Sünnet yemeginde ne yapilabilinir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Öncelikle konumu dogru yeremi actim bilmiyorum ama benim icime dert oldugu icin burayi sectim:ssz:iki yasinda oglumu 1 hafta once sünnet ettirdik yurtdisinda yasadigimiz icin burda cok fazla akrabamiz falan olmadigi icin dügün degilde bir restauranta en yakinlarimiza bi yemek vermeyi planladik kisibasina göre meze,ana yemek ,tatli falan verilicek ama ben yemekte daha farkli biseyde yapmak istiyorum ama aklima bisey gelmiyo o gunun anisina ne yapilabilinir birde kk nin yaratici hatunlarina sorayim dedim:32:mesele herkese hatira olarak kina versem yada baska bisey ama ne?Maliyeti cok olmiycak ama göze kulaga hos gelen seyler istiyorum lütfen bana fikir verin

canim bunlara yemege gelicek misafirlerinizzin isimlerini yazip , masalarina yerlestirebilirsiniz.. sonrasinda evlerine goturup, fotograflarini tutturmak icin kullanabilirler cerceve gibi.. party malzemeleri satan yerlerde bulunur cesitleri..tanesi 1 dolar gibi olmali..

$8.webp

Konu içeriği nedeniyle "Yemek Tarifleri" başlığına taşınmıştır.
Konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim lütfen.

Konunun icerigi yemek tarifiyle ilgili olmadigi icin oraya acmayi akil edemedim acikcasi öyle uygun görüldüyse yapicak bisey yok

Back
X