- Emoji Skoru
- 3.559
- Puanlar
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
zeytin geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir kuzucuk..
deniz kızı ve annesi nasılsınız? ne zamandır uğrayamadım hareketli zamanlar geçirdik. Eliftoşun iki dişi çıktı :)) geçen haftasonu ona kalabalık bir diş buğdayı yaptık, evimizi süsledik, sokak kapımıza yazılar yazdık, diş şeklinde pastamız bile vardı.. Elife meslek seçtirdik cingöz kızım altın bilezik seçti :)) Bunlar gelemediğimiz zamanlarda yaşadığımız güzellikler ama üzücü şeyler de yaşadık maalesef.. Ben bir grip getirdim eve hepimiz hastalandık kuzucuk da ilk kez hasta olmuş oldu epey üzüldük.. Yavaş yavaş iyileşiyor gibi ama yine de sabahları öksürüyor( Asıl büyük olayı ben yaşadım bunca yıllık tedaviler üzüntülerden sonra Elif doğal yolla süpriz yapıp gelmişti yine büyük bir süpriz yaşadık hamile kaldım ben.. ama sonu iyi gelmedi, süpriz yumurtamız geldiği hızla gitti, terk etti bizi..
İşte gelemediğimiz zamanların kısa özeti böyleee..
oh oh maşallah elife...eti butu güzel güzel dişlesin inşallah...öksürük için çay ya da tatlı kaşığı bala biraz tarçın serp..ver .iyi geliyor.başka bir versiyonu.bala az limon damlat....limonlu olanı biz eşimle yapıyoruz kendimize.geçmişolsun elife...
çok şeyler yaşamışsınız..ben de zeytinle senizn yazını arıyorum bazı bazı...sana da geçmiş olsun.sağlık olsun.verecekse Mevla yine verecek....herşeyin hayırlısı...
diş şeklindeki pastayı merak ettim.fotosu varsa eklenti yapabilirmisin?
biz de bu yıl farklı kutladık kızımın yeni yaşını.babasından bulabildiğin en büyük karpuzu bulup getirmesini istemiştim.tepesini kestik.üzerine iki mum koyduk.anne baba deniz.bitti gittiiii....afiyetle yedik.tabiii deniz kesmeden önce bir güzel haşır neşir oldu koca karpuzla.sarıldı sevdi.
üflemeden bişey anlamadı ama .korktuuuu