• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümüklüböceğin hikayesi

öyle güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını duygularını ve kızına kavuşmanı...alkışlamamak mümkün değil
ne büyük bir mutluluktur bu yılların özlemi ve sonunda kızına kavuşman
sen doğurmuş ol veya evlat edinmiş ol önemli değil önemli olan senin ve eşinin onu ne kadar sevdiğiniz ona ne kadar emek verdiğiniz
allah bir ömür hep beraber ve mutlu etsin sizi
edebiyatı ve yazmayı seven biri olarak yazdıklarını arada okuyorum vegüç veriyor bana
5.5 yıllık evlilikten sonra 1 aşılama 4 tüp bebek ve bir yarım kalan tüp bebek denemesinden sonra 2 si normal gebelikten sonra erken dönemde düşük biri tüp bebek hamileliğinden sonra gelişmediği için kürtaj yani 3 bebeğimin kaybından sonra gelen doğal gebeliğimin mucizesi 36 yaşındayım(37 ye az kaldı) ve 4 aylık hamileğim inşallah bende senin gibi güzel günleri geçirebilirim oğluşumla
allahım herkesin evladına sağlık versin hepimizinkine ve her isteyene güzel bir annelik nasip etsin...

Başından beri okuyorum yazdıklarınızı,ne güzel dile getirdiniz..Allah sağlıklı,uzun ömür versin kızınıza.Deniz çok şanslı çünki çok iyi bir annesi var :16::54:

çok teşekkür ederim güzel dileklerinize...ben de çokkk şanslıyım...sevgiler....

selam .....cok guzel ya ...kızınla bı omur mutluluk sızee.....her anını yasa her dakıkasını ıcıne cek ınan zaman cok cabuk gecıyo ...hele bı dıllensın tamamdır artık.....yazılarının devamını okıcam canım cok optummmmm kuzunu

çok teşekkür ederim üçüzlerin annesi muallim...yaşıyorum.yaşıyorum.artık bana anneee diyor annnnnnem...annecimm...hem de artık öyle düz değil..an neee diyehani nerdesiiin an neee der gibi söylüyor.nasıl mutlu oluyorum.evden kısa süreliğine çıktım bugün.özlemiş beni.nasıl yaklaşıyor cilve yapıyordudaklarını büzüp bana..koklıycakmış öpücekmiş gibi.başını yaslıyor bana.niye gittin der gibi...canım yavrum.yazarken gözlerim doluyor.

yaaa çok duygulandım allah bebeğini sana bağışlasın ablacım hayırlı ve sağlıklı bi ömür versin rabbim.umarım bebekle mutluluğun kat kat artar:emir_bebek:

Merhaba, Allah bebeğinizle, ailenizle hep beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat nasip eder inşaallah. Hikâyelerimiz birbirinden farklı ama çoğumuz benzer şeyleri yaşıyoruz ve sizi o kadar yürekten anlıyoruz ki... Ben de 2. tüp bebek denemesine hazırlanıyorum şu an, inşaallah bir ay sonra transferim olacak. Yaşadıklarımı yazmayı düşündüm, hemen ardından sizin topiğinizle karşılaştım. Tevafuk!... Belki de yazacaklarım sizin gibi mutlu sonla bitecek, ya da başlayacak :34: Allah'tan dilerim ki bu inanılmaz mucizeyle hepimiz bir gün karşılaşırız. Cimcimenize ve size sevgiler...

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.transferiniz hayırlı olsun hayırla gelsin yavrunuz siz lütfen yılmayın.tüpbebek tedavisinin çok yorucu bir süreç olduğunu bilirim.canınız ne istiyorsa onları yapın.yiyin,için gezin.ya da ne istemiyorsa onu yapmayın.relaks bir şekilde başlayın..sonucunu paylaşırsınız umarım...tüm anne olmak isteyenler,anne olanlar, olacaklar..hep dualarımda...Allah kabul etsin inşallah.AMİN.

yaaa çok duygulandım allah bebeğini sana bağışlasın ablacım hayırlı ve sağlıklı bi ömür versin rabbim.umarım bebekle mutluluğun kat kat artar:emir_bebek:

Teşekkür ederim yavrucum sağolasın..artıyor yavrum artıyor.Allahıma bin şükür

hiç böyle olacağını düşünmezdim.düşünmeye vaktim olmadı ki...ne olacak nasıl olacak diye....hiç beklemediğim bir anda nasıl bir telaş içimde düştü kucağıma yavrucum...canım kızım...yazdıklarıma bazen göz gezdiriyorum da... çok eksik bile yazmışım.uygun bir vaktimde kendi alıntılarımı tamamlıyacağım.

