sizin gibi burdan şahin herkes asıyor kesiyor peki neden sandıkta böyle benim mesajlarımı beğenen arkadaşlarım yorumlarınızı da bekliyorum.o zaman millet istiyorsa tek parti o diğer saiyasi partilerin bir tanesi de bir adam etsin toplanıp 2-3 kişi bir adam edeceklerine nerdeler.emniyet sibobu değil karışıklık abidesi biri ordan çeksin biri burdan çeksin koca diye yoksa ülkemizin kötülüğünü düşünenler demokrasi olsun ilerleme olsun diye mi isterler yoksa ülke karar almada zorlansın diye mi.koalisyon zamanı yakalanan aponun asılmamasıyla benim gözümde Türkiye için koalisyon bitmiştir.hani o zaman yakalayınca sıcaz kesicez diyenler nerde kalmıştır.burda sözü bitenler dönüp hemen akpartinin çaldığına çırptığına döndürüp muhabbeti başka yere süren çok bu lafın üstüne evet öyle yapmıştır diye kabul eden çok.eğer adam edecek adam olsa başka siyasette kimse korkmaz eskiye dönmekten demekki diğer siyasi partilere bakıyorlar eski tas eski hamam bizi yine eskiye götürür diye düşünüyorlar güven vermiyorlar.biz size güveniyoruz ama oyumuzu ak partiye veriyoruz diyen duydunuz mu hiç?Yok yav, eski duzenden sizi cok korkutmuslar... Umaci sopasi gibi eskiye donersiniz ha diye de korkutmaya devam ediyorlar... Aslinda halkin eskiden tek istegi neydi biliyor musunuz? Koalisyon hukumetlerinden kurtulup tek bir parti iktidari altinda yonetilmek... TEpede birbirlerinle cekisen, her an dusuverecekmis gibi duran hukumetler gormek istemiyorlardi, cunki en ufak bir sallantida ekonomi dengeleri degisiveriyordu. Ama bugun gelinen noktaya baktigimda keske diyorum gene koalisyon hukumetleri olsa idi de bu ulke satilmadan, poeskes cekilmeden bize kalsa idi. Icerde ve disarda itibarimiz hala eskisi kadar saglam olsa idi. Koalisyonlar megerse emniyet sibobu imis. Iki parti birbirinin emniyet denetleyicisi imis, hesap sorucusu imis.. Simdi ortada tek parti, butun ipler elinde, herkes maymun oldu.. ne demisti bir arkadas daha az once bu topikte? Maymunlar evinize! mi.. Cok hakli..
diğer partiler islam ülkesi ,Müslümanlık demiyorlarki..akp,islam,Müslümanlık,4.5 hurma yiyen peygamberimizin ümmetiyiz diyerek yaptı problem orda..valla mesajımdan alıntı yapanlar canınız nasıl anlamak istiyorsa o yaftayı yapıştırıyorsunuz.belkide akp nin torpilinin peşine düşerken,buna karşılık sizler de bilmem ne patisinin torpili ile memur olsanız.sınavsız şartsız sus pus olursunuz. dertleriniz parti torpillerinin hangi makama getirdiği ise .bir osmanlıca dersi çıktı diye artık resmi yazışma dili olacak çığlıkları atarsınız.biraz arapça gördünüz mü paniklersiniz bu abartma değilde nedir.kimi ülkeler olmayan kahramanlıklarını sallıyorlar tarih kitaplarında insanlara kendi tarihi kendi milletini aşağılatarak öğretilir mi?ülkemizde öyle olduğu için osmanlıcaya sempati duymamaları normal,maymundan geldiğine inananlar de geldiği yere geri dönsün bi zahmet.
ekmeye yağ sürmede denebilir..zaten danışıklı dövüş bunlarınkiEmanetin emin ellerde derken ne kastediyorlarmis anladim simdi...Zihniyetin belden asagi oldugu dusunulurse...
