- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
Selam canim
Nekadarda guzel yazmissin duygularini sizi tebrik ediyorum bir yasayan olaraktan inanin cok duygulandim evet yillarin verdigi özlem vardi icimizde azmettik sabrettik gecte olsa Rabbim bizlere anne olmayi nasip etti sukrolsun bir tatli gulumsemeleri ömre bedel degilmi denizinle size ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Burada kk evlat hasretiyle yanan kardeslerimizede Rabbim bu mutlulugu yasatsin ins yazdiklarinizin aynilarini bende yasadim tam 20 yil bende kendime sordum ne coook sey kacirmisim diye ama simdi degdi diyorum demekki kaderimizde vardi yasayacaktik bunlari böceginle hep mutlu ve huzurlu olun ins sevgiler.
seni canı gönülden tebrik ediyorum.. allah sana kızına ve eşine sağlıklı mutlu güzel yıllar nasip etsin....
ne güzel yzmışsın çok duygulandım allah ayırmasın yavrundan seni hayırlı evlat olsun sana ve babasına inşallah..
yazılarınızı göz yaşlarıyla okudum ama sizin için duyduğum sevinçten kaynaklanıyordu, allah güzel kızınızla birlikte mutlu bir ömür yaşatsın, acılarınız çok geride kalsın
bir yazar edasıyla yazmışsın o kadar akıcı ve içtendiki ağlamamak için zor tuttum kendimi,çok duygulandım hikayenizi okurken Allah prensesinize uzun sağlıklı bir ömür versin size bağışlasın insallah...
Ne büyük mutluluk ve ne güzel anlatmışsınız...Tebrik ederim, Allahım kızınızın hep güzel günlerini göstersin inşallah...
bende yeni anneyim o kadar duygulandım ki anlatamam allah yavrunuzu size bağıslasın sizin yasadıklarınızı suanda halamın kızı yasıyor 10 günlük bir bebek evlat edindiler yasadıklarınızı onlarda görerek okudum devamını bekliyoruz inanın bir romana baslar gibi okudum yazdıklarınızı
sevgiler......
ne güzel yamışın duygularını nasıl ağlattın beni bir bilsen
Deniz geldi Merhaba,
ben seni hep takip ediyordum. Çokda merak ediyordum. Çok ama çok sevindim. Allah sizi birbirinizden ayırmasın. Nasıl şefkatli nasıl özlem ile anlatmışsın. Gözyaşlarım dinmedi.
Bende çok zor anne oldum. Eşim ile 24 yaşında evlendik. Daha genciz diye beklettik. Çocuk istediğimiz ay kanser olduğunu öğrendik. Tedaviler derken eşim hep çocuk istedi. 3 aşılama ve 6 tüp sonunda Rabbim bize seninki gibi çirkin annesinin kuzusu evlat verdi.(Tam 10 yıl sonra)
Şu an 14 aylık. Özlemlerimiz ve annelik duygularımız aynı. Gece saat 12 yi gösterdiğinde hala ayakta , temizlik ve yarına hazırlıkla geçiriyorum. Ama olsun diyorum.
Bana göre doğuran değil bakan büyüten, sevgisini ve şefkatini esirgemeyen anadır. Yeğenimde evlatlık aldı, onu ilk gördüğümde içimdeki tüm sevgiyi ona vermek istedim. O yüzden çevrene aldırma , çok hayırlı bir şey yaptın. En önemlisi bir hayat kurtardın.
Seni ve kızını öpüyorum....
İnşallah yazın görüşme fırsatımız olur. Ben üsküdarda oturuyorum... Sanırım yaşları hemen hemen aynı....
inanın sizin mutluluğunuzla mutlu oldum bundan sonra bütün gözyaşınız sevinç için olsun...
Guzeller guzeli Deniz'in guzeller guzeli annesine masallah diyorum oncelikle.
harika anlatmissin duygularini, yasadiklarinizi...
Hersey gonlunce olmaya hep devam etsin, yuzunuz hep gulsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?