- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
teşekkür ederim yorumların için canım farklı pencerelerden bakışlara her zaman dinlerim ve anlamaya çalışırımBen de onu diyorum iste birakin kendi kararlarini verebilecek yasa gelince kendi istegiyle yapsin, cocuklarin bedenine boyle kalici mudahalelerde bulunmayin, ama capraz saldiriya ugradim, kokunden kestirin desem bu kadar kizmazlardicok tatli bu kk kadinlari, ille o pipiyi bebekken kestirecekler
sağolun renk kattınız konuma harikasınız hanımlarrr..Giz benim yorumlari oku vaktin nasil gectigini anlamazsiniz
kendimi baskı altında hissettim..üst perdeden tehdit ediliyor gibi...Bu yorum sanırım konunun farklı bir boyuta gitmediğinin kanıtıdır @Kazen
Eminim bidaha konu acarken ince düşünmemiz gerekecek yoksa konu aldi başını başka yere ucuyoGiz benim yorumlari oku vaktin nasil gectigini anlamazsiniz
Boşver cnm sen hamilesin baskı felan yok derin nefess allkendimi baskı altında hissettim..üst perdeden tehdit ediliyor gibi...
Hadi bende bir konu açayım..Şu sıralar hayatımda olan bir sıkıntı oğlum 5 yaşın içinde ve 8 aylıkken sünnet ettirdik onu babasıyla birliktee.Şu andada babaannesi dedesi,halası,bu yaz düğününü yapalım diyorlar ..düğün dediğim akşamında kınası(eğlenceli) ertesi günündede mevlid okutalım diyorlar...Ve ben bu tür olayların bana saçma geldiğini, ve istemediğimi söylüyorumm..nedenide şu arkadaşlar bana oldum olası bu sünnet düğünleri saçma gelmiştir..bir erkek sünnet olduğunda neden kutlanmak istenir.neden bangır bangır aa bakın oğlumuz pipisini kestirdi erkek oldu eğlenceler..düğünler.. teyteytey.bu ne yahu..ben oldum olası bu ayrımcılığı sevmedim kız çocuklarına ise cozz hiç bişe yok..iyi o zaman diyorum kızım olsaydı adet gördüğünde alkış tutup kızım ergenliğe adım attı kadın olma yoluna doğru ilerliyor deyip eğlence isteseydim izin verilirmiydi ..tabi herkes şaşkın şaşkın böyle saçma bişi olurmu diyorlar.. bende lafı otudduruyorum.o zaman erkek çocuğuna bu özen niye.. Arkadaşlar şu anda sıkıntılı sözler yaşıyorum nasıl kırmadan kimseyi halledeceğim bilmiyorumm. İstemiyorum Abii istemiyorum ben bu ayrımcılığı istemiyorumm ayy düşüncesi bile saçma ..eee eğlence var oynuyoruz göbek atıyoruz neden bu eğlence şey kem küm oğlumun pipisi kesildide işte o yüzdenn..
kaçtım ben..herkese iyi akşamlarrrrrrrrrBoşver cnm sen hamilesin baskı felan yok derin nefess all
Hafta sonu geldiii gelsinn tatilll görüşürüzz canımmkaçtım ben..herkese iyi akşamlarrrrrrrrr
teşekkür ederim yorumların için canım farklı pencerelerden bakışlara her zaman dinlerim ve anlamaya çalışırım
Rica ederim biraz geyik muhabbetine cevirdik konunuzu kusura bakmayin sizede kolay gelsin iyi günler hanimefendisağolun renk kattınız konuma harikasınız hanımlarrr..
aynenn 6 ay ile 8 ay en iyisiymiş doktorumuz çocuğunu geliştirir demişti allah inandırsın kızlar maşallahı var oğlumun cidden geliştirdi.. ve kızkardeşimin oğlunun pipisi o kadar küçük doğdukiine üzülmüştü annesi oğlu adına doktora getirdiler doktor 8 ay olsun getirin bana çocuğu dedi gittiler sünnet oldu şu ande 2 yaşında maşllahh öyle gelişmişki sünnetin faydası saymakla bitmezz.. arkadaşlarr.Bu arada Sünnet'i küçükken yaptırım diyorlar ya nedeni pipideki sinir hücreleri gelişmemiş olduğu için daha az acı duyar ve daha çabuk iyileşir diye.bizimki 5 günde iyileşti ve Sünnet olduğu gün o koltuktan o koltuğa atlıyordu canavar.umrunda diildi yani.sünnet ettirmek isteyen annelere söylüyorum bunu
teşekkür ederim çok güzel fikirler aldım sizlerden ..Medeni olmak da bunu gerektirir, hepimiz her seye ayni pencereden baksaydik dunya ne kadar düz ve sıkıcı olurdu değil mi
Ben sadece gorus belirttim, oglum olsa karari ona birakirdim, sen yaptirmissin zaten, ama dugun yaptirma bence, benim gibi altin toplamak icin dugun yapti diyen cok olur
Hani cocuk yeni sunnet olmus olsa neyse de... bu arada bizim oralarda da adet oyledir, cocuk ufakken sunnet edilir, ilkokul caginda dugun yapilir. Cok gereksiz bence.
yoo hayır ben öyle görmüyorum bütün yorumları okudum hepinize teşekkür ediyorumRica ederim biraz geyik muhabbetine cevirdik konunuzu kusura bakmayin sizede kolay gelsin iyi günler hanimefendi
aynen azda olsa rahatladıkk..erkekler hakkındaki tek olumlu konumuz bu olduğu için heralde çok eğledik valla...kesiyoruz ya biyerlerini..sebebii ne olursa olsun,,kendilerinin en önem verdikleri "şey" ya,o da kadınların elinde neticede
ay evet canım yaa hiç olmadık yerden mune çıkıyor o asaletli korkutucu nickiyle teee böyle oluyorummkendimi baskı altında hissettim..üst perdeden tehdit ediliyor gibi...
bende öyle düşünüyorum canımmiçim şişti yeminle...kako gel anlaşalım arkadaşım..sen evinde bi yemek ver yakın tanıdıklara olsun bitsin....yoksa giderde gider konu........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?