Sultanım Abdulhamit'im rahat uyu, emanetin emin ellerde

akp nin kadınkollarındaki Müslüman hanımları,asgari üceretle geçinen bir kişi karnını nasıl doyurur diye bir araştırma yapsa..yada 1 küsür alan emeklinin nasıl ay sonunu getireceyini bir hesaplasa..

burdan akp li ve dar gelirli arkadaşlarıma önerim yarın çoluk çocuğunuza nasıl bir gelecek sunacaksınız..işçinin geliri bu kadar düşükken?

ben particiyim demiyorum,neden siz ve diğer itiraz edenlere rağmen sandıkta seçimin sonucu böyle geliyor diyorum.neden kalıplara sıkıştığınızı anlatıyorum.ayrıca tek bilinen müslümanlık insanın kendine müslüman oluşu.günümüzü hiçbir zaman eskinin vefa ve bonkörlüğü ile müslümanlık anlayışı ile karşılaştıramam.Peygamberler manevi dünyayı aydınlatmak, manevi dünya ışığında dünya hayatını da düzenlemek.herkes kendine müslüman diyorum ya işte kanıtı, müslümanım diyip başlık parası ile kadınları inek gibi satmak daha olgunlaşmadan kocaya sepetlemek,tarlada çalışsın diye kuluçka makinesine çevirmek değil.zaten günümüzde çoğu insan ben dahil hakkıyla dini kurallara uymuyoruz, herkes "dedem hacı el verdi" modunda en uç nokta da "içim temiz". cumhuriyet ilan edildiğinde herkes yobazmıydı.hiç aklıbaşında insan yokmuydu.hep batı ideolojilerinin peşinde koşanlar mı aydınlıktı.savaştan geriye hep aptal cahil ve yobaz insanlar mı kaldı?Atatürk ün ömrü yetseydi cumhuriyet ilan edildikten bir belli zaman sonra batıcılık akımı da işlevini yitirip sona erecekti.sonunda batıcılık akımının da ömrü bitti inönünün cumhuriyet adı altında dayattığı kominizim bile devam ettiremedi.cumhuriyet ilan edildiğinde halk zembille inmedi anadoluya osmanlının torunlarıydı kalanlar.

bakın bizim çevremizde tanıdıklarımız partinin felsefesi ile hiç ilgisi olmayan insanlar belediye başkanına yakın olmak işlerini yürütmek için oy veriyor..
RTE 3,,5 hurma yiyen peygamberimizin ümmetiyim deyim hak geçirirse bu insanları kandırmak olur o zaman siyasate din alet edilmesin..

Ben hala Abdulhamid in emanetini öğrenemedim.
Sorumu atladınız sanırım.
Yazarsanız bizde öğreniriz..

son yorumundaki bi çok seye katılıyorum ama bonkörlüğün içine sahip olduğun bilgiyi paylasmak gerektiği de girmiyor mu arkadasım? abdülhamit'in emanetini soruyor arkadasımız. aynı soruyu bnde soruyorum. cevaplarsan sevinirim

sadece benim değil Türkiye Cumhuriyetinin bunu bile diyemiyorsunuz.hatasını kabul etmeyen insana doğruyu gözüne soksan ne olacak.onca yazının içinden sadece bir cümleye bir heceye çalışın. sonra sizin bizim olsun doğu batı güney kuzey KK71:bizim mahalle aşağıki mahalle sizin mahalle yukarıki mahalle)olalım.geçmişte seçilmişe saygı vardı ama bunlara hiç yok .hey Allahım

Mesajınızın içinden bir cümleye karşılık veriyorum evet peki yanlış bir şey mi söylüyorum? Erdoğan Bayraktar demedi mi bunu 17 Aralık yolsuzluk operasyonu sürecinde?

