- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi zeynomuyat
Halılar kilimler kurur da dua edin parkeler dolaplar şişmesin.
Yaşlar küçük sanırım :))
Muyat kişisi Murat ise eğer yaşadığınız şey anlamsız olmaktan çıkabilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halılar kilimler kurur da dua edin parkeler dolaplar şişmesin.
Yaşlar küçük sanırım :))
Muyat kişisi Murat ise eğer yaşadığınız şey anlamsız olmaktan çıkabilir![]()
Yok sanmıyorum çünkü yeni bir gecelik almıştım geldi biraz oynaş gıdıklama uyandırması gerdi beni şaka başka şeye döndü iştePek şaka gibi başlamamış zaten eşiniz kavga etmeye gelmiş, elindeki suyu üzerinize boca etmiş. Sonunun böyle bitmesi de kaçınılmaz olmuş.
Sadece bardakla dalsalar birbirlerine olurmuş aslında
Kova ile dökünce
Benim direk tansiyon düşerdiii sanırım![]()
Çokkkk bir makina çamaşırı ütülerken de kendisi çok romantik olacakokurken güldüm ya bence uzatma
cok romntik bir gece geçirmişsiniz :)
Sadece bardakla dalsalar birbirlerine olurdu aslında
Kova ile su dökünce
Ben hortumla dalardim.![]()
bizim ki dün odaları gezdi en son salondan mutfağa geçti beyefendi çok gerdi beni amaKovayla suyu dokmeseymissiniz iyiymiş bizde yapmıştık bir sefer suyla bir sefer karla tabi eşim genelde banyoya kaçtığı için o kadar çok sulu olmuyor bizimki abartmasaymissiniz iyiymiş yani gülerek kahkaha atarak bu işe bir güzellik katabilirdiniz boşver uzatmayın hava sıcak serinlemissiniz
sonunu düşünen kahraman olamaz derler ya, biz sonunu düşünüp eğlenemiyoruz dabir kova suyu odadan kim temizleyecek diye düşünüp baştan fenalık geçiririz biz, al işte gitti bütün eğlence
![]()
siler miyim hiç bedelini ödettim onaHemen silseydiniz parkenin 15 dakika kuralı var 15 dakika içinde sildinmi hiç birşey olmaz
cezasını kesiceksiniz ne mutlu size : DÇokkkk bir makina çamaşırı ütülerken de kendisi çok romantik olacak![]()
düştü zaten kendimi kaybettim cinnet geçiren insanları anladım normalde aşırı titiz bir tipim evim titanic gibi sular altında kalmıştıSadece bardakla dalsalar birbirlerine olurmuş aslında
Kova ile dökünce
Kız gerilecek ne var bunda yaaa adam sonuna başka birşey bağlamak istemiş sen biraz buyutmussun işte silinir heryer kurur ama bu su isi güzel stres attırıyor bana doğrusu daha pazar günü yine şu savaşı yaptık esimle annemlerin bahçesinde tatlıya bağla gerilme yer arama kendinebizim ki dün odaları gezdi en son salondan mutfağa geçti beyefendi çok gerdi beni ama
düştü zaten kendimi kaybettim cinnet geçiren insanları anladım normalde aşırı titiz bir tipim evim titanic gibi sular altında kalmıştı
şuan krize girdim aklıma görüntüsü geldi gözlüğünün camları su içinde beni göremiyorduHortum kullanın bidahakine![]()
şuan krize girdim aklıma görüntüsü geldi gözlüğünün camları su içinde beni göremiyordu
Öyle deme intikam soğuk yenen bir yemektir kar getirdi kocam dağlardan aydında kar nerde tabi kış ortasında baktım geliyor kapıya gittim bir attı o soğukta tam yüzüme senmisin dedim bi giristim kaçtı odaya kapıyı kitledi yılmadım geldim bir top karla mutfağa tezgahın arkasına saklandım yarım saat çıkmadı bekledim çıktı geldi beni arıyor aklınca gittim yattım sanıyor bir geldi mutfağa dan bir attım ki yüzü gözü üstü başı bir kilo kar neredeyse heryer su soğukta çabası ama ne eglenmistik Ahahahaha sonra iki kişi oturup temizledikHaha evet sinirlenmişsiniz belliYoksa ben banyoya gidicem, kovanın suyla dolmasını bekleyeceğim, bir de onu içeri taşıyıp, ha gayret diye kaldırıp adama dökeceğim. Valla üşenirim
Bunun için sinir gücü gerek
Temizlemiş, silmiş işte boşverin uzatmayın bence. Sıcak hava da zaten, hasta da olmazsınız.