Sünnet olan erkek çocuğa düğünler kınalar vs ne saçmalıkk

bir arkadaş açıkladı...küçükken sinir hücreleri gelişmiş olmadığından daha az acı duyuluyor..büyüdklerinde ciddi bir acı ve travma yaratıyor diye...alın size bilimsellik..

Valla konuyu tam okumadım, ama parasını onlar vereceklerse ufak bir kutlama yapabilirsiniz. Ama parayı onlar vereceklerse...

Bakın konu sahibi ısrarla bu yaz yapılmasını istenen törenden bahsediyor. Konuyu bloke ediyorsunuz. Sünnet gerekli veya değil konusuna çeviren olursa bu mesajımdan sonra ki tüm mesajları lütfen KİB'leyin 2 gün Mune yok bakalım neler olacak.

benim bi arkadaş var..onada baya olmuş ... aile arasında dışarda bi yemek vericekmiş o..olabilir yani

Şu zamana kadar hiç K.İ.P kötü içerik butonuna basma alışkanlığım olmadı.

Sanırım elimi alıştırmam lazım buna ozaman

Bende ilk defa böyle bir konuyla karşılaştım we söylenmesi gerekeni söyledim diğer arkadaşlarım gibi.

Teşekkürler.

teşekkür ederimm size hak veriyorum senede bir kere okunan mevlüd olayına hiç sıcak bakmam bakamamda ..

Evet en Güzeli erkenden yapılması hatta benim dayım oğlunu 2 haftalıkken yaptırmıştı.ben 1 yaşın içerisindeyken yapılması gerektiğini düşünüyorum.bi oğlum daha olursa inşallah öyle yapacam.olsun bitsin o da kurtulsun bende kurtulayım...

tamam konu dışında da mesajlar yazılıyor kabul ama neticede konu ile bağlantılı ve herkes memnun gördüğüm kadarıyla,polemik yok kavga yok..konu sahibinin de sıkıntısı yok..
neden ban falan yazıyorsunuz ki,herkesi bir tırsıtma falan...
biz kadınlar sizin gibi sadece sorulan soruya yorum yapamıyoruz,bunca yıl sonra biliyorsunuz bunu..illa yan konulara da dalış yapılır yani..

yok onlar daha ziyade takılacak altın peşindeler :):)
kv bunca yıl millete taktığım altınlar ne olacak diyormuş..
Ee yok artık. O zaman düğün müğün olmasın. 5 sene geçmiş zaten üstünden. O düğüne harcanacak parayla çocukla bir yere tatile gidilse çocuk için çok daha güzel olur. Ya da çocuğa mesela bir müzik aleti alınsa, spora yazdırılsa, bir havuza abone yapılsa...

1 tane kestirdiğine pişman erkek duydunuz mu ? keşke kestirmeseydiniz diyen ?

Duydum, gördüm de. Hem Müslüman, hem de olmayan.

Ne oldu şimdi tezinize?

Şu forumda sanki her şeyin istisnası yokmuş gibi, hiç şöyle şöyle bir şey gördünüz mü???? yazılmasına bayılıyorum.

O kadar mesnetli bir iddia ki, tek aksi yanıtla çürüyor.

Kv gelecek altinlarin derdine dusmus o zaman kendine dugun yapsin hey allahim ne gunlere kaldik

ne dedi ? eski hali daha çekiciydi naptınız bana böyle mi dedi . . ne dedi ?

Kabul ettigimiz inancimizdan gelen sunnet
Bizim dinimiz kotuyu emretmez iciniz rahat olsun

Bu da muhteşem bir açıklama.

İnanılmaz bilgi dolu, bilim dolu, muhteşem.

İnanç ne olursa olsun en kötü inanan gelip de biz inandık onun için öyle diyendir diye düşünüyorum.

Çünkü kendi hesabı dışında hiçbir şeyi umursamıyor, şov derdine düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…