Sümüklüböceğin hikayesi

herkese gerçek canlı bir merhaba.yazım bitti.benim hikayem bitti.benimki böyleydi.bu demek değil herkesin de böyle olsun.böyle olacak.bu sadece benim hikayem.insan bir şekilde mutlaka anne olabiliyor.yeter ki istesin.haaa şimdi herşey tozpembe yolun başındayız.çokkk güzel...ileriyi bilemeyiz.yarından kimin haberi var ki?
ben mutluluğumu paylaştım.tek dileğim bir kişinin ben de artık anneyim diye haykırması.bir kişiye bile sebep olabilirsem ne mutlu bana..

size söz aynen yazdığım gibi aktaracağım demiştim başlarda.özür diliyorum.bazı imla kurallarını başta düzelttim.gözümden kaçanlar da oldu.sonrasını koyverdim .çabuk çabuk yazdım zaman darlığından.

sonra;ne çok yediğimden içtiğimden bahsetmişim.çok ayıp bana.

bir de daha doğru yazılması gereken kelimeyi hatırlayınca onlarda da düzeltme yaptım.

hikayemi tamamlamamı bekleyen yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.şimdi yazanlara teşekkürlerimi sunabilirim.hoşçakalın...sevgiyle kalın.

seni canı gönülden tebrik ediyorum.. allah sana kızına ve eşine sağlıklı mutlu güzel yıllar nasip etsin....

çok teşekkür ederim nil yazdıkların için.evet.bir gülüşleri herşeyi unutturuyor.o kadar yoruluyorsunuz.en küçük bir hareketi insana herşeyi unutturuyor.amin canım amin tüm dualarına amin.ben de her zaman tüm anneler ve anne adayları için duamı ediyorum.bir oğlunuz vardı değil mi?böceğim ve ben öptük sizi... hemen silmeyin.biraz kalsın.

yazılarınızı göz yaşlarıyla okudum ama sizin için duyduğum sevinçten kaynaklanıyordu, allah güzel kızınızla birlikte mutlu bir ömür yaşatsın, acılarınız çok geride kalsın

yazılarınızı göz yaşlarıyla okudum ama sizin için duyduğum sevinçten kaynaklanıyordu, allah güzel kızınızla birlikte mutlu bir ömür yaşatsın, acılarınız çok geride kalsın

gözyaşları hep mutluluğa aksın inşallah..çok teşekkür ederim güzel temenniiniz için.kaldı kaldı...çooook gerilerde.o yüzden yazdım. iyi geceler....

çokkk teşekkür ederim güzel yorumunuz için.binlrce milyonlarca amin amin aminnnnnn

sizin de yavrunuzu bağışlasın.fotosunu da koymuşsunuz.maşallah ona.milyon kere maşallah.halanızın kızını da tebrik ediyorumO çok daha taze anne. güle güle hayırlı geleceklerde büyütsün yavrusunu.Allah epimizin yavrusunu bağışlasın.Amin.

inanın sizin mutluluğunuzla mutlu oldum bundan sonra bütün gözyaşınız sevinç için olsun...

Guzeller guzeli Deniz'in guzeller guzeli annesine masallah diyorum oncelikle.
harika anlatmissin duygularini, yasadiklarinizi...
Hersey gonlunce olmaya hep devam etsin, yuzunuz hep gulsun!

Başından beri okuyorum yazdıklarınızı,ne güzel dile getirdiniz..Allah sağlıklı,uzun ömür versin kızınıza.Deniz çok şanslı çünki çok iyi bir annesi var

Amin canım.amin..Allah hiçkimseyi yavrusundan ayırmasın.sizi 38 de okuyordum paylaştığınız zamanlarda.evet.artık ben de emek verdikçe çok cüretkar bir şekilde gerçek annenin bakan olduğunu yükses sesle söylüyorum yeri geldiğinde.öyle doğurmayla anne olunmuyor.yoksa sokaklardaki kedi köpekler de anne.9 doğur at bir kenara.annelik insanın ruhundaymış.senin ruhuna verilmişse annesin.yoksa bedenin istediği kadar makine gibi çalışsın.
çevreme artık aldırıyorum.çünkü o kadar sardılar ki yavrunu.hemen hemen hergün bir cicisi geliyor yavrumun.ben diyorum onun cicisi çok siz gelin sevin onu.onun sevgiye ihtiyacı var.öpüyorlar seviyorlar melek bu melek diyorlar.o yüzden artık çevreyle daha bir barışığım.şükür!
siz de epeyi cefa sonunda kavuşmuşsunuz yavrunuza.Allah sizi de yavrunuzdan ayırmasın.hiçbir anneyi.yiğeninizi de kutluyorum..yavrusu hayırlı evlat olsun.
biz de sizi öptük teyzesi...gerçi şimdi uyuyor ama siz öpüldünüz sayın.

görüşmek mi? kısmet...

Guzeller guzeli Deniz'in guzeller guzeli annesine masallah diyorum oncelikle.
harika anlatmissin duygularini, yasadiklarinizi...
Hersey gonlunce olmaya hep devam etsin, yuzunuz hep gulsun!

çok teşekkür ederim sevgili vanilya....amin amin amin...hep beraber güleceğiz inşallah.inşallah yarabbi inşallah. okunan ezan hürmetine..

çok duygulandım,mutluluğunuz sonsuza kadar sürsün,hayırlı evlat olsun inşallah

selam .....cok guzel ya ...kızınla bı omur mutluluk sızee.....her anını yasa her dakıkasını ıcıne cek ınan zaman cok cabuk gecıyo ...hele bı dıllensın tamamdır artık.....yazılarının devamını okıcam canım cok optummmmm kuzunu

Merhaba, Allah bebeğinizle, ailenizle hep beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat nasip eder inşaallah. Hikâyelerimiz birbirinden farklı ama çoğumuz benzer şeyleri yaşıyoruz ve sizi o kadar yürekten anlıyoruz ki... Ben de 2. tüp bebek denemesine hazırlanıyorum şu an, inşaallah bir ay sonra transferim olacak. Yaşadıklarımı yazmayı düşündüm, hemen ardından sizin topiğinizle karşılaştım. Tevafuk!... Belki de yazacaklarım sizin gibi mutlu sonla bitecek, ya da başlayacak Allah'tan dilerim ki bu inanılmaz mucizeyle hepimiz bir gün karşılaşırız. Cimcimenize ve size sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…