• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sulu şaka

Pek şaka gibi başlamamış zaten eşiniz kavga etmeye gelmiş, elindeki suyu üzerinize boca etmiş. Sonunun böyle bitmesi de kaçınılmaz olmuş.
Yok sanmıyorum çünkü yeni bir gecelik almıştım geldi biraz oynaş gıdıklama uyandırması gerdi beni şaka başka şeye döndü işte

Sadece bardakla dalsalar birbirlerine olurdu aslında :KK70:
Kova ile su dökünce
Benim direk tansiyon düşerdiii sanırım :KK53:

sonunu düşünen kahraman olamaz derler ya, biz sonunu düşünüp eğlenemiyoruz da :70: bir kova suyu odadan kim temizleyecek diye düşünüp baştan fenalık geçiririz biz, al işte gitti bütün eğlence :27:

Kovayla suyu dokmeseymissiniz iyiymiş bizde yapmıştık bir sefer suyla bir sefer karla tabi eşim genelde banyoya kaçtığı için o kadar çok sulu olmuyor bizimki abartmasaymissiniz iyiymiş yani gülerek kahkaha atarak bu işe bir güzellik katabilirdiniz boşver uzatmayın hava sıcak serinlemissiniz
bizim ki dün odaları gezdi en son salondan mutfağa geçti beyefendi çok gerdi beni ama

sonunu düşünen kahraman olamaz derler ya, biz sonunu düşünüp eğlenemiyoruz da :KK70: bir kova suyu odadan kim temizleyecek diye düşünüp baştan fenalık geçiririz biz, al işte gitti bütün eğlence :KK53:

yazdım canım üstteki yorumda
bunlar hep çok tecrübeden :KK70: :KK70:

bizim ki dün odaları gezdi en son salondan mutfağa geçti beyefendi çok gerdi beni ama
Kız gerilecek ne var bunda yaaa adam sonuna başka birşey bağlamak istemiş sen biraz buyutmussun işte silinir heryer kurur ama bu su isi güzel stres attırıyor bana doğrusu daha pazar günü yine şu savaşı yaptık esimle annemlerin bahçesinde tatlıya bağla gerilme yer arama kendine

Adam 1 bardak + 1 sürahi

Siz 1 tas + 1 kova.

Tam o başlatmış da siz üste çıkmışsınız zaten. Adam sadece gülerken gecenin o saati evi terk edip, minibüse binmek de neyin kafası?

Abartmayın. Barışın. Bi mesaj at; akşama pasta al, barışalım de bitsin.

düştü zaten kendimi kaybettim cinnet geçiren insanları anladım normalde aşırı titiz bir tipim evim titanic gibi sular altında kalmıştı

Haha evet sinirlenmişsiniz belli :D Yoksa ben banyoya gidicem, kovanın suyla dolmasını bekleyeceğim, bir de onu içeri taşıyıp, ha gayret diye kaldırıp adama dökeceğim. Valla üşenirim :D Bunun için sinir gücü gerek :D

Temizlemiş, silmiş işte boşverin uzatmayın bence. Sıcak hava da zaten, hasta da olmazsınız.

Haha evet sinirlenmişsiniz belli :KK70: Yoksa ben banyoya gidicem, kovanın suyla dolmasını bekleyeceğim, bir de onu içeri taşıyıp, ha gayret diye kaldırıp adama dökeceğim. Valla üşenirim :KK70: Bunun için sinir gücü gerek :KK70:

Temizlemiş, silmiş işte boşverin uzatmayın bence. Sıcak hava da zaten, hasta da olmazsınız.
Öyle deme intikam soğuk yenen bir yemektir kar getirdi kocam dağlardan aydında kar nerde tabi kış ortasında baktım geliyor kapıya gittim bir attı o soğukta tam yüzüme senmisin dedim bi giristim kaçtı odaya kapıyı kitledi yılmadım geldim bir top karla mutfağa tezgahın arkasına saklandım yarım saat çıkmadı bekledim çıktı geldi beni arıyor aklınca gittim yattım sanıyor bir geldi mutfağa dan bir attım ki yüzü gözü üstü başı bir kilo kar neredeyse heryer su soğukta çabası ama ne eglenmistik Ahahahaha sonra iki kişi oturup temizledik :-)

Back
X