- 18 Aralık 2022
- 306
- 75
- 28
- 29
- Konu Sahibi Bebik olsun
-
pazarı beklicem :)Belli olmaz cnm gebelikle adet belirtileri aynı oluyo
ihtimali var canım şu an nasıl lekelenme devam mıMerhabalar. Benim de 6 sında regl olmam gerekiyor normalde. Umarım hamileyizdir :)
Canım. Biz seninle aynıyız bende 3 ay önce kimyasal yaşadım çok şükür 18 aylık kızım var tekrar bebek istiyorum 22 si çatlama oldu ovulasyon takibi yapıyorum bat 6 EylülÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
Hayır o gün devam etti lekelenme sonra bitti. Zaten çok aşırı azdı. Sanırım önemsiz bir şeydiihtimali var canım şu an nasıl lekelenme devam mı
test yapsanız mı acaba ?Hayır o gün devam etti lekelenme sonra bitti. Zaten çok aşırı azdı. Sanırım önemsiz bir şeydi
Yaa hadi inşallah ikimizde hayırlı haber burdan paylaşirızCanım. Biz seninle aynıyız bende 3 ay önce kimyasal yaşadım çok şükür 18 aylık kızım var tekrar bebek istiyorum 22 si çatlama oldu ovulasyon takibi yapıyorum bat 6 Eylül
İnşallah canım senim belirtiler var mıYaa hadi inşallah ikimizde hayırlı haber burdan paylaşirız
Yazdım biraz önce , alt karın yani kasıklarda ağrı oluyo arada bi baska yok senin varmı ??İnşallah canım senim belirtiler var mı
Benim çatlamadan 5 gün sonra ağrım oldu ondan sonra daha olmadı ara ara batma oluyor ama bilmiyorum ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu geçen ay da bu belirtileri yaşadım gebe değildim o yüzden pek dikkat etmiyorumYazdım biraz önce , alt karın yani kasıklarda ağrı oluyo arada bi baska yok senin varmı ??
Bilemiyorum öylemi oluyo acaba bendede sanki bi tat alamama var her zaman yediğim dondurma tat vermedi sevdigim corba dan cok tat alamadımKızlar yemeklerden soğumak belirti olabilir miherşeyi soruyorum ama iştahı çok açık bi insanım yemek yerken bi tat alamama duygusu oldu bende sanki tatsız ve kokuyo gibi adetime de 5 gün kaldı bakalım hamileysem buda burda not olsun
Aynen sevdiğim şeyleri yedim bide nedense lezzetsiz gibi geldi belki başka bi sebebi vardır normalde adetime yakın çok iştahlı olurum ondan değişik geldiBilemiyorum öylemi oluyo acaba bendede sanki bi tat alamama var her zaman yediğim dondurma tat vermedi sevdigim corba dan cok tat alamadım
Benim 1 yıl önce düşüğüm oldu 5-6 haftalıktı ağzımda acıma olmuştu bizim buranın deyişiyle şöyle söyleyeyim fazla tat alamama durumu oluyor annem de der yani ağzında acıma var mı diye şüphelendiğimizde hamilelikten belirti olarak oluyor yani kısaca ama adet öncesi mi ya da sonrası mı dönemde onu tam hatırlamıyorumAynen sevdiğim şeyleri yedim bide nedense lezzetsiz gibi geldi belki başka bi sebebi vardır normalde adetime yakın çok iştahlı olurum ondan değişik geldi
Benim de 11 i inşallah olmamÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
Gerçekten tuhaf hatta sevdiğim bişeyi yaptım yiyemedim yine tiksinme gibi bişey oldu sanki adet öncesi tam tersi herşeyi yemek isterim az kaldı bakalım görcez 5 gün sonraBenim 1 yıl önce düşüğüm oldu 5-6 haftalıktı ağzımda acıma olmuştu bizim buranın deyişiyle şöyle söyleyeyim fazla tat alamama durumu oluyor annem de der yani ağzında acıma var mı diye şüphelendiğimizde hamilelikten belirti olarak oluyor yani kısaca ama adet öncesi mi ya da sonrası mı dönemde onu tam hatırlamıyorum
Şu an daha regle 8 gün var. Gebelik oluşsa bile kanda bile pozitif çıkmaz kitest yapsanız mı acaba ?
Beklicez yaniŞu an daha regle 8 gün var. Gebelik oluşsa bile kanda bile pozitif çıkmaz ki
regl gününüz 3 ünde miiiiiBeklicez yaniben dayanamadım test yaptım evde negatif çıktı 3 ünde kan vercem regl olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?