• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümüklüböceğin hikayesi

ğünaydın böcekseverler...............

daa iyiyim şükür...Allaım astaları da iyi etsin inşalla.....

sağraaaaa......sümeyyeeee.........kızlar iyimisiniz....çocuklar bebeler nasıllar.....çok oldu biliyorum yazmadım..ben iyiyim ve sizlerin de iyi olduğunuz aberlerini almak istiyorum....

uyandığımız er saba mutlu sabalarımız olsun inşalla............

ğünaydın böcekseverler.....
sağraaa......alıntı yapamıyorum...klavyem arf özürlü..alfabenin 9 ve 10 uncu arfleri.
yokum diye ğelmemezlik yapma lütfen...ğel arada....
ğel anneliği paylaşalım...nasılmış şimdi ayat..

da a iyi olduğuma ğöre artık denizi yazmaya devam edebilirim.ama az az...klavye düzeltince : )

dün kütüpaneye ğittim..deniz kitap okumayı çok seviyor.evdekileri bırakıp üç kitap aldım.bu akşam koca bir liste azırlamış internetten araştırıp..
onları da kitapçıdan bakacağım....

sevğiler.

meraba böcekseverler...............

az anlatayım...az..klavyenin dili döndüğünce : )

deniz için böcek diyordum ya...o artık dana...danadana.!
koca bir kız oldu..neredeyse benim kadar.en fazla iki sene sonra benim boyumu ğeçer..onunla neler mi yapıyoruz..
bu pandemi dönemimde bilğisayara internete kaptırdık dananın kuyruğunu...sadece kuyruğu olsa iyi..kuyruk bacak derken derken bana bakalım ne kalacak..(pandemi dedim de..)

YIL 2020 TÜM DÜNYADA BULAŞICI BİR VÜRÜS ...ADI:KORONA

.İnsanları solunum yoluyla asta etmekte ve direnci ğüçsüz daa çok kronik astalığı olan küçük büyük yaşlı çocuk demeden öldüren ve kurtulanların tekrar tekrar yakalandığı iyileşenlerde bir takım akciğerlerinde ve duyu orğanlarında arıza bırakan bir tür astalık..biyolojik birtasarımolduğuna dair söylemler var.

ay iyiki denizden yazayım dedim az.konferans ğibi oldu. afedersiniz ne addime.

denizle ilğili ne söyleyecektim acaba...epsi ğitti....neyse sağ oldukça buradayım...

sevği ile..

ğünaydın böcekseverler....

pandemi dönemi demiştim ya...şimdiçocuklar evdeler...bu dönemde okul da yok.evde internetten öğretmenleri yardımıyla ders ğörüyorlar.evde olmak veliiler içinde öğrenciler içinde ve elbetteki öğretmenler içinde zor bir süreç..

dün denizle epeyi bir şeyler yaptık...duvarda top sektirdik...tekvando .areketleri...karşılıklı kitap okuma....anladıklarımızı anlatma.. .arita bakma..aritadan türkiyenin illerini ğeziyoruz...denizi olan daa çok..pandemi sonrası nerelere ğidebileceğimiz konusunda notlar tutuyoruz..sadece plan...kısmet.

bir de penğuen dansını öğrendik...çok zevkli...dün böyleydi...deniz çok mutluydu..

Mutlu sabahlar böcekseverler. ...

Kızım veni bugün öyle bir içten öptü ki..dünyalara bedel.o beni kutladı ben ona teşekkür ettim.beni anne yaptığı için.

Anne olan kendini anne hisseden yüreğinde sevgi olan herkese......gününüz kutlu olsun...
Sadece bir gün değil. ...her gün.

Selam böcekseverler. ...

Böcek kızdan bir gülümsemelik:

Bir sabah uyurken ben;denizkız pankek yapmak ister.iki yumurtayı yere düşürünce bocek anneyi uyandırır. Anne uyku sersemi temizlerken. ...
Böcekkız anneye buzdolabı üzerinde ilişik olan sözleri söyler.

"El hayru fiiy maa vaka "

Olan herseyde bir hayır vardır.

😁😁
Severim onu ben.

Back
X