Sünnet olan erkek çocuğa düğünler kınalar vs ne saçmalıkk

amaç çocuğu eğlendirmek değil zaten..:)konu sahibine diyorum,sorsun kv ye altınlar kimde kalacak diye..konu sahibinde de kalabilir...benim kv mesela ,geri dönsün altınlar ama sizin olsun der,dedi:)

Sünnet düğünü deyince çıkış noktasına bakmak lazım.
Eskiden sünnetler çocukların aklının ereceği yaşta yapılırmış.Korkan çocukları kandırmak için eğlenceler düzenlenirmiş.Eski sünnetlerde hokkabazlar,çocuklara gösteriler filan olurdu.Böyle bir günde yakınlar ve sevdikleri gelir,çocuğa hediyeler getirirler,bunun adı düğün olurmuş.
Tamamen çocuğu avutmaya yönelik bir toplantıdır yoksa aman bakın nasıl da kestik gibi bir amacı yoktur benim bildiğim.
Tabii zaman içinde herşeyin formu değişti.Normal düğünlerin de,sünnet düğünlerinin de...

Dimiii biz çok renklii kişiliklere sahibizz çokk tatlıyızz bizz çok haklısınnnn

Evet sesli guluyorum bazi yorumlara sanki cocugun pipisi kesilirken durun diye onlerine atlamisim gibi yorumlar gelince kisisel fikrim diyorum yahu siz ne yaparsaniz yapin banane

Gorus ayriligidir sizin kararinizdir saygi duyariz kestiren kestirir kestirmeyen kestirmez kimsenin size mudahale edecegini sanmiyorum

Edemez tabi ki ben de kimseye edemem sadece fikir alisverisinde bulunuruz sonucta herkes kendi dogrusunu uygular

Pardon ille cocukken yapilmasi lazim diye bir hadis mi var, 18 yasinda yapilinca inanciniza tersmis ya dinden mi cikiyor cocuk, ah bilmiyordum bastan soylense kendimi yormazdim
Bi de musluman olmayan herkesi musluman dusmani sanmayin ya, ailem musluman benim, 33 yildir onlarlayim canim kanimlar, ben bana ters olani soylerim onlar kendilerine ters olani, bunu hic dayatma gibi gormedik, o yuzden burda yazdiklarimin da dayatma gibi algilanacagini dusunmemistim, insan herkesi kendisi ve cevresi gibi saniyor iste

Ama kavga etmiyoruz ki guzel guzel fikirlerimizi paylasiyoruz biz kimsenin kotu birsey dedigi yok ki illa gundeme baska seyler de gelecektir engel olamayiz ki onemli olan duzgunce yazmak degil mi?

Dimii aynen, biz kadınlar böyleyizz...
Ve hakaret küfür yok hiç bir konuşmalarımızda..
Hem düğün dernekle ilgili hemde diğer yapılmalı mı yapılmamalı mı gibi konularda da konuşabilirizz bu çok doğall..
Kiplenecek bir durum söz konusu olmadı..
Olsa konu sahibi konumu kapatın derdi...

ne dedi ? eski hali daha çekiciydi naptınız bana böyle mi dedi . . ne dedi ?

Hanımefendi iddia ettiğiniz şey komik bile değil ki? Siz komik sanıyorsunuz sadece.

Eski hali daha çekiciydi diyemez mi? Erken boşalmaya yol açıyor diyemez mi?

İstediğini der elbette. Size mi sormalı cinsel organımı neye göre beğenmeliyim diye?

rahatsız olan zaten şimdiye kadar kib'lerdi diye düşünüyorum....

Allah aşkına bi git yaa . .

Ne alaka neden gereksiz olsun ki. Çocuğun az da olsa canı acıdığı için,bunu merasimle sevdikleri ve arkadaşları arasında eğlenerek unutturmaya çalışmak gibi bir şey olarak düşünebilrsiniz. Oğlunuzun orda sevinmesini,eğlenmesini görünce her anne nmutlu oluyor yani. Mevlide gelincede zaten bu Sünnet,Sünnet olan bir şey. Bunu da ALLAH Kelamıyla şükranımızı dile getiriyoruz. şahsen saçma görmüyorum. Durumu olan herkes yaptırmalı. Küçük çapta bir eğlencede olsa..

içim şişti yeminle...kako gel anlaşalım arkadaşım..sen evinde bi yemek ver yakın tanıdıklara olsun bitsin....yoksa giderde gider konu........

Allah seni netmeye nasıl sesli güldüm iştekiler bana bakıyor..o yoruma bende güldümm.. ama o arkadaş farklı bir pencereden bakıyor. olaya onu anlayabiliyorum ama ben benimkini kestirdim gitti..valla kiblemeyin birbirinizi iyi oldu açtım bu konuyu inanın bu kk hatunlarının çok güzel yorumları var tebrik ediyorum hepinizi..çokda güzel fikirler aldımm..

Oyle oldugumu ne biliyorsun ne kadar taniyorsun beni ?Polemige girmeyecegim seninle akildanda,ilimdende,bilimdende haberimiz var sukur..Anlayan anlamistir zaten

ben küçük yaşta olması taraftarıyım canımm..

Bu yorum sanırım konunun farklı bir boyuta gitmediğinin kanıtıdır Kazen

canım ya bende güldüm

yok kimseyi kiblemedim...arada çeşit komiklik farklılık işte

herkes bir olamıyor maalesef

Giz benim yorumlari oku vaktin nasil gectigini anlamazsiniz

Hahahahahah ilk defa öğrendim işin aslını çünkü annemde bilmiyodu ne vuruyosun ya deyince ne biliyim ben adettendir annemde bana vurmuştu demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…