- Emoji Skoru
- 3.559
- Puanlar
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
çok güzelsiniz, kalbiniz güzel, bir sürü güzel işte.... parmağını emiyormuş deniz. bende kocaman hatta evli bir bayan olmama rağmen emmeye devam ediyorum. çok uğraştım bırakmak için ama başıma ağrılar giriyordu. kundağa sararlarmış fakat kolumu çekiştire çekiştire çıkarıp parmağımı emermişim yeni doğduğumda dahi. hep hayatımda tattığım en güzel şey olarak değerlendirdim parmağımı. bal akıyor sanki. sağ elimin baş parmağı :) elimize kına yakardık, çorap sarardık. ben topuğu delik çorap bulur onu sardırırdım. baş parmağımı çıkarmam lazım yoksa uyku tutmaz :). parmağımda bir deforme olmadı. ama incelen ya da yara çıkanları duydum. İnşallah deniz böyle bişeyle karşılaşmaz.
canım çok teşekkür ederim...çok hoşsunuz çok tatlısınız ya...demek o kadar tatlı...anlıyordum zaten...normalde pek ağlamaz,şükür.ama uykusnuda parmağını ağzından çekince öyle acı ağlıyor ki....yavrum...bazen vicdan azabı duyuyorum.biliyorum,ona ihtiyacı var.haz alıyor.ama onun iyiliği için...damak yapısı bozulmasın..dişleri....parmağı...
bal akıyor sanki....yavrum yaaa...kıyamam sizlere...denizin de öyle.sağ baş parmak.biz yara bandı sarıyoruz gece...sabah o uyanınca açıyor...şimdilik alternatifimiz bu...
sevgiler....