• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümüklüböceğin hikayesi

Ne güzel yazmış deniz
İyi ettin kötüleri nefesinle ...
Bu dünyanın en güzel iltifatı olabilir
Nasıl güzel tanımış annesini
Sarılıyorum denize
Hep mutlu ol çocuk ❤️

mutlu sabahlar olsun böcekseverler.........

deniz büyüyor ve birçok şeyi öğreniyor..bu yaz tatili ona çok şey kattı.
camiye gitti sureler öğrendi,benimle birlikte akşam namazı kıldı.başı açıktı ama olsun.
sabahları özellikle,acıktığı zaman başının çaresine bakıyor,yumurta pişiriyor,tost yapıyor,salata hazırlıyor,peynir ekmek yapıp yiyor.dün teyzesine aç mısın sana makarna yapıyiim mi demiş : )

evet,ilk makarnasını pişirdi iki gün yedi.bitince yine yapmak istedi.
birlikte poğaça yoğurduk,o ayrı ben ayrı.önce beni gördü.sonra kendi ayrıca bir hamur yoğurdu.(hamur leğenimiz tekti,beklemek zorunda kaldı)
aynı gün ona da bir hamur leğeni aldık çok sevindi.

bu ara hoşuna giden şarkıları rep tarzında yüksek sözle söylüyor..içim gülümsüyor bu hallerine...yüzüme de yansıyor.
bu gün tarhana çıkardık bana yardım etti.bir kaç gün sonra da yeni bir tarhana çıkartacağız.bu kez işi ticarete döküyoruz...girişimci ruhumuz uyandı.satış sonrası ücretin çeyreğini istiyor.yardım etmesi koşulu ile....yalnız ilk kendimize yaptığımız tarhanaya pek yanaşmadı ondan bir alacağı yoktu.gitti içeride neredeyse gün boyunca çizgi film izledi uzanıp.sonra sıkıldı galiba,sonlarına doğru yadım etti gönüllü olarak.
ücretli tarhana hep aklında ama..dilinde de.
zaten her istediğin oluyor ne yapıcan parayı diyorum..doğru, diyor.ama bir daha ki bahsi geçtiğinde yine istiyor.

ev de süpürmeye başladı..evet evet.deniz..ev süpürüyor artık..(nasıl süpürürse süpürsün,ellemiyorum)
tatiller denize çok şey katıyor.deniz tatilleri.ilk kez orada elektrik süpürgesi kullandı.evde de devam ediyor.ama genelde sadece oturduğumuz salonu süpürüyor.
ilk klozet deneyimini de tatilde yapmıştı evde devam etmişti.

kilosu iyi,normal sınırlarda.eh bir iki gram üstünde olabilir.sağlığı maşallah..gözlükleri çkarttık.bu ara çok hafif kayma sezinliyorum.sabahları ben uyurken cep telefonda video ,dizi izliyor kendine göre..bir de yan yatıp izliyor.bu konuda kedi köpek gibiyiz..gırrr.

iki kere de bana evlenmemi söyledi.sigara içmeyen horlamayn biriyle...kardeş sevdası hep var.

parasını yönetmesinde iyi.bayram harçlıklarına hiç karışmıyorum.ona güveniyorum.üçe böler.o ara ne istiyorsa onu alır.tatil,ihtiyaç ve isteklere böler.
dört mü oldu?

çoğu zaman işbirliği yapar benimle..ancak gitmem dediği yerler de çoktur.anladım ki okul büyük bir nimetmiş...ikimiz açısından da..
ben kendi adıma söyliyeyim;sevgiliyi bekler gibi bekliyorum....heh heh..

bu kadar olsun...sevgi ile.
bir kaç kere ekmek,dondurma vs gibi minik şeyler almaya gitti dışarı.kontrollü gönderiyorum,balkonda bekliyorum.su taşımama yardım ediyor .5lt lik pet şişeyi bir o bir ben taşıyoruz mesela..ikimizde de ayrı ayrı 5 lt.

ha ,pudink te yapıyor.
yemek programlarını seviyor ve izliyor...doğal olarak.

mutlu sabahlar olsun böcekseverler.........

deniz büyüyor ve birçok şeyi öğreniyor..bu yaz tatili ona çok şey kattı.
camiye gitti sureler öğrendi,benimle birlikte akşam namazı kıldı.başı açıktı ama olsun.
sabahları özellikle,acıktığı zaman başının çaresine bakıyor,yumurta pişiriyor,tost yapıyor,salata hazırlıyor,peynir ekmek yapıp yiyor.dün teyzesine aç mısın sana makarna yapıyiim mi demiş : )

evet,ilk makarnasını pişirdi iki gün yedi.bitince yine yapmak istedi.
birlikte poğaça yoğurduk,o ayrı ben ayrı.önce beni gördü.sonra kendi ayrıca bir hamur yoğurdu.(hamur leğenimiz tekti,beklemek zorunda kaldı)
aynı gün ona da bir hamur leğeni aldık çok sevindi.

