kadar parayi gorsen sende calardin demek gibi bisey :) Ben bu mantiga ekmek banarim valla :)
zaten bu sitede buna o kadar tanık oluyorumki. bu bölümde hele. bir yanlışı gösteriyorsun. yada haberi veriyorsun.
direkt gelen mesaj,
aaa ama, ...... larda böyle yapmıştı.

eee yaptıda ,yanlışta, sen bunu dediğin zaman, o yanlışı doğru yapmıyorsun.
sen direkt o yanlışı yanlışla savunuyorsun.

yanlışı yanlışla savunmak, doğru yapmaz.
bir yanlış basşka yanlışı göstererek yok edilmez.
bunu söylemekten dilimde tüy bitti.
ama yine aynı tas aynı hamam

3...5 hurma ile açlığını bastıran peygamberimizin ümmetiyiz demeyecek o zaman..diyeceksinki..bu güne kadarki tüm sağ partiler gibi bizde sıradan bir sağ partiyiz..'müslümanlık'dediğin zaman sormlulukların çok fazla oluyor..

Ben hala Abdulhamid in emanetini öğrenemedim.
Sorumu atladınız sanırım.
Yazarsanız bizde öğreniriz..
tarih öğretmeniniz öğretmeyip direk aşağıladıysa benim anlatmanın hiçbir anlamı yok bu sizin suçunuz değil tarih öğretmeninizin.

crypticim adam belki sarayında 3-5 hurmayla doyuyordur bilemeyiz. heryere yanında götürdüğü aşçısı belki ona öğünlerde sadece 3-5 hurma veriyordur. olamaz mı?

tarih öğretmeniniz öğretmeyip direk aşağıladıysa benim anlatmanın hiçbir anlamı yok bu sizin suçunuz değil tarih öğretmeninizin.
Ne münasebet?
Burda Abdulhamid kötü padişahtı dediğimi duydunuz mu?
10 sayfadır ''Abdulhamid in emanetini'' savunuyorsunuz,nedir emaneti biliyorsanız söyleyin bilelim.
Eğer bilmiyorsanızda körü körüne birilerini savunmaktan vazgeçin artık.
Bu kadar kabullenmeyin biat kültürünü.

çöküş dönemindeki padişah olduğu için arkadaşlar anlam veremiyorlar?belki sizin bir bilginiz vardır?

3 dür aynı soruyu soruyosun alıntı var ama cevap yok, ilginç

İşaretlediğim yer için yazıyorum. Sizin rüşvetçi bakanınız demişti “Biz rte’den gizli hiçbir yolsuzluk yapamayız, her şey onun kontrolünden geçiyor” diye, unuttunuz mu?

Bireysel değil yani yolsuzluk, en tepeden uca kadar. Sadece bizi değil sizi de soyuyorlar ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…