Sünnet düğünü ve amcamın hastalığı

Siz olsanız bu durumda sünnet düğünü yapar mısınız

• Yaparım

OY: 38 90,5%
  • Yapmam

OY: 4 9,5%

• Ankete Katılan
    42

Mariakuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
513
348
53
33
Merhaba arkadaşlar
Size bir konuda fikir danışacam Perşembe günü oğlumun sünneti var ve mevlütlü olacak biz sünnete karar verdiğimiz zamanda amcamın kanser olduğunu öğrendik ve geç kalınmış olabilir sonuçları çıkmadı daha bu durumda siz olsanız napatdınız sünneti yaparmıydınız eşime söylüyorum nasıl yapacaz diye çalgı tutmayacam mevlütlü olacak diye ne var bunda diyor amcamın yaşı genç daha hem onun sıkıntısı var hem bunun sıkıntısı yanlışmı yapıyoruz bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar
Size bir konuda fikir danışacam Perşembe günü oğlumun sünneti var ve mevlütlü olacak biz sünnete karar verdiğimiz zamanda amcamın kanser olduğunu öğrendik ve geç kalınmış olabilir sonuçları çıkmadı daha bu durumda siz olsanız napatdınız sünneti yaparmıydınız eşime söylüyorum nasıl yapacaz diye çalgı tutmayacam mevlütlü olacak diye ne var bunda diyor amcamın yaşı genç daha hem onun sıkıntısı var hem bunun sıkıntısı yanlışmı yapıyoruz bilmiyorum
Yapın tabiki. Amcanıza da moral olur. Allah gecinden versin de adamcağız ölmedi ki yas tutasınız. Amcana bol şifalat diliyorum.

Iyi de calgi yok ki ne olacak ? Amcaniz nasil karsilar bilemiyorum ama ben bir problem gormedim cok abrtili birsey mi olacak ki
Amcamdan bir şey duymadım bir şey söyleyeceğini zannetmiyorum başkasından duydum bunla ilgili söylenti abartılı olacak bir şey yok yemekli ilahi ve semazen grubu var gezdirme falan öyle bir durum yok kalabalık olacak ama sonuçta insan içine çıkacağımız içinde giyim kuşam özenli olacak biraz ama bu durumda sünnetten hiçbir zevk almıyorum orası ayrı durum

Çalgı yok bişey yok ne sakıncası olabilir.
Amcanıza da dua olsun.
Allah şifa versin inşallah.
Cemiyetiniz de hayırlı uğurlu olsun.
Şaşalı "sünnet" düğünleri yapmamanızı da ayrıca takdir ve tebrik ediyorum.

Çalgı yok bişey yok ne sakıncası olabilir.
Amcanıza da dua olsun.
Allah şifa versin inşallah.
Cemiyetiniz de hayırlı uğurlu olsun.
Şaşalı "sünnet" düğünleri yapmamanızı da ayrıca takdir ve tebrik ediyorum.
Amin inşaallah teşekkür ederim söyledikleriniz için çalgı falan gereksiz normalde gereksiz gördüğümüz için istemedik

Amcanıza şifa diliyorum, inşallah atlatır ve eski sağlıklı günlerine geri döner, oğlunuzun sünneti de hayırlı uğurlu olsun.

Yalnız ben sanki adamcağız Allah göstermesin ölmüş gibi düğün olmasın, müzik olmasın, eğlence yapılmasın fikrine karşıyım, bu tip hastalıklarda moral çok önemlidir, etrafta matem havası yaratıp insanlara ölmeden mezara girmiş gibi muamele yapmak yerine, aksine kafa dağıtacağı, mutlu olacağı toplantılara sokmak daha iyi, amcanız durumunu biliyorsa çevrenin dediklerine kulak asmak yerine bence direkt amcanızla konuşsanız, amcacığım biz böyle bir organizasyon düşünüyoruz oğlanın sünneti için ama bir türlü karar veremedik, sen ne düşünüyorsun büyüğümüz olarak senin fikrin nedir gibi konuşsanız olmaz mı?

Çevresindeki insanların gözü yaşlı vah vah tüh tüh daha da çok gençti gibi ölmeden moral bozup bir gecede saç ağartan sözlerini duymak yerine biraz eğlenip semazen gösterisi seyretmesi keyfini yerine getirir bence, o laf söyleyenlere de bizden selam söyleyin amcanız daha sağ çok şükür, adamın moralini bozacak sözler söylemesinler, zorla öldürür böyleleri.

Neden sakınca olsun ki bu düşünce çok garip ya amcanız hasta olabilir ama bu sizin için önemli bir durum amca 10 yıl Allah korusun bu hastalıkla yaşasa hiç yapmayacak mısınız anlamadım bence yapılmalı Amcanız içinde Rabbim bol şifalar versin

Merhaba arkadaşlar
Amcaniz icin cok gecmis olsun...siz sunnetinizi yapin madem mevkutlu sonunda el duasi yapildigi sirada amcaniz icinde ekstra dua okutursunuz....

Bence yapin, amcanizin saglik durumu izin verip de katilabilecekse onunla ozenli ilgilenirsiniz zaten, oturacagi yerden yiyecegi yemege kadar her seyi ona ozel ayarlarsiniz. Bence guzel bile olur.

Amcanıza şifa diliyorum, inşallah atlatır ve eski sağlıklı günlerine geri döner, oğlunuzun sünneti de hayırlı uğurlu olsun.

Yalnız ben sanki adamcağız Allah göstermesin ölmüş gibi düğün olmasın, müzik olmasın, eğlence yapılmasın fikrine karşıyım, bu tip hastalıklarda moral çok önemlidir, etrafta matem havası yaratıp insanlara ölmeden mezara girmiş gibi muamele yapmak yerine, aksine kafa dağıtacağı, mutlu olacağı toplantılara sokmak daha iyi, amcanız durumunu biliyorsa çevrenin dediklerine kulak asmak yerine bence direkt amcanızla konuşsanız, amcacığım biz böyle bir organizasyon düşünüyoruz oğlanın sünneti için ama bir türlü karar veremedik, sen ne düşünüyorsun büyüğümüz olarak senin fikrin nedir gibi konuşsanız olmaz mı?

Çevresindeki insanların gözü yaşlı vah vah tüh tüh daha da çok gençti gibi ölmeden moral bozup bir gecede saç ağartan sözlerini duymak yerine biraz eğlenip semazen gösterisi seyretmesi keyfini yerine getirir bence, o laf söyleyenlere de bizden selam söyleyin amcanız daha sağ çok şükür, adamın moralini bozacak sözler söylemesinler, zorla öldürür böyleleri.
çok haklısınız şuan herkes ölecek gözüyle bakıyor amcam herkes den daha sakin bu hastalık bir sene önce varmış biz yeni öğreniyoruz amcamda tahlillerini almamış tesadüfen bir sene sonra almış geç kalınmış bir durum var ama kaçıncı evresinde bilmiyoruz inşaallah atlatır ama bu insanlarla nasıl olur bilmiyorum moral vermek yerine hastalık bir senede ilerlemediyse bu bir ay içinde stresten ilerler

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X