- 20 Şubat 2023
- 419
- 562
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bebik olsun
-
Hadi bakalım bekleyelimÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
Bat 3 Eylül cnm deli gibi burda yazıları okuyorum bende bir sağlıksız gebelik geçirdim 3 ay önce bu ay ovülasyon takibi yaptım günler geçmemeye başladı ilk hamileliğimdi sağlıksız olduÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
Yaa canım benim Rabbim gönlümüze göre versin inşallah AminnBat 3 Eylül cnm deli gibi burda yazıları okuyorum bende bir sağlıksız gebelik geçirdim 3 ay önce bu ay ovülasyon takibi yaptım günler geçmemeye başladı ilk hamileliğimdi sağlıksız olduşimdi inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip olur bende çatlamadan sonra kasık ağrısı başladı bide tuhaf tuhaf yemekler yemek istiyorum yumurtlama da olabiliyormuş bunlar araştırdım ama kasık ağrım çok fazla
AminYaa canım benim Rabbim gönlümüze göre versin inşallah Aminn
Bu şeklide durum yaşayan duymuştum inşallah hamilesinizdirKızlar 6 sında regl olmam gerekiyor. Bugün yumurtlamadan sonraki 7. Günüm. Çok hafif pembe akıntı geldi yerleşme kanaması olma ihtimali var mı
İnşallah isteyen herkes hamiledirrrrrrBu şeklide durum yaşayan duymuştum inşallah hamilesinizdir
Geçen ay bende aynı durumu yaşadım ama hatta erken adet oldum ama inşallah siz hamilesinizdir.Benim ikinci de öyle oldu ama adete birkaç gün vardı yani herkeste durum farklı oluyorKızlar 6 sında regl olmam gerekiyor. Bugün yumurtlamadan sonraki 7. Günüm. Çok hafif pembe akıntı geldi yerleşme kanaması olma ihtimali var mı
Ay benim de 3 aslında 8 gün gecikti ama ilaçsız regl olamıyorum duphaston kullandım beklemedeyim ümidim sıfır çünkü Haziran'da aşılama yapıldı kimyasal tutunamadı düşük oldu 2 ay ara verdik bu ay olmazsa başlayalım dedik pko yüzünden ümitlenmiyorum sadece meme ucum acıyor ilaç yan etkisi malesef birde midem çok rahatsız gaz inanılmaz yaşıyorum bu belirtileri aşılama sonrası yaşamıştımBat 3 Eylül cnm deli gibi burda yazıları okuyorum bende bir sağlıksız gebelik geçirdim 3 ay önce bu ay ovülasyon takibi yaptım günler geçmemeye başladı ilk hamileliğimdi sağlıksız olduşimdi inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip olur bende çatlamadan sonra kasık ağrısı başladı bide tuhaf tuhaf yemekler yemek istiyorum yumurtlama da olabiliyormuş bunlar araştırdım ama kasık ağrım çok fazla
Merhaba benimde 5 Eylül ikimizin aynıÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin birbirimize gebelik haberini veririz inşallahMerhaba benimde 5 Eylül ikimizin aynı
İnşallah Hayırlı sonuçlar alırız
Bu ay benimde ilk ovülasyon takibimdi ama malesef yumurtlama yı değerlendiremedi, yumurtlama dan bir gün önce ve bir gün sonrası değerlendirildi, hayırlısı Allah'tan
Evet cnm çok sabırsızlanıyorum ama çok belirtimde yok açıkçası sadece sağ yumurtalığıma kramp giriyo arada ama o hep oluyo Duphastonu biliyorum cnm aslında güzel bir ilaç adeti düzenliyor rahmi kalınlaştırıyor bebek oluşursa tutunmasını kolaylaştırıyor hatta bu ayda olmazsa Duphaston yazdırıcam doktora hamile olanlar bile kullanabiliyor o ilacı inşallah hamileyizdirAy benim de 3 aslında 8 gün gecikti ama ilaçsız regl olamıyorum duphaston kullandım beklemedeyim ümidim sıfır çünkü Haziran'da aşılama yapıldı kimyasal tutunamadı düşük oldu 2 ay ara verdik bu ay olmazsa başlayalım dedik pko yüzünden ümitlenmiyorum sadece meme ucum acıyor ilaç yan etkisi malesef birde midem çok rahatsız gaz inanılmaz yaşıyorum bu belirtileri aşılama sonrası yaşamıştımikimizde aynı tarihi bekleyeceğiz
ama kasıklarım da başladı malesef ağrıEvet cnm çok sabırsızlanıyorum ama çok belirtimde yok açıkçası sadece sağ yumurtalığıma kramp giriyo arada ama o hep oluyo Duphastonu biliyorum cnm aslında güzel bir ilaç adeti düzenliyor rahmi kalınlaştırıyor bebek oluşursa tutunmasını kolaylaştırıyor hatta bu ayda olmazsa Duphaston yazdırıcam doktora hamile olanlar bile kullanabiliyor o ilacı inşallah hamileyizdir
Belli olmaz cnm gebelikle adet belirtileri aynı oluyoama kasıklarım da başladı malesef ağrıgelecek kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?