Sunny'nin sağlıklı zayıflama serüveni

Sunny2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
35
22
3
50
Merhaba
Uzun zamandır diyete başlamak ve burada bir günlük açmak istiyordum ancak bir türlü fırsat bulamıyordum. Daha doğrusu cesaret edemiyordum. Bir başlayıp tekrar bırakacağım bir diyete başlamak istemiyordum. Ama artık buradayım. Bugünden başlayarak her gün düzenli olarak yediklerim ve yaptığım aktiviteler hakkında bilgiler yazacağım. Umarım güzel verimli bir süreç olur. Burada olmak güzel :)

Bu sabah tartıldım 90.7 kiloyum Yine bu sabah kan değerlerimi ölçtürdüm. Sonuçlarını yazarım yine buraya. Troid rahatsızlığım var daha doğrusu troidim yok. İlaç kullanıyorum. Eskiden daha kolay kilo verirken artık daha zor kilo veriyorum.

Sabah 2 dilim tam tahıllı tost ekmeği
bir parça peynir
2 yumurta ( yumurtayı çok seviyorum dayanamadım yedim)
domates
salatalık
1 havuç
şekersiz çay
1 sütlü nescafe

kahvaltıyı saat: 11 gibi yaptım doktordan gelince. Tahlil için aç gitmem gerekiyordu. Öğle ve akşam bir olacak sanırım.

Dün akşam işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamadım. Şimdi yazayım.
Dün aşam
fırında karnıbahar yedim. yanında yoğurt
daha sonra şekersiz çay
biraz az tuzlu kabak çekirdeği

Spor pek yapamıyorum. ama bugün dersten sonra biraz yürüyüş yapmayı düşünüyorum

Bu sabah benim çocukların ve benim derslerimiz vardı o nedenle acele bir kahvaltı yaptım.
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates
salatalık
yarım havuç

ara

3 fincan şekersiz çay

Canım kahve istiyor ama Türk kahvesini abarttım son birkaç haftadır. bir süre içmemeyim diyorum

Merhaba sunny
Topigin hayırlı olsun umarim istediğin kiloya azimle ve kararlilikla ulasirsin bende bu yolda sana eslik etmek isterim birlikte en azinda modumuzu dusurmeden devam ederiz
Bende dogumdan 1 yil gecti ve hayatimda almadigim kadar kilo aldim pazartesi sabahı tartida 101.9 u gorunce kalbim paramparca oldu. Acıyı tahmin edebiliyorsundur. O yuzden hemen o an diyete baslamaliyim dedim ve hemen kendime bir kilo hedefi koyup planladım yaza kadar umarim tum kilolari verip 65 e ulasirim
Bu sabah tartıldım 100.5 ciktim darisi daha daha fazlasina ins
Sabahlari çoğunlukla kirmizi meyveli nesfit
Ara ogun sade turk kahvesi ve sade maden suyu
Ogle yemegi evde ne varsa
Ara ogun yok
Aksam evde ne yapılırsa
Ekmek yemiyorum dun kepekli galeta aldim onun disinda bugun hibiskus cayina basladim yesil cay alana kadar idare etsin bakalim
Eger rituele oturtabilirsem hergun oglumla yuruyus yapmayi planliyorum simdilik 2 gun yapabildim 5 gunde bakakim nasil olucak
Ne cok yazdim icim dolmus galiba

Merhaba
Günlüğüme uğramana çok sevindim. Beraberce birbirmizi motive ederek sağlıklı bir şeklide kilolarımızı veririz umarım :)

Bugün tekrar motive oldum. Marta kadar 20 kilo vermeyi hadefliyorum inşallah başarabilirim. İşlerim çok yoğun o nedenle arada yazamadım. ama daha sık yazacağım

Bence olucak öyle bi düzen kurun ki bozmanız zor olsun. En iyisini siz bilirsiniz ama 6 öğün, 3 ara 3 ana olarak beslerseniz hem sürekli bi şeyler yemiş oluyorsunuz (pek acıkmadan) hem de sıkılmadan sürdürülebilir bi diyet değil de sağlıklı yaşam oluyor.

Bol eksiler

Bir iki gün öce 2 avakado aldım. Çok faydalı dedikleri için aldım ama nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum. Yumuşak olsun demişlerdi. Biraz araştırayım bari nasıl yapacağım konusunda.

Uzun zaman geçmiş gülünü bırakınca zayıflama işi de yarım kaldı. Artık kilo almaya dur diyorum veeeee kilo vere faaliyetlerime başlıyorum

Her gün buraya yediklerimi ve egzersiz orak ne yaptığımı ve ne kadars üre yaptığımı yazacağım.

Sabah ilk iş tartılacağım kilo ve boyumu buraya kaydedeyim ki artık bu sağlıklı beslenme ve spor işine tam olarak başladığımı kendime de hatırlatayım.

Arada ben kilo verebilir miyim diyorum hevesim kırılıyor sonra eski normal kiloma ulaşabilirm diye umutlanıyorum. Ama troid ilacı kullandığım için mi yoksa vitamin eksikliğim filan olabilir mi hiç bilmiyorum.

Neyse ben başlayayım bugün gerisi gelir inşallah. Allahım yardım etsin bana hepimize

Adım sayar saatini taktım. Bakalım bugün ne kadar yürüyeceğim. Derslerim olduğundan dışarı çıkamıyorum ama yine de bir başlangıç yapayım :)

Bu sabah daha doğrusu bu saate kadar neler yediğimi yazayım.
4 minik domates
2 salatalık 1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 kuru kayısı
şekersiz çay
1 armut
1 fincan tarçınlı süt

Henüz kahve içmedim. Fırsat olursa kahve içeceğim

Eveeeet bu kadar tembellik yeter.tekrar sağlıklı beslenme ve spor çalışmalarıma başlıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…