• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sulu şaka

Haha evet sinirlenmişsiniz belli :KK70: Yoksa ben banyoya gidicem, kovanın suyla dolmasını bekleyeceğim, bir de onu içeri taşıyıp, ha gayret diye kaldırıp adama dökeceğim. Valla üşenirim :KK70: Bunun için sinir gücü gerek :KK70:

Temizlemiş, silmiş işte boşverin uzatmayın bence. Sıcak hava da zaten, hasta da olmazsınız.

Huyuna suyuna gitmek burdan geliyor herhalde. :KK70:

Öyle deme intikam soğuk yenen bir yemektir kar getirdi kocam dağlardan aydında kar nerde tabi kış ortasında baktım geliyor kapıya gittim bir attı o soğukta tam yüzüme senmisin dedim bi giristim kaçtı odaya kapıyı kitledi yılmadım geldim bir top karla mutfağa tezgahın arkasına saklandım yarım saat çıkmadı bekledim çıktı geldi beni arıyor aklınca gittim yattım sanıyor bir geldi mutfağa dan bir attım ki yüzü gözü üstü başı bir kilo kar neredeyse heryer su soğukta çabası ama ne eglenmistik Ahahahaha sonra iki kişi oturup temizledik :-)

Ağzınızın tadı bozulmasın inşallah :) Bizim içimiz ölmüş herhalde valla şu an bunu düşündüm :D

Selam kızlar .İstanbulda yaşıyorum malum bir kaç gündür çok pis sıcaklar var.Dün uyumak için yatağa gittim eşimde içer gözükmesin diye perdeleri sıkı sıkı çekmiş üzerimde gecelik vardı oda kapkaranlık karşı binada kimse yok sinirlendim uykumdan uyandırdı millete kendini ne gösteriyorsun falan ben gergin ve terlemiş olunca elindeki bardaktaki suyu üstüme döktü yatak geceliğim saçlarım su içinde kaldı.Çok sinirlendim zaten yorgun işten geldim yemek ütü çamaşır erken girip uyumaya çalıştım o suı dökünce bende banyoda ki tası aldım su doldurup üstüne döktüm o bu sırada gülüyo o da dolap da ki sürahiyi döktü her yer su ama evde ne halı ne parke ne dolap her yer su bende bir kova suyu doldurup başından aşağı döktüm üstü sırılsıklam her yer battı sinirden üstümü toparlayıp evden çıktım peşimden geldi minübüse bindik o binince indim gidecek yer yoktu annem tatilde eve döndüm eve gelince bir makina ıslak çamaşır halılar kilimler ıslak ellemedim geldi sildi yerleri kilimleri balkona serdi yatağa da sokmadım zaten benim taraf ıpıslaktı şimdi konuşmuyoruz ne yapmam lazım şaka resmen b.o.a dönüştü
Valla eğlencenin tadını çıkarsaydınız keşke.Bu arada şakanın suyunu da siz çikarmışsıniz. Kovayla su dökmek ne ya :)

kovayla su döktüğünüz anı canlandırdım gözümün önünde de vala hiç güleceğim yoktu :) sizde abartmışsınız ama taslarla kovalarla filan bence uzatmayın ya :halay:

Kavga sırasında olsa kızılır da sizin ki aslında çok eğlenceli olmuş:KK45:
Eşyaya çok anlam yüklememek lazım aslında.kurur temizlenir.15-20 sene sonra o eşyaları hatırlamayacaksınız bile.ama o günü unutmayacaksınız
Eşiniz şaka kaldırıyorsa ben olsam değişik intikam yöntemleri denerdim:KK53:

Evden gitmek falan abartı olabilir de o kadar yorulmuşum ben de uyandırılmak istemezdim bu şekilde sinirlenirdim sanırım, siz de titizlik de varmış :)
" millete kendini ne gösteriyorsun" demek için uyandırdıysa daha fena ama değil sanırım.

Etrafin islanmasindan bu kadar rahatsizsaniz o su dokunce tepki gosterseydiniz. Kendiniz de su dokmeseydiniz.

Siz basbaya cilvelesmissiniz bence. Oh serinlemissiniz de. Aynisi bizde olsa cok eglenirdim hahaha kocama bu gece su dokucem

Adam 1 bardak + 1 sürahi

Siz 1 tas + 1 kova.

Tam o başlatmış da siz üste çıkmışsınız zaten. Adam sadece gülerken gecenin o saati evi terk edip, minibüse binmek de neyin kafası?

Abartmayın. Barışın. Bi mesaj at; akşama pasta al, barışalım de bitsin.
Bunlar hep aşktannn:KK200:

bence abartmışsınız olmuşsa olmuştur bu sıcak yaz gününde kurur gider çekip gitmek yerine şakanız bittikten sonra dönüp parkeleri kurulasaydınız eşinizden yardım isteyip şişer mi diye de düşünmezdiniz bence yorgunluğunuz aşırı tepki vermenize sebep olmuş bence

Evden gitmek falan abartı olabilir de o kadar yorulmuşum ben de uyandırılmak istemezdim bu şekilde sinirlenirdim sanırım, siz de titizlik de varmış :)
" millete kendini ne gösteriyorsun" demek için uyandırdıysa daha fena ama değil sanırım.
Perde konusunda takıntılı içeri gözükmiycek bende ev de bayağı rahat giyinirim e binalar yakın istanbul sonuc da sanki herkes evin içini gözetliyor gibi geliyor ona çok sinirlendim zaten sıcak boğuluyorsun perdeler sıkıca kapalı delirdim yoksa pırıl pırıl evimin o hale gelmesine izin vermezdim

Back
X