- 22 Mayıs 2023
- 2.519
- 7.147
- 88
- Konu Sahibi Bebik olsun
-
Bu arada bende 3 gündür inanılmaz baş dönmesi var. Dün tansiyonuma baktık düşük çıktı. Gebelik böyle bi şey yapar mı kiBeklicez yaniben dayanamadım test yaptım evde negatif çıktı 3 ünde kan vercem regl olmazsam
Hala bir belirti yok regl günüm çok geçti aslında ben ilaçla regl olabiliyorum pko var bende duphaston kullandım ayın 15 inde 25 i bitti 10 gün süre var ya bakalımregl gününüz 3 ünde miiiiiayyy hadi inşallah ikimizde hamileyizdir yaaaaa çok heyecanlı
İnşallah hamilesinizdirrrrHala bir belirti yok regl günüm çok geçti aslında ben ilaçla regl olabiliyorum pko var bende duphaston kullandım ayın 15 inde 25 i bitti 10 gün süre var ya bakalım
Valla sağ kasığımda ağrı başladı sanmıyorum bu ay aşılama olcam eğer olmazsa sonra ki aylar ara verip ovülasyon testi deneyeceğimİnşallah hamilesinizdirrrr
Neden önce aşılama yerine ovülasyon testi denemiyorsunuzValla sağ kasığımda ağrı başladı sanmıyorum bu ay aşılama olcam eğer olmazsa sonra ki aylar ara verip ovülasyon testi deneyeceğim
Bende ikinci cocuk istyorum 7 eylülÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
Bat 3 Eylül hicbir belirtim yok test böyle cikti hamilelikten emin değilim bekleyecegim insallah olmamÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
Benimde 3 EylülBat 3 Eylül cnm deli gibi burda yazıları okuyorum bende bir sağlıksız gebelik geçirdim 3 ay önce bu ay ovülasyon takibi yaptım günler geçmemeye başladı ilk hamileliğimdi sağlıksız olduşimdi inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip olur bende çatlamadan sonra kasık ağrısı başladı bide tuhaf tuhaf yemekler yemek istiyorum yumurtlama da olabiliyormuş bunlar araştırdım ama kasık ağrım çok fazla
Sizi etiketleyememişim sorunun cevabı üstte :)Neden önce aşılama yerine ovülasyon testi denemiyorsunuz
İnşallah cnmm valla çok heycanlıyım bu kadar beklentiye girmem de hiç iyi değil ama elimde değilBenimde 3 Eylülinsallah hamileyizdirrrrr
Merhaba yorumlarınızı heyecanla okudum hepinizinİnşallah cnmm valla çok heycanlıyım bu kadar beklentiye girmem de hiç iyi değil ama elimde değil
Napalim bizler kadiniz ve duygusaliz duyguluyuz hep ondanİnşallah cnmm valla çok heycanlıyım bu kadar beklentiye girmem de hiç iyi değil ama elimde değil
Erken yapmışsınız bence, varsa inşallah 3ünde çıkarBat 3 Eylül hicbir belirtim yok test böyle cikti hamilelikten emin değilim bekleyecegim insallah olmam
Aynen öyle ne hayaller senaryolar yazdım şimdidenNapalim bizler kadiniz ve duygusaliz duyguluyuz hep ondan
InsallahErken yapmışsınız bence, varsa inşallah 3ünde çıkar
Aynen öyle ne hayaller senaryolar yazdım şimdidenama olsun ilerde bu hallerimeze güleriz inşallah bebişimiz kucağımızdayken
Testi sabah mı yaptınız ama sanki ikinci çizgi var değil miBat 3 Eylül hicbir belirtim yok test böyle cikti hamilelikten emin değilim bekleyecegim insallah olmam
Benimde kafaya taktiğim aylar negatif olmasına rağmen çok geciktiği oldu, 2 ayı buldu bir seferinde o ay prolaktin çok yükselmiştibat 18 ağustostu hala olmadım.idrar negatif,24ünde kan verdim o da negatif.üstelik doğru düzgün belirti de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?