- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.794
- 598
Evet oğlunu/oğullarını bir övünç kaynağı olarak mı görüyor derseniz onun için kız erkek farketmiyor derım. Kızı olsun onun ıcın de extra heyecanlanıyor. Dogmamıs cocuga don biçiyor resmen. Kızları olursa da mevlüt okutturacakmış yine. Kız cocugu bereket, evımızı bereketlendırdıler dıye. Herseyı bır sekılde şaşaya baglamak ıstıyor. Buna sınır oluyorum. Sünneti de cinsiyetlerine göre şekillendireceğiz hatta öğrendiğimiz hafta oğlanı hemen kestireceğiz diğerlerine oda hazırlayacagız ve gelenler de bu heyecana ortak olacakİkiz hamilelik başlı başına zor birde küçük bebekle misafir ağırlamakevet sünnet kısmını yaptır bendede küçükken kolay iyileşir. Fakat Mevlüt vs işini 5-6 yaşında da yapabilirsin ne bu acele. Çocukta kendi sünnet mevlüdünün farkında olur kıyafeti ile rahat eder vs. Ki dediğiniz gibi diğerleri erkek olursa birlikte olur. Eşinizin bu ısrarı bna oğlun oldu diye etrafındakilere ispat , erkek çocukla ilgili övünme gereksinimleri gibi geldi. Kendi EGO’ları için çocukları alet etmek asla etik değil
herkes ve bende dahıl, x bır tanıdıgımız boyle bırsey yapsa klasık hayırlı ugurlu olsun der gecerım. Fakat herkesın onunla aynı sevgi ve heyecan eşiğinde sevinmesini bekliyor. Hevesini kırmak istemiyorum fakat bana cok abartı gelıyor. Bır kadın kadınken bu kadar şatafatı düşünmez. Konsept mevlüt, dogumgunu partılerı allahım aklımı kacırcam o anlatırken