bu ara hoşuna giden şarkıları rep tarzında yüksek sözle söylüyor..içim gülümsüyor bu hallerine...yüzüme de yansıyor.
bu gün tarhana çıkardık bana yardım etti.bir kaç gün sonra da yeni bir tarhana çıkartacağız.bu kez işi ticarete döküyoruz...girişimci ruhumuz uyandı.satış sonrası ücretin çeyreğini istiyor.yardım etmesi koşulu ile....yalnız ilk kendimize yaptığımız tarhanaya pek yanaşmadı ondan bir alacağı yoktu.gitti içeride neredeyse gün boyunca çizgi film izledi uzanıp.sonra sıkıldı galiba,sonlarına doğru yadım etti gönüllü olarak.
ücretli tarhana hep aklında ama..dilinde de.
zaten her istediğin oluyor ne yapıcan parayı diyorum..doğru, diyor.ama bir daha ki bahsi geçtiğinde yine istiyor.

ev de süpürmeye başladı..evet evet.deniz..ev süpürüyor artık..(nasıl süpürürse süpürsün,ellemiyorum)
tatiller denize çok şey katıyor.deniz tatilleri.ilk kez orada elektrik süpürgesi kullandı.evde de devam ediyor.ama genelde sadece oturduğumuz salonu süpürüyor.
ilk klozet deneyimini de tatilde yapmıştı evde devam etmişti.

kilosu iyi,normal sınırlarda.eh bir iki gram üstünde olabilir.sağlığı maşallah..gözlükleri çkarttık.bu ara çok hafif kayma sezinliyorum.sabahları ben uyurken cep telefonda video ,dizi izliyor kendine göre..bir de yan yatıp izliyor.bu konuda kedi köpek gibiyiz..gırrr.

iki kere de bana evlenmemi söyledi.sigara içmeyen horlamayn biriyle...kardeş sevdası hep var.

parasını yönetmesinde iyi.bayram harçlıklarına hiç karışmıyorum.ona güveniyorum.üçe böler.o ara ne istiyorsa onu alır.tatil,ihtiyaç ve isteklere böler.
dört mü oldu?

çoğu zaman işbirliği yapar benimle..ancak gitmem dediği yerler de çoktur.anladım ki okul büyük bir nimetmiş...ikimiz açısından da..
ben kendi adıma söyliyeyim;sevgiliyi bekler gibi bekliyorum....heh heh..

bu kadar olsun...sevgi ile.
bir kaç kere ekmek,dondurma vs gibi minik şeyler almaya gitti dışarı.kontrollü gönderiyorum,balkonda bekliyorum.su taşımama yardım ediyor .5lt lik pet şişeyi bir o bir ben taşıyoruz mesela..ikimizde de ayrı ayrı 5 lt.

ha ,pudink te yapıyor.
yemek programlarını seviyor ve izliyor...doğal olarak.
Uzuuuun zamandır böyle yazılarını bekliyordum. Sizin büyüdüyünüzü, sizi okuyunca çok mutlu oluyorum.

Tarhana işiniz bereketli olsun. Severim tarhana yapmayı. Bir de cidden yardım eden biri varsa tadından yenmez ❤️❤️❤️

selam böcekseverler........

bu gün denizle teknofestteydik..
geçen yılla birlikte ikinci gidişimizdi.ı ıh.bize göre değil miş.dedim belki ilgisi olur..sıkıldı.dönerken dondurmacıya girdik...kahveli..süper bir şey..
denizle kahvenin kendisini de birlikte tatmış ta olsak bu kahveli dondurma başka bir şey..ikimiz de zevkle yaladık yuttuk.oturduğumuz yerin önü sırf cam.gelen geçen...
içimden ''tam benlik bir yer,geleni geçeni incele sosyolojik yorumlamalar çıkar''
dedim kendime...
başımı kaldırdım yukarı.
......salonu.a bizim evlendiğimiz düğün salonu.denize dedim ki babanla biz burada evlenmiştik.çevre ile ilgili bir şeyler sordu.yoktu,yoktu..sorduğu şeyler yoktu o zamanlar..hatta dondurma yediğimiz dünya bile.öyle dedim ona..
hayat böy le...yapacak bir şey yok.

bugün kızımla beraber kahveli dondurma yalayarak sevdim geçmişimizi...sevdim,andım...
kızımla beraber.........hayatın armağanı kızımla : ) : )

sevgi ile.

Selamun aleykum Deniz annem, nasılsınız? Uzun süredir yazmıyorsun, bir yaramazlık yok değil mi? Deniz kız nasıl?

Ben 4 aralık doğum yaptım, ikimiz de iyiyiz çok şükür

Selamun aleykum Deniz annem, nasılsınız? Uzun süredir yazmıyorsun, bir yaramazlık yok değil mi? Deniz kız nasıl?