Seçilmişler seçilmişler diyip duruyorsunuz ama orada bile hile yapıyorlar. Nasıl seçiliyorlar detaylarını istiyorsanız buyrun;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sandik-baskani-itiraf-etti.777531/

sıkıştığınız kalıplarda başarılar dilerim.
cevabını vermeyi çok isterim araştırdım fakat işteyim ve çalıştığım yerde internet sınırlı sitelere girmeme izin veriyor evde araştırıp buraya link atacağım.

herkes biliyo arkadasım gercekleri boşuna yorma kendini ama umut dünyası işte belki bi gün bizi de görürler bekleyişi

ne olduğunu bilmediğiniz bi emanet emin ellerde o zaman tamam madem anladım ben

ben size soruyorum Müslüman partisinin yolsuzlukla adının geçmesi,akp vekillerinin ispatlanmış 85 yakının kpss yi kazanmadıkları halde atanması nedir müslümanlıkmı?

ozaman kpss yi kazanmak için çalışan kazanabilme umudu yüzünden depresyona giren gençlerin hakkının hesabını kim soracak?

herkes biliyo arkadasım gercekleri boşuna yorma kendini ama umut dünyası işte belki bi gün bizi de görürler bekleyişi

Kimse bilmiyor arkadasim.Hele burdaki arkadaslarin sabahlara kadar yolsuzluk hirsizlik olmadigini savunmalarina hepimiz sahidiz.Hele bir arkadas bekleyin goreceksiniz bu oyun bozulacak hepiniz utanacaksiniz demisti :) seneyi devriyesi oldu yolsuzluk gun yuzune iyice cikti.Teker teker hesap veriyorlar iste mahkemelerde.Biri olmus annem orda oturuyor diyor digeri trilyonluk saati ben aldirdim diyor falanlarr falanlarr.Biz gorebiluyoruz tabi yolsuzluga yayin yasagi getirilirken kenarda kosede yakaladiklarimizi...

ayrıca sayfa başında yazılan pankarta istinaden akp nin kongresinde bu yazınca neden aşağılayacak yer arıyor insanlar bilmem avustralyadaki anzaklar gibi hepimizi savaşmak için uzaktan mı getirdiler,chp nin kinde cumhuriyet atatürkle ilgili bir şeyler yazar,mhp nin kinde başbuğ türkeş yazar böyle uzar gider, evrensel değil de ne kadar ön yargılı haber kanalı varsa ordan alıntı yapın lütfen ordakinleri yuvarlayıp yuvarlayıp oturduğunuz yerden rte kafası koparın,benimde sorduığum can alıcı sorulara cevap gelmedi. heralde herkes iş yerinde sınırlı internetten araştırıyor değil.ayrıca benim gibi düşünen varsa onlardan da yorum bekliyorum konu pek benim konum gibi oldu pankartı ben yazsam bu kadar cevap yazmazdım heralde

şu an akp de amacını aştı bir takım şeyler..takva filmini bir izleyin...
paranın insanları nasıl değiştirebildiği ile ilgili..
benim sorunum yolsuzluk,haksızlık değil..
ben işçi bir babanın evladıyım..
Müslümanım diyen bir parti bunu yaparsa,garibanın arkası olmayanın hakkını kim savunacak diyorum size?
asgari ücretli değilim..şükürler olsun binlerce kez ..
esnafım..
her zaman istikrar bizim işimize yarar..
biz zor geçiniyorken..
asgari ücretli 1100 tl ile ay sonunu getirebilirmi
neden ücretlere yapılan zam 30 tl..
neden halka yardım kutusu veriyorlar,haklarını versinler..1 ay çalışıp 1100 tl almak köleliktir..bunu bir kesim bilemez bizim halkımız din iman deyince kanar..

arkadaşım sen benim sorduğum sorulara cevap vermedim ama seni kırmamak adına yazmadım bile buraya

kesinlikle benim ünüversiteli tesettürlü arkadaşım tertemiz bir kız belki banada bir iş imkanı çıkar diye akp kadın kollarında çalıştım dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…