ne kadar güzel ifade etmşsin duygularını çok içten doğal tebrik ediyorum seni 4 sayfayı okudum okumaya devam edicem güzel kızınızı benim için öpün çok şanslı kızınız doğurmakla anne olunmuyorki bunun en iyi öreneği sizssiniz..anneniz çöp kutusundan meyveli yoğurdun kutusunu alıp saklamış size getirmek için o sayfayı okuyunca çok duygulandım benim anneciğimde öyle yapar okuma yazma bilmez oğluma yedirdim hazır yiyeceklerin kutusunu saklar markete gider aynısını alır ne mutlu size

ne kadar güzel ifade etmşsin duygularını çok içten doğal tebrik ediyorum seni 4 sayfayı okudum okumaya devam edicem güzel kızınızı benim için öpün çok şanslı kızınız doğurmakla anne olunmuyorki bunun en iyi öreneği sizssiniz..anneniz çöp kutusundan meyveli yoğurdun kutusunu alıp saklamış size getirmek için o sayfayı okuyunca çok duygulandım benim anneciğimde öyle yapar okuma yazma bilmez oğluma yedirdim hazır yiyeceklerin kutusunu saklar markete gider aynısını alır ne mutlu size

çok teşekkür ederim teyzesi...ben onu o kadar çok öpüyorum ki herkes için oluyor.ama ara sıra tutmalıyım kendimi.zilli.bunu kullanıyor.özellikle de uyutmaya çalıştığım zaman.hemen cayıyor uyumaktan.:))
anneler şaşırtıyor... Allah yanımızdan eksik etmesin.
tekrar teşekkürler....sevgiler ...

şu an anneliğin tadını çıkarıyorum. kendime çay demledim.bir tepsiye de ne seviyorsam koydum.kocayı kızı uyuttum.keyfini çıkarıyorum.haaa aslında kız bizi uyuttu.bir damlacık şeyin bizi yere sereceği aklıma gelmezdi.onu uyutmaya çalışırken uyumuşuz.uykusu kaçtı mı yandık.:18:

eylül 8..az sonra seni okuyacağım.kimseyi atlamak istemiyorum

slm ablacım bi akrabamızda aynı şeyleri yaşadı şimdi onu anımsadım aynı şeyleri söylüyordu.yirmi yıl kadar çocuğu olmadı sonra tüp bebekle ikizler oldu düşük yaptı.ikizlerden sonra bişey yapmadı gebe kaldı onlarda düştü malesef(cnm kalecan ablammm seni çok seviyorum)sonra evlat edindi ve onun o mutluluğu görülmeye değerdi tabi ben küçüktüm o zamanlar ama aklımda kaldığı kadarı düşünüyorumda allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.

slm ablacım bi akrabamızda aynı şeyleri yaşadı şimdi onu anımsadım aynı şeyleri söylüyordu.yirmi yıl kadar çocuğu olmadı sonra tüp bebekle ikizler oldu düşük yaptı.ikizlerden sonra bişey yapmadı gebe kaldı onlarda düştü malesef(cnm kalecan ablammm seni çok seviyorum)sonra evlat edindi ve onun o mutluluğu görülmeye değerdi tabi ben küçüktüm o zamanlar ama aklımda kaldığı kadarı düşünüyorumda allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.

teşekkürler dermet....amin amin... hayırlı evlat olsun yavrularımız....

öyle güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını duygularını ve kızına kavuşmanı...alkışlamamak mümkün değil
ne büyük bir mutluluktur bu yılların özlemi ve sonunda kızına kavuşman
sen doğurmuş ol veya evlat edinmiş ol önemli değil önemli olan senin ve eşinin onu ne kadar sevdiğiniz ona ne kadar emek verdiğiniz
allah bir ömür hep beraber ve mutlu etsin sizi
edebiyatı ve yazmayı seven biri olarak yazdıklarını arada okuyorum vegüç veriyor bana
5.5 yıllık evlilikten sonra 1 aşılama 4 tüp bebek ve bir yarım kalan tüp bebek denemesinden sonra 2 si normal gebelikten sonra erken dönemde düşük biri tüp bebek hamileliğinden sonra gelişmediği için kürtaj yani 3 bebeğimin kaybından sonra gelen doğal gebeliğimin mucizesi 36 yaşındayım(37 ye az kaldı) ve 4 aylık hamileğim inşallah bende senin gibi güzel günleri geçirebilirim oğluşumla
allahım herkesin evladına sağlık versin hepimizinkine ve her isteyene güzel bir annelik nasip etsin...