Ben 4 aralık doğum yaptım, ikimiz de iyiyiz çok şükür
aldım kabul ettim sümeyye selamını.....iyyizşükür.yok..şükür bir yaramazlık yok.denizin yaramazlıklarından başka : )

ggüle güle büyüt yavrunu.hayırlı evlat olsun inşallah.

mesajını okuyunca macup iisettim kendimi...seni ve sarayı sormadım iç...nasılsınızne yaptınız diye...yazarım diye ümit ediyorum.

bir süredir laptopumu kullanmadım.artık miadı doldu..son zamanları.şimdi yazarken de bazı arfler....hhhharfler çokkk bastırmayınca çıkmıyor.telefonla da anlaşamıyoruz pek.

daa iyi zamanda daa iyi şartlarda atırınızı soracağız..denizle beraber : )
buradan : )

Harika yazmış annesi senin nasıl güçlü sağlam ve hızlı olduğunu ve emek vererek yaptığın herşeyi sevdiğini yazmış 🤗 oyy kuzum nasıl tatlısın sen yaa Maşallah sana tatlı böcek😇💕

selam sahhra.....nasılsın...bebiş nasıl...34 aftalık olmuşsunuz...anne olmaya az kalmış olmalı...iyi misiniz...sarıyorum seni...hhhayırlı doğum diliyorum...

selam sahhra.....nasılsın...bebiş nasıl...34 aftalık olmuşsunuz...anne olmaya az kalmış olmalı...iyi misiniz...sarıyorum seni...hhhayırlı doğum diliyorum...
Teşekkür ederim Deniz annem💗 🤗 biraz erken gelmek istedi benim minnoş böcek ilaclarla hastane yatisi ile durdular sancıları simdi evdeyiz istiharet bol bol vaktinde gelir inşallah 🙏 iyi masallah simdilik büyümeye çalışıyor
Bende sana Deniz kuzuma kocaman sarıldım 🥰😘

Nasıl başlayacağımı bilemedim 😔 sizi internette buldugumda deniz kuzusunu yeni almıştınız. Okadar güzel yazmıştınız ki ben günlerce ağlamış kendime gelememiştim.beni belki hatirlarsiniz yazmıştım size 🤗 tüp bebek tedavisi görürken sizi buldum.gunlerce ağladıktan sonra kendimi en yakın çocuk esirgeme kurumunda buldum.cok istedim sizi okuduktan sonra vakit kaybediyoruz kurumda onlarca çocuk bizim gibi evlat diye yanan anne babaya ihtiyacı var ve biz canımız malımız pahasına ısrarla tedaviler görüyoruz. Eşim ozamanlar hiç istemedi hatta çok cookkk üzüldüm dünden beri eşinizi kaybettiğinizi okudum .eşinizin tepkilerini mutluluğunu okumuştum eşime. Asla deşmişti.tek erkekti eşim ve ailesi eşi dostu arkadaşları hep aynı yerde oturuyorduk denicez doktor olmaz diyene kadar demişti ve ben çok üzülmüş ve kirilmistim eşime.sizi uzun süre takip ettim girdim girdim baktım deniz kuzusunun muhteşem anne ve babasıyla geçirdigi zamanlara. Dünden beri çok üzgünüm sizin adınıza 😔 çok erken gidiş, çok genç bir yaş ve zamansız ayrilik😔rabbim size hayirli ,sağlıklı,huzurlu omur nasip etsin inşallah 🙏tüm güzel dualarım sizinle 🤗🙏şuan 39 yasindayim 11 yıl geçti ve eşim çok pişman keşke diyor keşke senin dediğinde başvursaydık çoktan kizimiz bizimleydi. Ankara dan sıradayız sanirim 1 yıl gibi bir süremiz daha var bekliyoruz sıramızı kavuşmak için. Güzel denizin güzel annesi zaman çok acı ama ilaç sadece o.neler neler yaşadık bizde.tum yaşantımızı değiştirdik Ankara merkezden uzaklaşıp önce çevreyi değiştirdik. Müstakil bahçeli bir ev aldik eşim yalvara yalvara beni kuruma goturup başvuru yaptırdı ailemde etraftakilerde ne derse desin o bizim olacak biz büyüteceğiz bizim kanımızdan olmasada canımızdan olacak onu ima ile hissettiren bile olsa kim olursa olsun silerim dedirtti rabbim zamanı gelince 🤗 zaman size ve deniz kuzusuna çok güzel hayat nasip etsin inşallah 🙏Deniz kuzusunu çok opuyorum 🤗sizide yürekten kocaman kucakliyorum😍tekrar başınız sağolsun.

Merhaba denizin annesi uzun suredir girip okuyamadim burayi... İkizlerle firsat olmuyor tabi. Denizi tebrik ederim takdir almis 😍

Back
X