🌻Gelin BAT'ı birlikte bekleyelim çiçeklerim🌻

Bende ikinci cocuk istyorum 7 eylül

Bat 3 Eylül hicbir belirtim yok test böyle cikti hamilelikten emin değilim bekleyecegim insallah olmam

Eklentiler

• 20230829_212554.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 57
Benimde 3 Eylül insallah hamileyizdirrrrr

Haziran'da aşılama denedik iğne ile yumurtam büyütüldü çatlatma iğnesi oldum aşılama yapıldı ama aşılamanın 10.cu günü yerleşme kanaması geldi progrstan kullandım ama gene de adete çevirdi tutunamadı kimyasal oluyor sanırım bu da değerlerim vs yükselmeye başlamış 2 ay ara verdim bu sırada yumurtalarım iğnelerin etkisi ile büyüdü çatladı bu ay tekrar aşılama olacak eğer regl olursam tutmazsa gene ara vericem çünkü çok fazla vurulmuştum sürekli hormon da almak istemiyorum pko olduğum için düzenli bir regl döngüm yok bu yüzden çatlama vs ne zaman olacak bilmiyorum bir de testlerden denemek istiyorum doktor önermemişti ama ne çıkar denemekten dedim

İnşallah cnmm valla çok heycanlıyım bu kadar beklentiye girmem de hiç iyi değil ama elimde değil
Merhaba yorumlarınızı heyecanla okudum hepinizin benim yumurta 24 ündeydi o zamandan beri acayip bir bel-kasık ağrısı göğüsler de hassasiyet baş dönmesi, iştahsızlık hepsi var ama ben bilemiyorum acaba üşüttüm mü diye bile düşünüyorum, ilk defa bu kadar kötü oldum ocak tan beri istiyoruz her ay psikolojik bazı belirtiler yaşardım ama. Bu ay çok farklı geldi bana, hayırlısı Allah'tan yumurtadan 13 gün sonra Eylül 5inde test yapacağım hayırlısı Allah'tan
Rabbim hepimize gönlümüze göre sağlıklı evlatlar ihsan etsin

Aynen öyle ne hayaller senaryolar yazdım şimdiden ama olsun ilerde bu hallerimeze güleriz inşallah bebişimiz kucağımızdayken
ayni ben
Yumurtlama günümde bile diyorumki hadi güzel yumurtlarim bebişe dönüşün ve şu babayla beraber başa cikalim
Gülüyoruz gecistiriyoruz ama bazende oturup agliyorum duygusal gecislerde

bat 18 ağustostu hala olmadım.idrar negatif,24ünde kan verdim o da negatif.üstelik doğru düzgün belirti de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…