RTE iki yıllık itfaiyecilik okulu teyze oğlunu genel müdürlük makamına getiriyorsa..diğer 4 yıllık iş bulamadığı için depresyona giren öğrencilere haksızlık olmuyormu sence?sizin gibi burdan şahin herkes asıyor kesiyor peki neden sandıkta böyle benim mesajlarımı beğenen arkadaşlarım yorumlarınızı da bekliyorum.o zaman millet istiyorsa tek parti o diğer saiyasi partilerin bir tanesi de bir adam etsin toplanıp 2-3 kişi bir adam edeceklerine nerdeler.emniyet sibobu değil karışıklık abidesi biri ordan çeksin biri burdan çeksin koca diye yoksa ülkemizin kötülüğünü düşünenler demokrasi olsun ilerleme olsun diye mi isterler yoksa ülke karar almada zorlansın diye mi.koalisyon zamanı yakalanan aponun asılmamasıyla benim gözümde Türkiye için koalisyon bitmiştir.hani o zaman yakalayınca sıcaz kesicez diyenler nerde kalmıştır.burda sözü bitenler dönüp hemen akpartinin çaldığına çırptığına döndürüp muhabbeti başka yere süren çok bu lafın üstüne evet öyle yapmıştır diye kabul eden çok.eğer adam edecek adam olsa başka siyasette kimse korkmaz eskiye dönmekten demekki diğer siyasi partilere bakıyorlar eski tas eski hamam bizi yine eskiye götürür diye düşünüyorlar güven vermiyorlar.biz size güveniyoruz ama oyumuzu ak partiye veriyoruz diyen duydunuz mu hiç?
şu da saçma adamın biri belediye başkanıdır.ak partilidir ve bireysel olarak şerefsizdir. ama adamın şahsi şarafsizliğini değil bulunduğu partiye çamur atmak hükümete mal etmek rte nin kafası kopsunda nasıl olursa olsunlarla uğraşmak daha cazip geliyor kolaycılara ama başka partiden bir belediye başkanı olsa adam şerefsiz partisi melek gibi ama gel gör ki partisine destek vermiyorlar ki bir şey yapsın yazııık...
zaten imkan verilse ne yaparsınız denen bir siyasetçi marmarayı kaparız, ak sarayı yıkarız demiş, peki siz ne inşa etmek istiyorsunuz denilince hiçbir proje ismini bırakın fikir bile ortaya atmadı.her şeyi yıkan bir insan nasıl bir güven verebilir ki
sarayı inşa etide ne oldu,içine ülkeye aldığı bir milyon 600 bin Suriyelinin çocukları çöp konteynırından yiyecek arıyorken..1150 kişilik sarayda kaç kişi ikamet ediyor acaba?sizin gibi burdan şahin herkes asıyor kesiyor peki neden sandıkta böyle benim mesajlarımı beğenen arkadaşlarım yorumlarınızı da bekliyorum.o zaman millet istiyorsa tek parti o diğer saiyasi partilerin bir tanesi de bir adam etsin toplanıp 2-3 kişi bir adam edeceklerine nerdeler.emniyet sibobu değil karışıklık abidesi biri ordan çeksin biri burdan çeksin koca diye yoksa ülkemizin kötülüğünü düşünenler demokrasi olsun ilerleme olsun diye mi isterler yoksa ülke karar almada zorlansın diye mi.koalisyon zamanı yakalanan aponun asılmamasıyla benim gözümde Türkiye için koalisyon bitmiştir.hani o zaman yakalayınca sıcaz kesicez diyenler nerde kalmıştır.burda sözü bitenler dönüp hemen akpartinin çaldığına çırptığına döndürüp muhabbeti başka yere süren çok bu lafın üstüne evet öyle yapmıştır diye kabul eden çok.eğer adam edecek adam olsa başka siyasette kimse korkmaz eskiye dönmekten demekki diğer siyasi partilere bakıyorlar eski tas eski hamam bizi yine eskiye götürür diye düşünüyorlar güven vermiyorlar.biz size güveniyoruz ama oyumuzu ak partiye veriyoruz diyen duydunuz mu hiç?
