- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.542
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
herkese kocamaaan bir selam olsun....yaklaşık 4 ay öncesinde yazmaya başladığım hikayemi şimdi buraya geçirebilme imkanı buldum...lütfen....okuyun ama yorumlarınızı hikayemin sonunda yapın olur mu:))
çünkü bu bir hikaye...ama gerçek olanından.....hikaye bitsin...iyi kötü hertürlü yorumunuzu okurum....
defterimi aldııımmm.geçiriyorum...
MERHABA GÜLLER
Daha önce 38 topiğinde yazıyordum.Güller diye hitap ediyordum.Dil alışmış,kalem alışmış.Geleneğimi bozmıyayım.
Bu yeni konuyu uzun zamandır yazmayı düşünüyordum.Şu an evde netim ve bilgisayarım yok.ama her an gelebilir.Okadar özlemişim ki yazmayı,anlatmayı,paylaşmayı....Özlemden daha çok yaşadıklarımı birebir yazmak için kıvranıyorumŞu an henüz toparlanmamış odamda bir yastık atmışım altıma,öyle yazıyorum.size söz;hiç değişiklik yapmıyacağım..yine eskisi gibi.şeffaf,anlık yaşanmışlıklarımı yazacağım.Şimdi olduğu gibi notlarımı aktaracağım.
Aslında bu bana göre değil.öyle yazıp ta sanki tasarlanmış gibi aktarmak.Ama dediğim gibi...Şu an ulaşamıyorum.Ve yazmak zorundayım.Yazmalıyım...Aktarmalıyım.Hiçbir duygumu kaçırmadan,unutmadan yazmalıyım.Artık kendime bir misyon edindim.ben çok güzel bir şey yaptım.Ve de çok mutluyum.İsterim ki başkalarının da acıları bitsin,dinsin.Başkaları da mutlu olsun.Tatsın anneliği.....Benim yazdıklarımı,yazacaklarımı okuyan 1 kişi bile olsa ,birşeyler uyandırabilirsem itattığım mutluluğa katabilirsem inanırım ki benim dünyadan hayattan isteyeceğim bir şey yoktur artık..
SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİ
Benim hikayemi bilen bilşr.Kısaca özetliyeyim..3 aşılama 5 tüp denemesi.spontan fakat devamı gelmeyen bir hamilelik.19 yıllık evlilik.evlatsız yavrusuz geçen bir hayat..denemeleri,acı yaşanmışlıkları burada yazmıyacağım.Çünkü artık bitti..Yaşandı bitti..Artık 0 dan başladım.Yeniden doğdum.Yeni doğdum.Kzım,sümüklüböceğim 1 yaşında.
Ben de onunla doğdum.
........................................
Düşünüyorum da......eşim yıllar önce istemişti .Ama ben kabul etmemiştim.İlle ikimizin bir parçası olsun istemiştim.Bencillikmiydi?
O zamana göre asla değil...Ama şimdiki düşüncelerime göre...Belki..
Ne çok şey kaçırmışım.Bir tatlı gülümsemenin verdiği mutluluktan haberim olsaydı düşermiydim 18 yıl boyunca acıların peşine.Ah kafa....Ah kafa...
Yine de kendimi suçlamamalıyım.Yaşamasaydım eğer o günleri şimdiki mutluluğumu tadamıyacaktım.Belki yaşanması gerekiyordu,Belki değil.Neyse..Geçti gitti.Şimdi yatıp uyumalıyım.Birkaç saat sonra böceğim uyanacak.Zinde olmalıyım.Bana iyi uykular.Size, bilmiyorum.Kimbilir hangi zaman aralığında burada okunmuş olur yazım.Hadi:))benden size neskafeler olsun.sevene...
yazdığım saat:03:09
.....................................................................................................................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?