Sünnet olan erkek çocuğa düğünler kınalar vs ne saçmalıkk

teşekkür ederim yorumların için canım farklı pencerelerden bakışlara her zaman dinlerim ve anlamaya çalışırım

bu arada Kakao ve Ben

az çok biliyorum seni yemekteyiz bölümünden yarışmalardan başka konulardan ama şurda verdiğin olumlu olumsuz her yoruma o kadar olumlu ve içten cevaplar verdin ki

bazen olumsuz olan arkadaşlara konu sahibi çemkirir gidin konumdan der mahkemeden bahseder falan ama gerçekten kutluyorum seni

ve o pozitif oluşun inanki yansıyor sonuçta konunu dağıtmadın ve hala herkese aynı şekilde yaklaşıyorsun gerçekten

tebrik ederim

Yemin ediyorum kendimle aynı fikirde ve aynı cümlelerle fikirlerini açıklayan birini daha bulmak çok hoşuma gitti.Eşin de eğer ailesiyle aynı fikirde değilse yapmayın ve ortak kararınız olarak açıklayın.Pipi kesildi diye göbek mi atılır yahu

teşekkür ederim yorumların için canım farklı pencerelerden bakışlara her zaman dinlerim ve anlamaya çalışırım

Medeni olmak da bunu gerektirir, hepimiz her seye ayni pencereden baksaydik dunya ne kadar düz ve sıkıcı olurdu değil mi
Ben sadece gorus belirttim, oglum olsa karari ona birakirdim, sen yaptirmissin zaten, ama dugun yaptirma bence, benim gibi altin toplamak icin dugun yapti diyen cok olur
Hani cocuk yeni sunnet olmus olsa neyse de... bu arada bizim oralarda da adet oyledir, cocuk ufakken sunnet edilir, ilkokul caginda dugun yapilir. Cok gereksiz bence.

aynenn 6 ay ile 8 ay en iyisiymiş doktorumuz çocuğunu geliştirir demişti allah inandırsın kızlar maşallahı var oğlumun cidden geliştirdi.. ve kızkardeşimin oğlunun pipisi o kadar küçük doğdukiine üzülmüştü annesi oğlu adına doktora getirdiler doktor 8 ay olsun getirin bana çocuğu dedi gittiler sünnet oldu şu ande 2 yaşında maşllahh öyle gelişmişki sünnetin faydası saymakla bitmezz.. arkadaşlarr.

teşekkür ederim çok güzel fikirler aldım sizlerden ..

erkekler hakkındaki tek olumlu konumuz bu olduğu için heralde çok eğledik valla...kesiyoruz ya biyerlerini..sebebii ne olursa olsun,,kendilerinin en önem verdikleri "şey" ya,o da kadınların elinde neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…