şu da saçma adamın biri belediye başkanıdır.ak partilidir ve bireysel olarak şerefsizdir. ama adamın şahsi şarafsizliğini değil bulunduğu partiye çamur atmak hükümete mal etmek rte nin kafası kopsunda nasıl olursa olsunlarla uğraşmak daha cazip geliyor kolaycılara ama başka partiden bir belediye başkanı olsa adam şerefsiz partisi melek gibi ama gel gör ki partisine destek vermiyorlar ki bir şey yapsın yazııık...
zaten imkan verilse ne yaparsınız denen bir siyasetçi marmarayı kaparız, ak sarayı yıkarız demiş, peki siz ne inşa etmek istiyorsunuz denilince hiçbir proje ismini bırakın fikir bile ortaya atmadı.her şeyi yıkan bir insan nasıl bir güven verebilir ki
Ben hala Abdulhamid in emanetini öğrenemedim.Abdülhamit han toplamaya uğraşmış. tabi gemi artık iyice su aldıktan sonra yüzdürmeye kalksan nolur ki Abdülhamit Han dan sonra daha hızlı bir çöküş içine girmiş osmanlı siz size tanıtıldığı gibi tanıyın hani adamı aşağılayan kaynaklardan.bu ülkenin vatanım olduğunu kabul ediyorum tabelalarda tc karşıtı değilim,buna da takılanların derdi başka zaten ben mesajımı verdim her vatan evladı tarihinin mirasçısıdır siz isterseniz başka tarihin mirasçısı olun,ben tüm osmanlıdaki yapılan yanlışların övülmesinden yana değilim bunu anlamayıp bana mustafa topaloğlumusunuz gibi sorular sormayın.fakat insanların anlamak istemediği o dönemde tarihin şartlarına göre yapılan sonunda daha kötü olaylara yol açan çözümlerin kendi milletimize ceddimize küfür eder gibi aktarılıp öğretilmesi,asıl cumhuriyetin anlamının geçmişi tamamen red olarak yer almasına rağmen insanların bunu cumhuriyeti karalamak için söylendiğine inanmaları,hiçbir dışarıdan alınan ideolojiyi ilk başta kıstaslarına göre yaşamıyoruz halkın ihtiyaçlarına göre şekilleniyor.eskiden mecelle varmış artık çağın ihtiyaçlarından çok geride kalmış yerine medeni hukuk gelmiş, biz alındığı yabancı ülke gibi uygulanmıyor ki ülkemizde Türkiye Cumhuriyetinin ihtiyaçlarına göre şekilleniyor.o yüzden akp hatasız süper demiyorum ve ekliyorum,sırf ideoloji ile ülkede şekillenmesi farklı olduğu için diğer siyasi partiler de "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" gibi açıklamalar yaparak osmanlıyı bir kabul ediyorlar bir reddediyorlar.arada bu kadar dengesizlik varken insanlar sandıkta istikrar ve tutarlılık oranını ölçüyorlar bakın özellikle diyorum akp tamamen tutarlı oh süper demiyorum. ""tutarlılık oranı".
zaten bu sitede buna o kadar tanık oluyorumki. bu bölümde hele. bir yanlışı gösteriyorsun. yada haberi veriyorsun.Yanlisi yanlisla savunmak hmm iyimis..Ben para caldim ama inan sen de o kadar parayi gorsen sende calardin demek gibi bisey :) Ben bu mantiga ekmek banarim valla :)
3...5 hurma ile açlığını bastıran peygamberimizin ümmetiyiz demeyecek o zaman..diyeceksinki..bu güne kadarki tüm sağ partiler gibi bizde sıradan bir sağ partiyiz..'müslümanlık'dediğin zaman sormlulukların çok fazla oluyor..hehe anıtkabiri latife hanım bizzat kendi yaptı halka armağan etti zaten orda da bu zamana kadar insanlar konaklıyor.bu zamana kadar neden devlet binamız olsun ki varsa yoksa küçük kurumlarımız olsun onlarında demirinden çimantosundan çalınsın,4 direk üstünde duracak kadar olsun yeter.
tarih öğretmeniniz öğretmeyip direk aşağıladıysa benim anlatmanın hiçbir anlamı yok bu sizin suçunuz değil tarih öğretmeninizin.Ben hala Abdulhamid in emanetini öğrenemedim.