çok teşekkür ederim eylül yazdıkların için.canım zor dönemler geçirmişsin.inşallah hepsi geride kaldı...benimki gibi güzel mutlu günler yakında.....

not:kızım bugün dudağımdan öptü beni.:24::8::16:

merhabaaa çok etkilendimmm büyülendim adetaa gözlerim dolduu :))) yüzümde bir tebessüm oluştu teşekkürrrr ederimmmmmmmmmm :55::55:
herkese kocamaaan bir selam olsun....yaklaşık 4 ay öncesinde yazmaya başladığım hikayemi şimdi buraya geçirebilme imkanı buldum...lütfen....okuyun ama yorumlarınızı hikayemin sonunda yapın olur mu:))
çünkü bu bir hikaye...ama gerçek olanından.....hikaye bitsin...iyi kötü hertürlü yorumunuzu okurum....
defterimi aldııımmm.geçiriyorum...

MERHABA GÜLLER
Daha önce 38 topiğinde yazıyordum.Güller diye hitap ediyordum.Dil alışmış,kalem alışmış.Geleneğimi bozmıyayım.
Bu yeni konuyu uzun zamandır yazmayı düşünüyordum.Şu an evde netim ve bilgisayarım yok.ama her an gelebilir.Okadar özlemişim ki yazmayı,anlatmayı,paylaşmayı....Özlemden daha çok yaşadıklarımı birebir yazmak için kıvranıyorumŞu an henüz toparlanmamış odamda bir yastık atmışım altıma,öyle yazıyorum.size söz;hiç değişiklik yapmıyacağım..yine eskisi gibi.şeffaf,anlık yaşanmışlıklarımı yazacağım.Şimdi olduğu gibi notlarımı aktaracağım.

Aslında bu bana göre değil.öyle yazıp ta sanki tasarlanmış gibi aktarmak.Ama dediğim gibi...Şu an ulaşamıyorum.Ve yazmak zorundayım.Yazmalıyım...Aktarmalıyım.Hiçbir duygumu kaçırmadan,unutmadan yazmalıyım.Artık kendime bir misyon edindim.ben çok güzel bir şey yaptım.Ve de çok mutluyum.İsterim ki başkalarının da acıları bitsin,dinsin.Başkaları da mutlu olsun.Tatsın anneliği.....Benim yazdıklarımı,yazacaklarımı okuyan 1 kişi bile olsa ,birşeyler uyandırabilirsem itattığım mutluluğa katabilirsem inanırım ki benim dünyadan hayattan isteyeceğim bir şey yoktur artık..

SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİ

Benim hikayemi bilen bilşr.Kısaca özetliyeyim..3 aşılama 5 tüp denemesi.spontan fakat devamı gelmeyen bir hamilelik.19 yıllık evlilik.evlatsız yavrusuz geçen bir hayat..denemeleri,acı yaşanmışlıkları burada yazmıyacağım.Çünkü artık bitti..Yaşandı bitti..Artık 0 dan başladım.Yeniden doğdum.Yeni doğdum.Kzım,sümüklüböceğim 1 yaşında.
Ben de onunla doğdum.
........................................

Düşünüyorum da......eşim yıllar önce istemişti .Ama ben kabul etmemiştim.İlle ikimizin bir parçası olsun istemiştim.Bencillikmiydi?
O zamana göre asla değil...Ama şimdiki düşüncelerime göre...Belki..
Ne çok şey kaçırmışım.Bir tatlı gülümsemenin verdiği mutluluktan haberim olsaydı düşermiydim 18 yıl boyunca acıların peşine.Ah kafa....Ah kafa...
Yine de kendimi suçlamamalıyım.Yaşamasaydım eğer o günleri şimdiki mutluluğumu tadamıyacaktım.Belki yaşanması gerekiyordu,Belki değil.Neyse..Geçti gitti.Şimdi yatıp uyumalıyım.Birkaç saat sonra böceğim uyanacak.Zinde olmalıyım.Bana iyi uykular.Size, bilmiyorum.Kimbilir hangi zaman aralığında burada okunmuş olur yazım.Hadi:))benden size neskafeler olsun.sevene...
yazdığım saat:03:09
.....................................................................................................................................................................

Back
X