Doğal Saç Bakım Kürleri SUNA DUMANKAYA ( Saçlarınız hızla uzayacak )

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

queen_girl

Allah im seni cok seviyorum sükürler olsun
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
260
31
118
Arkadaşlar habertürk gazetesinin 14 temmuz tarihinde ki ekinde Suna Dumankaya'nın saçlarla ilgili sorulan bir soruya verdiği cevabı bende sizlerle paylaşmak istedim umarım faydam olur...

SORU : Fön ve boya gibi işlemler nedeniyle saçlarım çok yıprandı. Uyguladığım bakımlara rağmen çok zor uzuyorlar. Saçlarımın sağlıklı ve hızlı uzamasını sağlayacak bitkisel bir formülünüz var mı?

CEVAP : 4 baş sarımsağı soyun ve kesmeden bir cam kavanozun içine yerleştirin. Bu kavanozun içine 3 parmak üzerine çıkacak kadar saf zeytinyağı da koyun. Bu karışımı 15 - 20 gün beklettikten sonra sarımsakları yemekte kullanın; hazırladığınız yağdan da bakım amaçlı yararlanın. Bu yağı haftada 1 kez saçlarınızın diplerinden uçlarına doğru masaj yaparak sürün. 2 saat bu şekilde beklettikten sonra saçlarınızı 2 kez şampuanla yıkayın. Bu formül, saçların hızlı ve sağlıklı uzaması açısından son derece etkilidir......

Ben deneyemedim henüz saf zeytinyağını alabilmek için maaşımın gelmesini bekliyorum :) bu ay inşallah denemeye başlarım...

ya ben saçlarıma zeytinyağı sürdüğümde saçlarım daha da kurumuştu çalı çalı ama herkesini yumşatıyo nasıl oluyo anlamıyorum:44:

zeytin yağlarının saf ve saf olmayanı var ya bende acaba ondan mı diye düşünüyorum saf zeytinyağı çok daha pahalı ve safını bulmakta önemli inş. bana iyi gelir şimdiye kadar denediğim tek şey çamterebentini sampuanıma katmak oldu onun faydasını gördüm bugünde şampuanımı değiştirdim bioblas kullanmaya başladım

Bunu bende okumuştum yapıcaktımda ama tamamen aklımdan çıkmış :)
Hatırlattığın harika oldu emeğine sağlık en kısa zaamanda bende deneyeceğim saçlarımı yeni kestirdim ve eski belime kadar uzanan saççlarımı özlemiyorum desem yalan olur belki yararı olur tekrar teşekkürler :)

çok mutlu oldum canım sana hatırlattığım için bende yazımı görenler olmadı diye üzülmüştüm böyle bi cvp görünce mutlu oldum inşallah en kısa zamanda uzar saçlarımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…