Sorumu atladınız sanırım.
Yazarsanız bizde öğreniriz..
crypticim adam belki sarayında 3-5 hurmayla doyuyordur bilemeyiz. heryere yanında götürdüğü aşçısı belki ona öğünlerde sadece 3-5 hurma veriyordur. olamaz mı?3...5 hurma ile açlığını bastıran peygamberimizin ümmetiyiz demeyecek o zaman..diyeceksinki..bu güne kadarki tüm sağ partiler gibi bizde sıradan bir sağ partiyiz..'müslümanlık'dediğin zaman sormlulukların çok fazla oluyor..
paylasırsan klavyen aşınmaz arkadasım arkadas senden bi bilgi rica etmiş ne var bunda!tarih öğretmeniniz öğretmeyip direk aşağıladıysa benim anlatmanın hiçbir anlamı yok bu sizin suçunuz değil tarih öğretmeninizin.
Ne münasebet?tarih öğretmeniniz öğretmeyip direk aşağıladıysa benim anlatmanın hiçbir anlamı yok bu sizin suçunuz değil tarih öğretmeninizin.
aşçıcığım bugün hurma çorbası yanınada hurma tatlısı. arada hurmallı sebze. .)crypticim adam belki sarayında 3-5 hurmayla doyuyordur bilemeyiz. heryere yanında götürdüğü aşçısı belki ona öğünlerde sadece 3-5 hurma veriyordur. olamaz mı?
çöküş dönemindeki padişah olduğu için arkadaşlar anlam veremiyorlar?belki sizin bir bilginiz vardır?tarih öğretmeniniz öğretmeyip direk aşağıladıysa benim anlatmanın hiçbir anlamı yok bu sizin suçunuz değil tarih öğretmeninizin.
Ne münasebet?
Burda Abdulhamid kötü padişahtı dediğimi duydunuz mu?
10 sayfadır ''Abdulhamid in emanetini'' savunuyorsunuz,nedir emaneti biliyorsanız söyleyin bilelim.
Eğer bilmiyorsanızda körü körüne birilerini savunmaktan vazgeçin artık.
Bu kadar kabullenmeyin biat kültürünü.
sizin gibi burdan şahin herkes asıyor kesiyor peki neden sandıkta böyle benim mesajlarımı beğenen arkadaşlarım yorumlarınızı da bekliyorum.o zaman millet istiyorsa tek parti o diğer saiyasi partilerin bir tanesi de bir adam etsin toplanıp 2-3 kişi bir adam edeceklerine nerdeler.emniyet sibobu değil karışıklık abidesi biri ordan çeksin biri burdan çeksin koca diye yoksa ülkemizin kötülüğünü düşünenler demokrasi olsun ilerleme olsun diye mi isterler yoksa ülke karar almada zorlansın diye mi.koalisyon zamanı yakalanan aponun asılmamasıyla benim gözümde Türkiye için koalisyon bitmiştir.hani o zaman yakalayınca sıcaz kesicez diyenler nerde kalmıştır.burda sözü bitenler dönüp hemen akpartinin çaldığına çırptığına döndürüp muhabbeti başka yere süren çok bu lafın üstüne evet öyle yapmıştır diye kabul eden çok.eğer adam edecek adam olsa başka siyasette kimse korkmaz eskiye dönmekten demekki diğer siyasi partilere bakıyorlar eski tas eski hamam bizi yine eskiye götürür diye düşünüyorlar güven vermiyorlar.biz size güveniyoruz ama oyumuzu ak partiye veriyoruz diyen duydunuz mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?