🌻Gelin BAT'ı birlikte bekleyelim çiçeklerim🌻

Nasıl gidiyor kızlar varmı dikkatinizi çeken belirtileriniz benim kasıklarımda aralalıklı ağrılar oluyo sık idrara çıkıyorum ve bu sabah birden burnum kanadı bi ikgisi varmı bilmiyorum ama izlemlerim bu şekilde inşallah gebeyimdirr

Canım. Biz seninle aynıyız bende 3 ay önce kimyasal yaşadım çok şükür 18 aylık kızım var tekrar bebek istiyorum 22 si çatlama oldu ovulasyon takibi yapıyorum bat 6 Eylül

Yazdım biraz önce , alt karın yani kasıklarda ağrı oluyo arada bi baska yok senin varmı ??
Benim çatlamadan 5 gün sonra ağrım oldu ondan sonra daha olmadı ara ara batma oluyor ama bilmiyorum ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu geçen ay da bu belirtileri yaşadım gebe değildim o yüzden pek dikkat etmiyorum

Kızlar merhaba doktorum izinli olduğu için devlet hastanesine gittim pek ilgili bir doktor değildi 2 saat bekledim 5 dk bile muayene etmedi derdimi dinlemedi. Gitme nedenim ise ben de geç yumurtlama var geçen ay kendi doktorum kan tahlilime göre bu şeklide söyledi ve geçen ay adetten sonra herhafta e2 progesteronuma bakıyordu ama ben son hafta yumurtlama dönemime denk gelen hafta sadece kan tahlili verdim ve kan tahlilime göre geç yumurtlama yaşadığımı söyledi telefonla ve 1 yıllık spontane ilişki dedi, ilaç kullanmaya gerek yok dedi, alltan ultrasonla ya da karından ultrasonla yumurtanın yeterli büyüklüğe ulaşıp ulaşmadığına bakmadı. Benim bugün 18. Günüm adetten itibaren sayıyorum yumurtlama 20 21. Gün oluyor senin demişti doktorum, kendi doktorum izinli olduğu için devlete gittim işte baktı yumurta görünmüyor dedi doktor bugün yumurta yeterli olgunluğa ulaşmadan parçalanan oldu mu aranızda, siz devlet hastanesi doktoruna güvenir miydiniz, ovulasyon testi ilede takip ediyorum, siz nasıl bir yol izlerdiniz

Kızlar yemeklerden soğumak belirti olabilir mi herşeyi soruyorum ama iştahı çok açık bi insanım yemek yerken bi tat alamama duygusu oldu bende sanki tatsız ve kokuyo gibi adetime de 5 gün kaldı bakalım hamileysem buda burda not olsun

Bilemiyorum öylemi oluyo acaba bendede sanki bi tat alamama var her zaman yediğim dondurma tat vermedi sevdigim corba dan cok tat alamadım

Bilemiyorum öylemi oluyo acaba bendede sanki bi tat alamama var her zaman yediğim dondurma tat vermedi sevdigim corba dan cok tat alamadım
Aynen sevdiğim şeyleri yedim bide nedense lezzetsiz gibi geldi belki başka bi sebebi vardır normalde adetime yakın çok iştahlı olurum ondan değişik geldi

Aynen sevdiğim şeyleri yedim bide nedense lezzetsiz gibi geldi belki başka bi sebebi vardır normalde adetime yakın çok iştahlı olurum ondan değişik geldi
Benim 1 yıl önce düşüğüm oldu 5-6 haftalıktı ağzımda acıma olmuştu bizim buranın deyişiyle şöyle söyleyeyim fazla tat alamama durumu oluyor annem de der yani ağzında acıma var mı diye şüphelendiğimizde hamilelikten belirti olarak oluyor yani kısaca ama adet öncesi mi ya da sonrası mı dönemde onu tam hatırlamıyorum

Benim de 11 i inşallah olmam bekleyen herkes müjdesini en güzel şekilde alır inşallah

Gerçekten tuhaf hatta sevdiğim bişeyi yaptım yiyemedim yine tiksinme gibi bişey oldu sanki adet öncesi tam tersi herşeyi yemek isterim az kaldı bakalım görcez 5 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…