atlamışım ,özür....
anne olunca sen de çocukluğunu yeniden yaşarsın inşallah..zaten insanın içindeki çocuk hep çocuk kalmalı....
biz de çok şanslıyız onun gibi bir evlada sahip olduğumuz için...ŞÜKÜRLER OLSUN SANA...
tiyatro hayat...her tiyaro başlangıcında tiyatro hayatın aynasıdır anonsu yapılıyordu en son gittiğim yıllarda...gerçekten öyle..tiyatro sevgisi benim içimde de var...o ''oyunumuzun başlamasına 10 dk var'' anonsunu duyar duymaz heyecan dolar içime...şimdi ne yaşayacağım ne öğreneceğim diye..her tiyatro oyunu bir şeyler öğretir bana..ona da öğretsin istiyorum.tiyatro bilinci oluşsun..tabiii bilemeyiz..denizin içinde neler var,neler çıkacak...ben herşeyi göstereceğim denettireceğim...öğreneceğim neye yatkın olduğunu.evdeki canlandırmalara çok ilgisi.az daha büyüsün....
evet.denizi hemen öne geçirdim.ara sıra masumca kuralları yıkmanınbir zararı olmaz diye düşünüyorum..içinde kötülük barınmıyorsa...hem zevkli de

onun için,iyiliği gleceği için elimden geleni yaparım,yapacağım da...
demek düz ayakkabıyla da şık olunabileceğini ben de hissettin..gerçekten geçirebilmişim.heh!ne mutlu...zira;(bu zira da roman larda gibi oldu.ama yazıya böyle yakışıyor...günlük hayatta insan ne kadar kullanır ki bu kelimeyi..neyse)ben gerçekten de topuklu ayakkabı giyen biri değilim

iltifat etmişsin.teşekkür...güzellik göreceli...yine de teşekkür...uzaktan da olsa insanın ruhuna bir el değiyor,okşuyor.
ooooooo...o.sen hele bir anne ol...neler düşüneceksin ,neler yapacaksın neler....herşey kendiliğinden oluyor.başarılımıyım?
erken...çok erken bunu kabul etmem için...ama şimdiye kadar geldiğim nokta doğru yolda olduğumu gösteriyor.inşallah hep böyle devam eder...
anne olmak istiyorsan zaten annesin...topuklu ayakkabıları da giymezsin olur biter....inşallah çoook yakındır ....buradan paylaşırsın

sevgiler