- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya daha cocuk bıle degıl bebek yanı bende kıyamıyorum derdını anlatamıyo kı daha kım bılır nasıl aglayacak. Ve benım hıc mecalım yok![]()
8 aylık bebeğim var. Yazın sünnet için doktora götürdüm.Gün geçmiyor ki bir prüz çıkmasın. Eşim 6aylık oğlumu sünnet ettirelim ikizler
doğunca hiç uğraşmayız diyor aradan çıksın bir mevlüt okutalım diyor. Adama diyorum ya ikizlerde erkek olursa tekrar mı sünnet telaşesi çıkacak diyorum. Onlar olunca düşünürmüş. Zaten ben üç çocuğun aynı anda sünnetiyle uğraşamazmışım diye sürekli bir ikna çabası. Sürekli çocuğun altını değiştirirken adam olacak benim oğlum acımayacak haha höhöhö aptal saptal gülüyor. Sanki bebe dile gelip evet baba ne iyi düşündün diyecekdehşet derecede bulantım var zaten oğlan huysuz sürekli ağlayacak evi inanın yardımcı gelmese bok götürecek durumda adam nerde şuan için olmasa da olur birşey var tutup onu uygulamak istiyor. Sünnetle de kalmayıp yemek odası olarak kullandıgım odaya ikizlere oda yapacakmıs. Yahu bı dogsun bakalım bı cınsıyetlerını ogrenelım daha erken dıyorum,yok gri-sarı yaparız kız da olsa oglan da olsa uyar dıyor. Bunları oğlanı kestirmeden önce yapacakmışız ama. Oda mevlüte kadar hazır olacakmış.
Sankı sunnet mevludune gelenler ohaaa ikizlerin odası bıle hazır ne kadar da baba bir adam diyecekler.
Sünnet aradan çıksa çok zorlanır mıyım arkadaslar? Yada dogumdan sonra ıkızler bıraz ayaklanıncaya mı bırakmalıyım? Cevaplar ıcın tesekkurler![]()
ya hicte aglamiyor rahat olun bebekkken yapilirken anestesi de almaz .2 bucuk aylikti oglum 1 kere agladi bi onda da sargisii dusmus .Hareketlenince daha zor psikolojik olarak etkilenme olasiliklari da var o zamanİşte bu düşünce bende hala var.
bu yorum da içime oturdu bir güzel.
tamam 1 sene daha erteledim galiba.
Küçük çocuğun da sünnetş kolay değil ;ağzı var dili yok .Ben o yüzden yaptırmadım ,büyümesini bekliyorum .6 aylık bebek artık sürünmeye de başlamıştır ;daha da canı acır söyleyemez ağlar falan ..Sinir oldum adama. Hamıle olmasam hadı o tempoyu, aglamalarını göğüsleyebıleyım. Fakat yerlere yapısıyorum adam sunnet de sunnet dıye beynımı yedı![]()
Her doktor farkli heralde.6 bucuk aylikti oglum sunnet oldugunda lokal anestezi ile oldu.dr.umuz hic kisitlamamisti bizi.daha sunnet oldugu gun emekliye emekliye butun evi dolasiyordu.hic sikintimizda olmadi.2 yastan sonrasi psikolojik acidan cok riskli.iki yastan once halledin ınşaallah.hayirlisi olsun.8 aylık bebeğim var. Yazın sünnet için doktora götürdüm.
Bebeğin sünnet iyileşene kadar, yüz üstü dönmemesi gerek dedi.
Benim bebeğimde çok hareketli ben vazgeçtim.
Yürümeye baslasın iki yaşına kadar yaptıracağım.
Küçüken yapılması daha iyi, ayaklaninca canları çok acıyor. Bende altı aylık yaptırdım. Çok rahat oldu. Sadece ilk gece biraz mızmızlandı o kadar bezini değiştirirken kremlerini sürdüm o kadar. Ama en önemlisi hastane ortamında yaptırmak çünkü diğer türlüsü pek hijyenik olmuyor.Biz pek kimseye duyurmadık eşimle birlikte gittik hastaneye...Gün geçmiyor ki bir prüz çıkmasın. Eşim 6aylık oğlumu sünnet ettirelim ikizler
doğunca hiç uğraşmayız diyor aradan çıksın bir mevlüt okutalım diyor. Adama diyorum ya ikizlerde erkek olursa tekrar mı sünnet telaşesi çıkacak diyorum. Onlar olunca düşünürmüş. Zaten ben üç çocuğun aynı anda sünnetiyle uğraşamazmışım diye sürekli bir ikna çabası. Sürekli çocuğun altını değiştirirken adam olacak benim oğlum acımayacak haha höhöhö aptal saptal gülüyor. Sanki bebe dile gelip evet baba ne iyi düşündün diyecekdehşet derecede bulantım var zaten oğlan huysuz sürekli ağlayacak evi inanın yardımcı gelmese bok götürecek durumda adam nerde şuan için olmasa da olur birşey var tutup onu uygulamak istiyor. Sünnetle de kalmayıp yemek odası olarak kullandıgım odaya ikizlere oda yapacakmıs. Yahu bı dogsun bakalım bı cınsıyetlerını ogrenelım daha erken dıyorum,yok gri-sarı yaparız kız da olsa oglan da olsa uyar dıyor. Bunları oğlanı kestirmeden önce yapacakmışız ama. Oda mevlüte kadar hazır olacakmış.
Sankı sunnet mevludune gelenler ohaaa ikizlerin odası bıle hazır ne kadar da baba bir adam diyecekler.
Sünnet aradan çıksa çok zorlanır mıyım arkadaslar? Yada dogumdan sonra ıkızler bıraz ayaklanıncaya mı bırakmalıyım? Cevaplar ıcın tesekkurler![]()
Benim arkadaşım da oğlunu 7 aylıkken falan sünnet ettirdi ben de yanındaydım ve İnan çok kolay oldu. Uyuşturdular ve hiç ağlamadı.Ya daha cocuk bıle degıl bebek yanı bende kıyamıyorum derdını anlatamıyo kı daha kım bılır nasıl aglayacak. Ve benım hıc mecalım yok![]()